Όταν πρόκειται για νέες κατασκευές, αλλά και για εργασίες ανακαίνισης, πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού σκέφτονται πώς μπορούν να κάνουν το σπίτι τους πιο ελκυστικό μέσω καινοτόμων και ελκυστικών στοιχείων στυλ. Όλοι θέλουμε κάτι στο σπίτι που φαίνεται κομψό και κάνει μια δήλωση για το στυλ μας. Επιπλέον, θα πρέπει να έχει πρακτική εφαρμογή, όχι απλώς να λειτουργεί ως διακόσμηση. Εάν έχετε ήδη διαβάσει το άρθρο μας για τα γαλλικά παράθυρα, ίσως να σκέφτεστε, δεν υπάρχει τίποτα παρόμοιο με αυτό. Αλλά κάνεις λάθος! Σήμερα θέλουμε να σας ενημερώσουμε για νέα στοιχεία στυλ για το σπίτι σας που είναι απολύτως εντυπωσιακά και έχουν υψηλή πρακτική αξία. Τα παρακάτω αφορούν περιστρεφόμενες πόρτες υψηλής ποιότητας για το σπίτι. Έχουν αυξηθεί εδώ και αρκετό καιρό και μπορούν ήδη να βρεθούν σε πολλά ιδιωτικά σπίτια. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε αυτήν την καινοτομία στο σχεδιασμό δωματίων και να σας δείξουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Κολλήστε το και πάρτε έμπνευση για μοντέρνες περιστρεφόμενες πόρτες.

Οι σύγχρονες περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι κάνουν μια τολμηρή δήλωση

Οι περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι στην είσοδο του σπιτιού κάνουν ένα τολμηρό στοιχείο υψηλής ποιότητας στυλ

 Κομψές περιστρεφόμενες πόρτες από γυαλί δημιουργούν μια νέα διάσταση μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Περιστρεφόμενες πόρτες για το σπιτικό κομψό σχέδιο από γυαλί.Πέρασμα στη βεράντα στον εξωτερικό χώρο

Οι περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι είναι η τελευταία τρέλα της σύγχρονης τεχνολογίας

Οι πόρτες συνήθως ανοίγουν και κλείνουν με διαφορετικούς τρόπους. Αυτά διατίθενται σε διαφορετικά σχέδια και με διαφορετικά πρόσθετα. Ανάμεσά τους, ωστόσο, υπάρχουν σύγχρονες περιστρεφόμενες πόρτες με κάποια ασυνήθιστα χαρακτηριστικά που τα καθιστούν ένα απαραίτητο βλέμμα και τον λόγο για την αυξανόμενη δημοτικότητά τους. Εδώ είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για τις υπερσύγχρονες περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι.

Οι περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι μας εκπλήσσουν με τις δημιουργικές τους λειτουργίες.

Περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι ασυνήθιστο σχέδιο σε κόκκινο αίμα υπέροχο μάτι στην είσοδο του σπιτιού δημιουργικές λειτουργίες

 Νέοι τρόποι ανοίγματος και κλεισίματος υπάρχουν εδώ.

Περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι από ανοιχτόχρωμο ξύλο με τεράστιο πλάτος, σταθερές και ασφαλείς

Πρώτα απ ‘όλα, οι περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι είναι πολύ εξωφρενικά σχεδιασμένες, κάτι που αντιστοιχεί εκατό τοις εκατό στις ανάγκες και τις επιθυμίες πολλών ιδιοκτητών σπιτιού σήμερα. Δεύτερον, είναι ένα τελικό αποτέλεσμα της σύγχρονης τεχνολογίας. Αυτό που φαινόταν φουτουριστικό πριν από χρόνια μπορεί τώρα να διατηρηθεί εύκολα για πολλούς. Αυτές οι πόρτες χρησιμοποιούνται κυρίως ως πόρτες εισόδου. Υπάρχουν όμως μοντέλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μέσα στο σπίτι. Κατ ‘αρχήν, αυτές οι πόρτες λειτουργούν μέσω ειδικού περιστροφικού μεντεσέ με πείρους. Είναι προσαρτημένο στο πάνω και κάτω μέρος του πλαισίου της πόρτας και λίγα εκατοστά μακριά από το αριστερό ή το δεξί άκρο της πόρτας.

 Μια κομψή περιστρεφόμενη πόρτα είναι πάντα ένα μοντέρνο στοιχείο στους τέσσερις τοίχους σας.

Περιστρεφόμενες πόρτες για το στοιχείο του σπιτιού μοντέρνο στυλ κατασκευασμένο από ελαφρύ ξύλο Διάβαση στη βιβλιοθήκη του σπιτιού

Ωστόσο, η τεχνολογία και η διαδικασία κατασκευής αυτών των θυρών έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα. Πολλά μοντέλα δεν απαιτούν καμία δομική προσαρμογή στο κατώφλι. Το περιστρεφόμενο σύστημα μεντεσέ είναι τοποθετημένο μέσα στην περιστρεφόμενη πόρτα και στηρίζεται μόνο σε μια μικρή πλάκα. Αυτό επιτρέπει μια μοναδική και εντυπωσιακή λειτουργία περιστροφής. Επιπλέον, τα περιστροφικά συστήματα μεντεσέδων μπορούν να υποστηρίξουν πολύ ευρύτερες και βαρύτερες πόρτες από τους παραδοσιακούς μεντεσέδες πείρου και κυλίνδρου.

 Τα περισσότερα μοντέλα είναι πλήρως αυτόματα.

Πλήρως αυτόματες περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι στην είσοδο του σπιτιού από ελαφρύ ξύλο

Πολλά μοντέλα δεν εμφανίζουν λαβές. Αυτά είναι συνήθως ενσωματωμένα και η περιστρεφόμενη πόρτα μπορεί να ανοίξει και να κλείσει από απόσταση χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή στο κινητό τηλέφωνο. Όπως είπαμε και πριν, οι υψηλής ποιότητας περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι είναι η τελευταία τρέλα της σύγχρονης τεχνολογίας και κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη και πιο όμορφη!

Οι περιστρεφόμενες πόρτες από γυαλί είναι ιδανικές για χρήση στο εσωτερικό.

Περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι Χρήση στο εσωτερικό Γυάλινη πόρτα Γυάλινα τζάμια Μαύρο μεταλλικό πλαίσιο

Υλικά και μεγάλη ποικιλία επιλογών σχεδιασμού για τις περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι

Οι περιστρεφόμενες πόρτες υψηλής ποιότητας για το σπίτι είναι γενικά κατασκευασμένες από ξύλο, μέταλλο και γυαλί. Οι περιστρεφόμενες πόρτες από μάρμαρο, οι οποίες εξακολουθούν να είναι σπάνιες, είναι πολύ καινοτόμες και ελκυστικές. Είναι επίσης δυνατοί συνδυασμοί διαφορετικών υλικών. Μια περιστρεφόμενη πόρτα από ξύλο καρυδιάς, για παράδειγμα, φαίνεται πολύ σταθερή και ταυτόχρονα εξαιρετικά κομψή. Το ειδικό ξύλο είναι βερνικωμένο με λούστρο εξωτερικά για να μπορείτε να βρείτε το πιο κατάλληλο χρωματικό μοντέλο για το σπίτι σας.

Εάν μια περιστρεφόμενη πόρτα είναι κατασκευασμένη από μέταλλο, τότε έχει μια ειδική επίστρωση

Οι περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι από μεταλλική μαύρη επίστρωση ταιριάζουν πολύ κομψά με τον γκρι φωτισμό LED του διαδρόμου

 Τα μοντέλα για χρήση σε εξωτερικό τοίχο πρέπει να είναι αδιάβροχα.

Περιστρεφόμενες πόρτες για το μοντέρνο μοντέρνο σπιτικό σχέδιο από μαύρο μέταλλο και γυαλί στην είσοδο του σπιτιού, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες

Οι περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι δεν χρησιμοποιούνται μόνο ως πόρτες εισόδου σπιτιού ή βεράντες. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στο εσωτερικό του σπιτιού στο πέρασμα από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Οι περιστρεφόμενες εσωτερικές γυάλινες πόρτες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς. Αφενός, φέρνουν μια ορισμένη κομψότητα και υπερβολή στο εσωτερικό. Δεύτερον, απομονώνουν επιτυχώς μεμονωμένα δωμάτια ή χώρους διαβίωσης, αλλά βαθμολογούνται με υψηλή διαφάνεια. Χάρη σε τέτοιες γυάλινες πόρτες έχετε ένα φωτεινό εσωτερικό σχέδιο. Οι περιστρεφόμενες γυάλινες πόρτες επιτρέπουν πολύ φως να πλημμυρίζει από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Ταιριάζουν τέλεια με ένα ανοιχτό, διαφανές στυλ ζωής. Αυτό ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και κάνει τους εσωτερικούς χώρους να φαίνονται απρόσκοπτα συνδεδεμένοι μεταξύ τους.

 Αυτή η γυάλινη πόρτα δεν φαίνεται πολύ κομψή?

Περιστρεφόμενες πόρτες για την εξαιρετικά κομψή γυάλινη πόρτα του σπιτιού όλες σε λευκό πολύ μοντέρνο θόλο σχεδίασης

Η ποικιλία υλικών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή σύγχρονων περιστρεφόμενων θυρών για το σπίτι επιτρέπει ένα ευρύ φάσμα επιλογών σχεδιασμού. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έχουμε περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Όλοι έχουν υπερβολικές, μερικές φορές ακόμη και φουτουριστικές πινελιές και δεν αφήνουν τίποτα το επιθυμητό. Οι περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι δεν διαφέρουν μόνο στο χρωματικό τους σχέδιο. Μπορούν να έχουν διαφορετικά πλάτη και ύψη για να ταιριάζουν ακριβώς σε μια συγκεκριμένη πόρτα. Αυτό τα καθιστά πολυλειτουργικά και ευρέως εφαρμόσιμα.

 Αυτή η περιστρεφόμενη πόρτα αφήνει πολύ φως να πλημμυρίσει στο εσωτερικό.

Οι περιστρεφόμενες πόρτες για τα ξύλινα κουφώματα του σπιτιού από γυαλί με κομψό σχεδιασμό επιτρέπουν την άφθονο φως της ημέρας να πλημμυρίσει

Ένας συνδυασμός γυαλιού και μετάλλου είναι επίσης πολύ αισθητός.

Περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι στην είσοδο του σπιτιού Γυαλί και μέταλλο σε συνδυασμό πολύ εντυπωσιακό

 Οι επιλογές σχεδίασης είναι πραγματικά πολλές.

Περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι κατά τη μετάβαση στον κήπο από γυάλινα τζάμια και μαύρα μεταλλικά κουφώματα

Συνδυασμένο ξύλο και γυαλί φαίνονται επίσης τέλεια.

Περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι Συνδυασμός ξύλου και γυαλιού στην έξοδο του σπιτιού στον κήπο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των σύγχρονων περιστρεφόμενων θυρών για το σπίτι με μια ματιά

Οι πόρτες περιστροφής είναι σταθερές, μεγάλες, μοντέρνες σε σχεδιασμό και οπτικά εντυπωσιακές! Έτσι μπορείτε να κάνετε το δικό της πλεονεκτήματα διατυπώστε σύντομα και συνοπτικά!

  • Είναι σχεδιασμένα πολύ ελκυστικά. Μια περιστρεφόμενη πόρτα θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας μόλις μπουν στο σπίτι. Αλλά και μέσα, κάτι πραγματικά υπέροχο περιμένει.
  • Οι περιστρεφόμενες πόρτες εξοικονομούν χώρο και είναι εύχρηστες. Είναι ευρεία και διευκολύνουν τη μεταφορά βαρέων αντικειμένων μέσα και έξω.
  • Προσφέρουν επίσης μια απρόσκοπτη θέα προς το εξωτερικό, ειδικά αν επιλέξετε μια απλή γυάλινη πόρτα αντί για πολλά τζάμια.
  • Μια μεγάλη περιστρεφόμενη πόρτα από γυαλί αφήνει πολύ φυσικό φως και δημιουργεί έναν ελκυστικό χώρο.
  • Οι περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι είναι πιο σταθερές από τις συμβατικές πόρτες και ταυτόχρονα μπορούν να σχεδιαστούν πολύ ξεχωριστά. Σε πολλά μοντέλα, το πλαίσιο της πόρτας αποτυγχάνει επειδή οι πόρτες είναι πλήρως αυτόματες. Σιωπούν κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο και μπορούν επίσης να ηχομονωθούν εάν είναι απαραίτητο.

Ωστόσο, οι περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι πρέπει να εγκατασταθούν επαγγελματικά.

Αρθρωτές πόρτες για το σπίτι από ξύλο, κομψός σχεδιασμός, εξαιρετικά φαρδιές. Θέα στο διάδρομο

 

Ωστόσο, ορισμένοι έχουν σύγχρονες περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι μειονέκτημα. Για παράδειγμα

  • δεν μπορούν να σφραγιστούν εντελώς όπως οι συμβατικές πόρτες. Πολλά μοντέλα είναι δύσκολο να γίνουν αδιάβροχα.
  • Πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε μοντέλα χωρίς χειρολαβές. Υπάρχει κίνδυνος να τσιμπήσετε τα δάχτυλά σας όταν το χρησιμοποιείτε.
  • Οι περιστρεφόμενες πόρτες είναι εξαιρετικές για μοντέρνα, μινιμαλιστικά και σύγχρονα σπίτια, αλλά δεν ταιριάζουν με άλλα στυλ διακόσμησης.
  • Είναι σημαντικό να επιλέξετε περιστρεφόμενες πόρτες από ανθεκτικά, υψηλής ποιότητας υλικά, τότε μπορείτε να τις απολαύσετε για πολλά χρόνια.
  • Τέλος, πρέπει να τονίσουμε ότι οι σύγχρονες περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι απαιτούν απολύτως επαγγελματική εγκατάσταση. Όπως είναι κατανοητό, αυτό κοστίζει πολλά χρήματα, οπότε πρέπει να σκάψετε βαθύτερα στην τσέπη σας. Αλλά αξίζει τον κόπο να γίνει αυτό το κόστος!

Είστε τώρα έτοιμοι να αγοράσετε μια κομψή περιστρεφόμενη πόρτα για το σπίτι σας?

Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από τις παρακάτω εικόνες!

Οι περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι στο ισόγειο μετάβαση στον γυάλινο κήπο αφήνουν πολύ φως

Περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι, φουτουριστικός σχεδιασμός σε μαύρο χρώμα, εξαιρετικά φαρδύ, πολύ σταθερό

Περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι αδιάβροχο γκρι επίστρωση μεταλλικό κομψό σχέδιο

Οι περιστρεφόμενες πόρτες για τη στερέωση του σπιτιού στο παλιό σπίτι με ροζ γυάλινη πόρτα φαίνονται πολύ μοντέρνες

Περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι από μέταλλο στην είσοδο, μαύρη επίστρωση, αδιάβροχη, φουτουριστική πρόσοψη σπιτιού

Οι περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι από μεταλλικά μαύρα κουφώματα θυρών αφήνουν τρεις μεγάλους υαλοπίνακες να πλημμυρίσουν πολύ φως

Περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι από ξύλο και γυαλί σε συνδυασμό τοποθετημένες στην είσοδο του σπιτιού

Περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι μεγάλες, σταθερές, ψηλές, φαρδιές, κατασκευασμένες από ξύλο με ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες επένδυση, γέρος δίπλα του

Περιστρεφόμενες πόρτες για το σπίτι στο εσωτερικό μαύρα μεταλλικά πλαίσια από γυαλί με θέα στο διπλανό δωμάτιο