Όπως υποδηλώνει το όνομα, οι εξωτερικές πισίνες χτίζονται παραδοσιακά σε εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, υπάρχουν πλούσιοι άνθρωποι που δεν θέλουν να κάνουν χωρίς την καθημερινή τους προπόνηση κολύμβησης ακόμη και το χειμώνα. Για το λόγο αυτό, μπορούν να φτιάξουν μια εσωτερική πισίνα στο σπίτι και έτσι να φέρουν την ποιότητα ζωής τους σε υψηλότερο επίπεδο. Επειδή μια εσωτερική πισίνα στους τέσσερις τοίχους σας επιτρέπει να κολυμπήσετε εκεί ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας και την εποχή του χρόνου. Υπάρχει όμως αρκετός χώρος στο σπίτι για μια ιδιωτική εσωτερική πισίνα; Θα αναζητήσουμε τις απαντήσεις σε αυτές και άλλες ερωτήσεις σχετικά με την εσωτερική πισίνα σε αυτό το άρθρο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε τα πλεονεκτήματα που έχει μια τέτοια πισίνα και να σας δείξουμε εσωτερικές πισίνες που θα σας κόψουν την ανάσα και είναι σίγουρο ότι θα σας εμπνεύσουν.

 Στην ιδιωτική εσωτερική πισίνα, μπορείτε να χαλαρώσετε έξω οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ανεξάρτητα από τον καιρό.

Εσωτερική πισίνα στο σπίτι στρογγυλή λεκάνη σπα τραχύ πέτρινο τοίχο συντριβάνι ευχάριστο δωμάτιο ατμόσφαιρα ψηλά παράθυρα πολύ φως

Τι πλεονεκτήματα σας προσφέρει μια ιδιωτική εσωτερική πισίνα;?

Πρώτα απ ‘όλα, θα θέλαμε να το ξεκαθαρίσουμε: μια εσωτερική πισίνα στο σπίτι δεν είναι για όλους. Από τη μία πλευρά, πρόκειται για υψηλή επένδυση και είναι απαραίτητο να μετατρέψετε τον προϋπολογισμό σας προτού αποφασίσετε να τον χτίσετε. Επιπλέον, πρέπει να έχετε τον κατάλληλο χώρο για εσωτερική πισίνα στο σπίτι.

Που θα μπορούσε να είναι αυτό; Θα το εξηγήσουμε λεπτομερώς παρακάτω. Ωστόσο, μια εσωτερική πισίνα έχει πολλά πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, προσφέρει διασκέδαση κολύμβησης όλο το χρόνο και την ευκαιρία να ασκήσετε το δημοφιλές σας άθλημα σε μια ήσυχη και χαλαρή ατμόσφαιρα. Στην ιδιωτική εσωτερική πισίνα προστατεύεστε από τα αδιάκριτα βλέμματα, καθώς και από τη βροχή, το χιόνι, τη θερμότητα και την υπεριώδη ακτινοβολία. Επιπλέον, μια εσωτερική πισίνα έχει πάντα καθαρό νερό σε ευχάριστη θερμοκρασία, έτσι ώστε να μπείτε στον πειρασμό να κολυμπήσετε μέρα και νύχτα. Σε αντίθεση με την πισίνα του κήπου, δεν χρειάζεται χρονοβόρος καθαρισμός, γιατί κανένα φύλλο δεν μπορεί να πέσει στο νερό. Δεν μπορούσε να επιτεθεί ούτε από έντομα.

 Μια εσωτερική πισίνα στο σπίτι προσφέρει διασκέδαση κολύμβησης όλο το χρόνο ….

Εσωτερική πισίνα στο σπίτι στρογγυλή λεκάνη σπα υδρομασάζ πολλά πράσινα φυτά μια τροπική αίσθηση

  …. ουσιαστικά για μικρούς και μεγάλους!

Εσωτερική πισίνα στο σπίτι τετράγωνο σχήμα πατέρας και γιος που κολυμπούν διασκεδάζουν στο μπάνιο

Πού είναι το καλύτερο μέρος για εσωτερική πισίνα στο σπίτι?

Εάν ζείτε σε μια περιοχή με δύσκολες καιρικές συνθήκες ή εάν το καλοκαίρι είναι πολύ σύντομο για εσάς, τότε η κατασκευή εσωτερικής πισίνας θα μπορούσε να είναι η προτεραιότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει πρώτα να αναζητήσετε ένα κατάλληλο μέρος για την πολύ ιδιωτική εσωτερική πισίνα σας. Θα σας δώσουμε δύο τέλειες επιλογές, αλλά σίγουρα θα μπορούσατε να λάβετε υπόψη και άλλες. Μια εσωτερική πισίνα μπορεί να βρίσκεται στο υπόγειο του σπιτιού σας ή σε ξεχωριστό περίπτερο. Αυτές είναι δύο υπέροχες ιδέες για την κατασκευή εσωτερικής πισίνας. Αυτά σας βοηθούν να αντέξετε όλες τις καιρικές συνθήκες και να διασκεδάσετε στο μπάνιο το καλοκαίρι και το χειμώνα.

Η εσωτερική πισίνα μπορεί επίσης να είναι η επιτομή της πολυτέλειας και της πρώτης τάξεως χαλάρωσης.

Εσωτερική πισίνα με πολύ πολυτελή σχεδίαση στο σπίτι προσφέρει λάμπες χαλάρωσης πρώτης κατηγορίας, πολυελαίους, κουρτίνες

 Α) Ιδιωτική εσωτερική πισίνα στο υπόγειο του σπιτιού σας

Εάν έχετε ένα ισόγειο που είναι αρκετά μεγάλο και έχει ένα φέρον όροφο, τότε η δημιουργία της δικής σας εσωτερικής πισίνας σπα είναι μια ωραία ιδέα. Εκεί μπορείτε να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα και να ζήσετε υπέροχες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας. Εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας, αλλά μπορείτε επίσης να βάλετε ένα υδρομασάζ εκεί. Or ίσως θα θέλατε να έχετε μια πραγματική πισίνα όπου κολυμπάτε λίγους γύρους κάθε μέρα; Όπως και να έχει, σίγουρα χρειάζεστε αρκετό φως στην εσωτερική πισίνα στο ισόγειο, επειδή δεν θέλετε να κολυμπήσετε στο σκοτάδι, αυτό είναι αλήθεια?

 Συνδυάστε φωτισμό ανθεκτικό στην υγρασία και πράσινα φυτά και δημιουργήστε μια φανταστική ατμόσφαιρα στους φτωχούς εσωτερικού χώρου στο σπίτι!

Εσωτερική πισίνα στο σπίτι επιμήκης μορφή άντρας στο νερό ανθεκτικό στην υγρασία φωτίζοντας πολλά πράσινα φυτά μια τροπική ατμόσφαιρα

Θα σας συμβουλεύαμε επίσης να εγκαταστήσετε φώτα εσωτερικής πισίνας. Αυτά δημιουργούν μια μαγική ατμόσφαιρα στην εσωτερική πισίνα το βράδυ. Επιπλέον, αυτά τα φώτα είναι πολύ ελκυστικά. Εάν κάνετε τα πάντα σωστά, θα έχετε ένα δωμάτιο γεμάτο φως. Μια άλλη δροσερή ιδέα είναι να τοποθετήσετε αειθαλή φυτά μπάνιου και λουλούδια γύρω από την πισίνα. Αυτά θα φέρουν μια τροπική αίσθηση και θα κάνουν όλο το δωμάτιο να φαίνεται ακόμα πιο όμορφο.

Καθαρός μινιμαλισμός στην εσωτερική πισίνα στο σπίτι!

Εσωτερική πισίνα στο σπίτι Καθαρός μινιμαλισμός στο σχεδιασμό μαρμάρινων πάνελ στον τοίχο σε γκρι χρώμα

Εσωτερική πισίνα στο σπίτι καθαρό μινιμαλισμό μακρόστενο σχήμα κορίτσι στο νερό γκρι πλακάκια ενσωματωμένο φωτισμό

Εσωτερική πισίνα στο σπίτι καθαρό μινιμαλισμό γκρι πλακάκια ψηλά γυάλινα παράθυρα θέα στον κήπο

 Είναι η κολύμβηση το αγαπημένο σας άθλημα?

Εσωτερική πισίνα στο σπίτι κολύμπι Αγαπημένα βατραχοπέδιλα

Β) Ιδιωτική εσωτερική πισίνα σε ξεχωριστό περίπτερο πάνω ή δίπλα στο σπίτι

Εάν έχετε αρκετό χώρο σε εξωτερικούς χώρους, μπορείτε να προσθέσετε ένα ξεχωριστό περίπτερο απευθείας στο σπίτι και να χτίσετε μια εσωτερική πισίνα εκεί. Σε αυτό είστε καλά προστατευμένοι από εκπλήξεις σε κακές καιρικές συνθήκες. Το μυστικό εδώ είναι, αν είναι δυνατόν, να έχετε ψηλούς γυάλινους τοίχους, γυάλινες πόρτες και ίσως ένα γυάλινο ταβάνι για να αφήσετε άφθονο φως της ημέρας στην εσωτερική πισίνα. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά έξω κολυμπώντας και να νιώσετε ξανά κοντά στη φύση. Όταν κάνει ζέστη και σας αρέσει ο καιρός, μπορείτε να ανοίξετε όλες τις πόρτες και να είστε σαν στη μέση της φύσης.

 Ένα γυάλινο ταβάνι αφήνει το φως να μπει ακόμη και σε κακές καιρικές συνθήκες και νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε κέντρο σπα.

Εσωτερική πισίνα στο σπίτι πολυτελές σχέδιο γυάλινη οροφή πολύ φυσικό φως όπως στο κέντρο σπα

 Τα ψηλά τζάμια ανοίγουν την προοπτική προς τα έξω.

Εσωτερικό εσωτερικό σπίτι ορθογώνιο σχήμα μπλε πλακάκι ψηλό γυάλινο παράθυρο ωραία προοπτική έξω

Νιώστε όσο το δυνατόν πιο άνετα στην εσωτερική πισίνα!

Εσωτερική εσωτερική εσωτερική κατοικία ορθογώνιο σχήμα μπλε πλακάκια γλάστρες αειθαλή φυτά τηλεόραση στον τοίχο

 Εδώ μπορείτε να χαρείτε την πλήρη χαλάρωση ακόμα και το χειμώνα!

Εσωτερική πισίνα στο σπίτι μαγευτική θέα γυάλινο τοίχο χειμερινό τοπίο μέσα σε ζεστή ξαπλώστρα πισίνας χαλαρώστε

Τι άλλο πρέπει να προσέξετε όταν χτίζετε μια ιδιωτική εσωτερική πισίνα;?

Όπως ήδη αναφέρθηκε, μια εσωτερική πισίνα είναι πάντα μια υψηλή επένδυση που δεν μπορούν όλοι να αντέξουν οικονομικά. Επιπλέον, η φροντίδα και η συντήρηση της εσωτερικής πισίνας στο σπίτι είναι επίσης πολύ ακριβά. Για παράδειγμα, χρειάζεστε ένα ισχυρό σύστημα θέρμανσης για να διατηρείτε τη θερμοκρασία του νερού άνετη ανά πάσα στιγμή. Μια αντλία θερμότητας πισίνας και ένας εναλλάκτης θερμότητας είναι απαραίτητα εδώ. Για τον καθαρισμό της πισίνας χρειάζεστε επίσης ηλεκτρική σκούπα πισίνας ή ρομπότ πισίνας. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει σύγχρονη τεχνολογία που σας εγγυάται την καλύτερη υγιεινή στην εσωτερική πισίνα. Ωστόσο, για αυτούς και για τους ρυθμιστές pH και άλλα προϊόντα περιποίησης πισίνας, πρέπει να σκάψετε βαθιά στις τσέπες σας.

Η διασκέδαση στο μπάνιο κοστίζει μερικές φορές πολλά χρήματα.

Εσωτερική πισίνα στο σπίτι Η καθαρή πολυτελής διασκέδαση κολύμβησης κοστίζει πολλά χρήματα

Εσωτερική πισίνα στο σπίτι εσωτερική πισίνα γυάλινοι τοίχοι όμορφο κορίτσι πανόραμα στο νερό

Εσωτερική πισίνα στο σπίτι επιμήκη μορφή γυάλινο παράθυρο όμορφη θέα στον κήπο

Επιπλέον συμβουλή: Εάν έχετε μικρά παιδιά και κατοικίδια στο σπίτι, πρέπει να ακολουθήσετε ειδικούς κανόνες ασφαλείας. Για παράδειγμα, η πρόσβαση τους στην εσωτερική πισίνα πρέπει να είναι περιορισμένη. Τα παιδιά δεν πρέπει ποτέ να επιτρέπεται να πιτσιλίζουν ή να παίζουν στην εσωτερική πισίνα χωρίς επίβλεψη.

Αλλά τώρα μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας εάν μια ιδιωτική εσωτερική πισίνα είναι για εσάς ή όχι. Άλλωστε, η μόνη δουλειά μας είναι να σας ενημερώσουμε για διάφορες επιλογές για περισσότερη πολυτέλεια και χαλάρωση στο σπίτι σας.

 Μια ιδιωτική εσωτερική πισίνα είναι πραγματικά κάτι όμορφο, αλλά παραμένει όνειρο για τους περισσότερους ανθρώπους.

Εσωτερική πισίνα στο σπίτι στο ξεχωριστό περίπτερο με πολλά ξύλινα πέτρινα τοιχώματα ζεστή ατμόσφαιρα

Εσωτερική πισίνα στο σπίτι μινιμαλιστική σχεδίαση τέλεια καθαριότητα φώτα πισίνας ενσωματωμένος φωτισμός οροφής

Εσωτερική πισίνα στο σπίτι πολύ ζεστή ατμόσφαιρα πλακάκια γύρω από την εσωτερική πισίνα ορθογώνιο σχήμα

Εσωτερική πισίνα στο σπίτι ενδιαφέρουσα σχεδίαση ξύλινη οροφή πλακάκια δαπέδου τοίχο κρεμαστά φώτα ψηλά γυάλινα παράθυρα