Μπορείτε να φανταστείτε τα Χριστούγεννα χωρίς χιόνι; Δύσκολα σκεφτόμαστε! Ο χειμώνας φέτος είναι ευγενικός μαζί μας και οι προφήτες του καιρού υπόσχονται χιονόπτωση τα Χριστούγεννα. Τα παιδιά είναι σίγουρο ότι ανυπομονούν να παίξουν με χιονόμπαλες έξω. Αλλά είναι επίσης μια διασκεδαστική δραστηριότητα για ενήλικες, η οποία δημιουργεί αμέσως μια χαρούμενη διάθεση και μας προετοιμάζει για τις ζεστές διακοπές σε στενούς οικογενειακούς κύκλους. Όσοι δεν μπορούν να σταματήσουν από το χιόνι και τον πάγο μπορούν να διασκεδάσουν πολύ έξω την ερχόμενη εορταστική περίοδο. Αλλά αν απλά δεν έχετε χιόνι το χειμώνα, δεν πρέπει να κρεμάτε το κεφάλι σας. Επειδή υπάρχουν εξαιρετικές ιδέες για το πώς να διακοσμήσετε το σπίτι σας με τεχνητό χιόνι και να μην χάσετε τη χειμερινή γοητεία στους τέσσερις τοίχους σας. Στο σημερινό άρθρο θα σας δείξουμε τέτοια παραδείγματα εικόνων για το πώς μπορείτε να προσθέσετε χιονόμπαλες στη χειμερινή σας διακόσμηση. Τα περισσότερα από αυτά είναι υπέροχα DIY έργα και είναι εύκολο να γίνουν.

Οι χιονόμπαλες φέρνουν αυτό το σίγουρο στη χειμερινή διακόσμηση στο σπίτι, ….

Χιονόμπαλες Χειμερινή διακόσμηση φωτισμένη με πράσινα κλαδιά έλατου Τεχνητό χιόνι

… γιατί το οπτικό τους αποτέλεσμα είναι πάντα υπέροχο.

Χιονόμπαλες χειμερινή διακόσμηση χιονόλευκες μπάλες στο κουβά κόκκινο γάντι πράσινο έλατο κλαδί υπέροχο οπτικό αποτέλεσμα

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις χιονόμπαλες ως διακόσμηση?

Οι χιονόμπαλες είναι χαρακτηριστικές για την κρύα εποχή και επομένως απλώς ανήκουν σε κάθε χειμερινή διακόσμηση, είτε σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς χώρους. Στον κήπο είναι παιδικό παιχνίδι να σχηματίζει μερικές μπάλες από το χιόνι όταν η θερμοκρασία είναι κάτω από το μηδέν και να τις χρησιμοποιήσει για να διακοσμήσει τον εξωτερικό χώρο μπροστά από το σπίτι. Μπορείτε επίσης να οργανώσετε έναν πραγματικό χιονοπόλεμο για τα μικρά εκεί ή ακόμα και να χτίσετε έναν χιονάνθρωπο μαζί τους. Αλλά πώς μπορείτε να διακοσμήσετε με χιονόμπαλες μέσα; Πολύ απλά, με τεχνητό χιόνι! Ναι, οι τεχνητές χιονόμπαλες είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη διακόσμηση των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε μόνοι σας τις μπάλες, είτε από νήμα χιονιού είτε από πολυστυρόλιο με αλουμινόχαρτο. Μερικοί χειροποίητοι οπαδοί DIY δημιουργούν υπέροχες λευκές μπάλες από ύφασμα και τις διακοσμούν με μετάξι. Οι επιλογές σχεδίασης είναι πραγματικά πολλές. Εάν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να συνεχίσετε να ερευνάτε τέτοιες ιδέες DIY στο διαδίκτυο. Το παρακάτω βίντεο μπορεί επίσης να σας βοηθήσει.

Προσοχή! Οι τεχνητές χιονόμπαλες θα μπορούσαν να μοιάζουν με πραγματικό χιόνι, αλλά είναι απλά διακοσμητικά αντικείμενα! Δεν είναι ούτε παιχνίδια ούτε προορίζονται για κατανάλωση! Επομένως, να είστε πολύ προσεκτικοί μαζί τους και μην τα αφήνετε σε κοντινή απόσταση από τα νήπια σας. Ειδικά τα παιδιά κάτω των 3 ετών πρέπει να βρίσκονται υπό γονική επίβλεψη μόνο εάν υπάρχει μια τέτοια χειμερινή διακόσμηση στο δωμάτιο.

 Ο ρουστίκ κάδος με τις άσπρες μπάλες φαίνεται δελεαστικό, έτσι δεν είναι?

Χειμερινές διακοσμήσεις χιονόμπαλες σε ρουστίκ κουβά με κόκκινη κορδέλα πουλιών φαίνεται δελεαστική

 Αν σας αρέσουν οι αντιθέσεις ….

Χιονόμπαλες χειμερινή διακόσμηση πράσινα κλαδιά μαύρο καπέλο μαυροπίνακα αντίθεση

Χιονοστιβάδες χειμερινή διακόσμηση ξύλινος κάδος γεμάτος με κόκκινο γάντι χιονόμπαλες

Χειμερινές διακοσμήσεις χιονόμπαλες διατεταγμένες σε γυάλινο μπολ

Πώς να βάλετε τεχνητές χιονόμπαλες στη χειμερινή διακόσμηση?

Αν θέλετε να προσθέσετε μπάλες από τεχνητό χιόνι στη χειμερινή σας διακόσμηση, τότε υπάρχουν μερικές επιλογές στη διάθεσή σας. Μπορείτε να διακοσμήσετε τις σφαίρες χιονιού με λάμψη ή θαλασσινό αλάτι και να τις τοποθετήσετε σε ένα μπολ με λίγο πράσινο πεύκο, χωνάκια και τα παρόμοια. Τοποθετημένο στο τραπέζι ή μπροστά από το τζάκι, μια τέτοια διάταξη μετατρέπεται γρήγορα σε ένα πραγματικό βλέμμα.

 Πώς να βάλετε τις σφαίρες χιονιού στο προσκήνιο!

Χιονοστιβάδες χειμερινή διακόσμηση με καυσόξυλο έλατο πράσινο καπέλο από κώνους μαλλιού στο πλέγμα

 Ένα κεντρικό στοιχείο για τη διακόσμηση του γιορτινού τραπεζιού σας κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Χειμερινές διακοσμήσεις με χιονόμπαλες, τοποθετημένες με αειθαλή φύλλα στο επίκεντρο της διακόσμησης του τραπεζιού κατά τη διάρκεια των διακοπών

Ένας σπάνιος συνδυασμός τεχνητού χιονιού, καυσόξυλου και πράσινου πεύκου.

Χιονόμπαλες χειμωνιάτικη διακόσμηση συνδυασμός τεχνητού χιονιού καυσόξυλου έλατου πράσινου

Επιπλέον, οι έτοιμες χιονόμπαλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φτιάξουν γιρλάντα και να διακοσμήσουν το τζάκι, το παράθυρο ή το ράφι. Μια τέτοια γιρλάντα κόβει μια ωραία φιγούρα παντού. Οι χιονισμένες μπάλες είναι επίσης τέλειες ως διακοσμήσεις χριστουγεννιάτικων δέντρων.

Μια γιρλάντα από τεχνητές χιονόμπαλες διακοσμεί το τζάκι.

Χιονόμπαλες Χειμερινή διακόσμηση Η γιρλάντα από τεχνητές μπάλες χιονιού διακοσμεί το τζάκι

Ένα λευκό χριστουγεννιάτικο στεφάνι διακοσμημένο με φύλλα ευκαλύπτου και μικρές χιονόλευκες μπάλες.

Χιονόμπαλες χειμερινή διακόσμηση λευκό Χριστουγεννιάτικο στεφάνι ευκαλύπτου αφήνει μικρές χιονόλευκες μπάλες

 Γιρλάντες, νιφάδες χιονιού και μπάλες χριστουγεννιάτικων δέντρων είναι όλα και όλα στο τέλος της διακόσμησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Χιονόμπαλες Χειμερινή διακόσμηση Γιρλάντες Νιφάδες χιονιού Χριστουγεννιάτικες μπάλες Υπέροχο στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τα μικρά σας είναι σίγουρο ότι θα είναι πολύ χαρούμενα για αυτές τις διακοσμήσεις χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Χιονόμπαλες Χειμερινή διακόσμηση Χριστουγεννιάτικο δέντρο όμορφα διακοσμημένες μορφές λευκής αρκούδας ελάφια χιονιστές σφαίρες

 Μπορείτε να διακοσμήσετε τις τεχνητές σφαίρες χιονιού μόνο με φυσικά υλικά.

Χειμερινές διακοσμήσεις χιονόμπαλες διακοσμούν τεχνητές σφαίρες χιονιού με κώνους έλατο πράσινα μούρα

Δύο ακόμη υπέροχες ιδέες για έναν παράγοντα wow με χιονόμπαλες

Έχουμε δύο υπέροχες ιδέες με λευκές χιονόμπαλες έτοιμες για εσάς που θα δημιουργούσαν έναν παράγοντα wow σε κάθε χειμερινή διακόσμηση. Για παράδειγμα, μπορείτε να βάλετε όμορφα συσκευασμένα δώρα Χριστουγέννων στο προσκήνιο με επιπλέον διακοσμητικά. Δημιουργήστε όμορφες ρυθμίσεις με κόκκινα μούρα, κουκουνάρια και μικρά πράσινα κλαδιά και χριστουγεννιάτικες μπάλες. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το για να διακοσμήσετε τα κουτιά δώρων. Αυτά προσελκύουν την προσοχή όλων και προκαλούν μόνο ερωτήσεις σχετικά με το τι μπορεί να υπάρχει σε αυτά. Το αποτέλεσμα έκπληξη είναι πραγματικά μεγάλο!

 Με ένα τόσο όμορφα τυλιγμένο χριστουγεννιάτικο δώρο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο αποτέλεσμα έκπληξης.

Χειμερινές διακοσμήσεις χιονόμπαλες ένα τόσο όμορφα συσκευασμένο χριστουγεννιάτικο δώρο δημιουργεί ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα έκπληξη.

 

Φέρτε λίγο χιόνι μέσα!

Χιονόμπαλες Χειμερινή διακόσμηση παλιού κάδου γεμάτου τεχνητές σφαίρες χιονιού

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, μπορείτε επίσης να βρείτε λαμπερά χιονόμπαλες στη χριστουγεννιάτικη αγορά αυτή τη στιγμή. Αυτά είναι εξαιρετικά κοσμήματα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε την είσοδο του σπιτιού ή τον φράκτη του κήπου, για παράδειγμα. Μπορούν όμως να χρησιμοποιηθούν και σε εσωτερικούς χώρους. Τοποθετήστε τις λαμπερές μπάλες στο τεμάχιο του μανδύα ή στο περβάζι του παραθύρου και θαυμάστε το διακοσμητικό τους αποτέλεσμα!

Φανταστική χειμερινή διακόσμηση με λαμπερά σφαιρίδια χιονιού για έξω.

Χιονοστιβάδες χειμωνιάτικη διακόσμηση ονειρική ρύθμιση με λαμπερά σφαίρες χιονιού για έξω

Χιονοστιβάδες χειμερινή διακόσμηση ονειρική ρύθμιση με φωτεινές σφαίρες χιονιού για ιδέες έξω

Στο εσωτερικό, δημιουργούν έναν παράγοντα wow.

Χιονόμπαλες χειμερινή διακόσμηση λαμπερό σφαίρες χιονιού σε εσωτερικούς χώρους wow αποτέλεσμα

Χιονοστιβάδες χειμωνιάτικη διακόσμηση με νεράιδα φώτα δίπλα στο τζάκι

Φέρτε τη μαγεία του χειμώνα στους τέσσερις τοίχους σας!

Χιονόμπαλες χειμερινή διακόσμηση παλιό μπολ με φωτεινές σφαίρες χιονιού σε αυτή τη μαγεία του χειμώνα

Ας χιονίσει!

Χιονόμπαλες χειμερινή διακόσμηση λαμπερή σφαίρα χιονιού Αφήστε το να χιονίσει

 καλά Χριστούγεννα!

Χιονόμπαλες χειμερινή διακόσμηση σφαίρα χιονιού στο χριστουγεννιάτικο δέντρο λευκό αστραφτερό τόξο

… και καλή χρονιά το 2021!

Χιονοστιβάδες χειμερινή διακόσμηση μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο σε σάκο διακοσμημένο με άσπρες μπάλες

Χειμερινές διακοσμήσεις χιονόμπαλες ένα στεφάνι με σοκολατένιο καφέ φιόγκο χειμωνιάτικη διακόσμηση έξω

Χιονόμπαλες χειμερινή διακόσμηση λευκές σφαίρες χιονιού πορφυρές χριστουγεννιάτικες μπάλες πολύ λάμψη σε ένα κρυστάλλινο μπολ

Χιονοστιβάδες χειμωνιάτικες διακοσμήσεις γιρλάντες από τεχνητές σφαίρες χιονιού φώτα