Γεια σας, αγαπητοί φίλοι λουλουδιών! Το φθινόπωρο είναι ήδη εδώ και παντού γύρω μας ανακαλύπτουμε τα ζεστά χρώματα της νέας σεζόν. Ειδικά στα ανθοπωλεία, η λαμπρότητα των φθινοπωρινών λουλουδιών είναι μια πραγματική απόλαυση για τα μάτια και την ψυχή. Θέλετε να εισαγάγετε τη πολύχρωμη γοητεία του φθινοπώρου στους τέσσερις τοίχους σας; Τότε ήρθατε στο σωστό μέρος σήμερα! Θέλουμε να σας δείξουμε αμέσως πώς μπορείτε να δέσετε μόνοι σας ένα μπουκέτο λουλούδια με λίγη χειρονακτική δεξιότητα και πολλή φαντασία. Αλλά γιατί να δέσετε μόνοι σας τα όμορφα φθινοπωρινά λουλούδια σε ένα μπουκέτο, θα ρωτούσαν μερικοί οπαδοί των λουλουδιών. Έχουμε την απάντηση: ένα μπουκέτο που έχετε δέσει όχι μόνο φαίνεται υπέροχο, αποπνέει επίσης μια ισχυρή προσωπική πινελιά. Αν θέλετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με το μπουκέτο το φθινόπωρο ή να δώσετε έμφαση στο δωμάτιο, εκφράστε τον χαρακτήρα και το στιλ σας με αυτό.

 Ένα όμορφο, επιδέξια δεμένο μπουκέτο αποπνέει πάντα καλή διάθεση

δένοντας μια ανθοδέσμη συμβουλές και κόλπα για ένα υπέροχο μπουκέτο

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις τη νέα σεζόν που μπορείτε να ευχαριστήσετε φίλους και συγγενείς, αγαπημένα πρόσωπα και συναδέλφους εργασίας με ένα μπουκέτο λουλούδια που έχετε δέσει μόνοι σας. Χαρίστε τα αριστουργήματά σας και αφήστε τα να μιλήσουν από μόνα τους. Γιατί τα λουλούδια λένε περισσότερες από χίλιες λέξεις! Δείξτε τη δημιουργικότητά σας και μάθετε να φτιάχνετε ένα όμορφο μπουκέτο λουλούδια εδώ μαζί μας!

Πρώτα πρέπει να αποκτήσετε πολύχρωμα λουλούδια. Σε κάθε ανθοπωλείο μπορείτε να βρείτε όμορφες ντάλιες, χρυσάνθεμα και ορτανσίες αυτή τη στιγμή. Τα τυπικά λουλούδια του φθινοπώρου περιλαμβάνουν επίσης έντονα κίτρινα ηλιοτρόπια, φθινοπωρινά αστέρια και φθινοπωρινές ανεμώνες. Σίγουρα όμως έχετε έναν πράσινο αντίχειρα! Τότε αυτές οι ομορφιές του φθινοπώρου είναι σίγουρο ότι θα αναπτυχθούν στον δικό σας κήπο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε μερικά από αυτά και να φύγετε! Σήκωσε τα μανίκια σου! Αρχίζουμε να δουλεύουμε μαζί και δένουμε ένα υπέροχο μπουκέτο όπως ακριβώς και τα ανθοπωλεία!

Όποιος έχει κήπο εξοχικής κατοικίας μπορεί να αντλήσει απεριόριστους πόρους!

Μπουκέτο λουλούδια δένουν φρέσκες ιδέες διακόσμησης για το διαμέρισμα

Βήμα 1: Προετοιμαστείτε να δέσετε μόνοι σας το μπουκέτο

Σε αυτή την προπαρασκευαστική φάση πρέπει πρώτα να πάρετε όλα όσα χρειάζεστε. Χρειάζεστε περίπου 15 όμορφα φθινοπωρινά λουλούδια, συμπεριλαμβανομένων των τριαντάφυλλων, τα οποία διατίθενται στα ανθοπωλεία όλο το χρόνο. Επιλέξτε μόνο κλειστά λουλούδια. Το μπουκέτο σας θα κρατήσει λίγο περισσότερο! Άλλα απαραίτητα υλικά για το δέσιμο της ανθοδέσμης είναι ψαλίδι τριαντάφυλλου, κοφτερό μαχαίρι, κομμένο πράσινο, σύρμα δεσίματος, κορδέλα λουλουδιών και πιθανώς μικρά διακοσμητικά αντικείμενα (κατά βούληση!). Κρατήστε τα πάντα εύχρηστα και ξεκινήστε την πραγματική δουλειά. Πρώτα πρέπει να κόψετε τους μίσχους και να τους καθαρίσετε από το φύλλωμα. Αφαιρέστε τα φύλλα από το κάτω μέρος του στελέχους, διαφορετικά θα επηρεάσουν το δέσιμο του μπουκέτου.

Φρεσκοκομμένο στον δικό σας κήπο!

Μια δέσμη λουλουδιών δένει ιδέες διακόσμησης για το μοντέρνο διαμέρισμα

Βήμα 2: Δέστε τη φάση εργασίας για το μπουκέτο μόνοι σας

Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης εργασίας, πρέπει απολύτως να αφήσετε τις χειροκίνητες δεξιότητές σας να τεθούν σε εφαρμογή! Επιλέξτε πρώτα ένα λουλούδι που έχει ίσιο και στιβαρό στέλεχος και τη μεγαλύτερη δυνατή άνθηση. Αποτελεί το κεντρικό στοιχείο της ανθοδέσμης που έχετε δέσει μόνοι σας. Όχι μόνο ο τύπος του λουλουδιού, αλλά και το χρώμα του λουλουδιού παίζει σημαντικό ρόλο εδώ, επειδή αυτό το πρώτο λουλούδι συνεχίζει να δίνει τον τόνο. Στη συνέχεια, θα τακτοποιήσετε τα άλλα λουλούδια γύρω τους. Εάν θέλετε να δώσετε περισσότερη στήριξη σε αυτό το πρώτο λουλούδι, μπορείτε να τυλίξετε καλώδιο σύνδεσης γύρω από το στέλεχος του. Βάλτε αυτό το λουλούδι στο αριστερό σας χέρι και πιέστε απαλά με τον αντίχειρά σας. Στη συνέχεια, με το δεξί σας χέρι, αρχίστε να προσθέτετε τα άλλα λουλούδια που έχετε επιλέξει και λίγο κομμένο πράσινο. Τοποθετήστε τα πάντα μαζί σε μια σπείρα και θα έχετε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα. Δείτε πώς το κάνουν οι επαγγελματίες στο συνημμένο βίντεο:

Βήμα 3: δέστε μαζί, συντομεύστε τα στελέχη των λουλουδιών και τοποθετήστε τα στο βάζο!

Είσαι σχεδόν εκεί! Χρησιμοποιήστε την κορδέλα για να δέσετε το μπουκέτο μεταξύ τους. Στη συνέχεια κόψτε τους μίσχους στο ίδιο μήκος με το ψαλίδι τριαντάφυλλου και στρίψτε το μπουκέτο. Τώρα μπορείτε να εξαλείψετε μικρά οπτικά σφάλματα. Για ένα πραγματικά τέλειο αποτέλεσμα, βεβαιωθείτε επίσης ότι το πρώτο λουλούδι είναι το επίκεντρο της ανθοδέσμης. Αυτό είναι συνήθως το αδιαμφισβήτητο χαρακτηριστικό σε ολόκληρο το αριστούργημα. Αν σας αρέσει το μπουκέτο που έχετε δέσει μόνοι σας, απλώς βάλτε το στο βάζο γεμάτο με γλυκό νερό. Or θα προτιμούσατε να το κάνετε δώρο; Απλώς εξαρτάται από εσάς!

Σας ευχόμαστε πολλά ακόμη τέτοια αριστοτεχνικά δεμένα μπουκέτα που θα σας δίνουν μεγάλη χαρά κάθε φορά που τα κοιτάτε!

Δέσιμο του μπουκέτου βήμα προς βήμα

Δέστε ένα μπουκέτο και προσθέστε προσεκτικά κάθε λουλούδι

Δέστε ένα μπουκέτο όπως κάνουν οι επαγγελματίες

δέστε ένα μπουκέτο φτιάξτε μόνοι σας όμορφες διακοσμήσεις για το σπίτι σας

Δέστε ένα μπουκέτο χρωματιστά λουλούδια

δέστε μόνοι σας το μπουκέτο φρέσκες ιδέες για το γαμήλιο μπουκέτο

δέστε την ανθοδέσμη μόνοι σας χρωματιστές ιδέες διακόσμησης για το μοντέρνο διαμέρισμα

δέστε το μπουκέτο μόνοι σας διακοσμήστε το διαμέρισμα φρέσκο

Δέστε την ανθοδέσμη μόνοι σας και φέρτε μια φρέσκια ατμόσφαιρα στο σπίτι σας