Το διαμέρισμά σας χρειάζεται αναψυκτικό; Τα φθινοπωρινά χρώματα τοίχου που σας παρουσιάζουμε στα παρακάτω είναι υπέροχα κατάλληλα και είναι πολύ σχετικά για την επόμενη σεζόν. Όπως και η ίδια η φύση, φέρνουν μεγάλη ποικιλία. Οι ιδέες για τον φθινοπωρινό τοίχο κυμαίνονται από ζωηρές πορτοκαλί έως γήινες αποχρώσεις, όπως το πράσινο και το καφέ έως πολύ πρωτότυπα και σύγχρονα χρώματα.

Ιδέες για χρώματα τοίχου σε πορτοκαλί

Δεν μπορείτε να φανταστείτε το χρώμα που ονομάζεται “καμένο πορτοκαλί”; Σκεφτείτε την ψημένη κολοκύθα! Αυτή ακριβώς η απόχρωση έχει χρησιμοποιηθεί ως παράδειγμα. Σε αυτή την απόχρωση του πορτοκαλί, χρησιμοποιήθηκαν αρκετές προφορές στον εμφανιζόμενο χώρο εργασίας, που ζωντάνεψε πλήρως την ατμόσφαιρα.

Χρώματα τοίχου Σχέδιο τοίχου πορτοκαλί

Η σχεδιάστρια Sarah Richardson χρησιμοποίησε επίσης πορτοκαλί για το δωμάτιό της. Εκτέλεσε το κάτω μέρος του σαλονιού της σε αυτό το χρώμα. Αυτή η εντυπωσιακή απόχρωση δείχνει πολλά πλεονεκτήματα σε αυτό το παράδειγμα. Αφενός, ζωντανεύει το δωμάτιο και, αφετέρου, εξασφαλίζει ισορροπία. Με την ελαφρότητα και το παιχνίδι του πορτοκαλιού, το παραδοσιακό ντουλάπι από μασίφ ξύλο δεν φαίνεται πλέον τόσο βαρύ.

Χρώμα τοίχου ιδέες πορτοκαλί τοίχου σχεδιασμός τοίχου

Φλογερό κόκκινο

Μεταξύ κόκκινου και πορτοκαλί, δηλαδή τερακότα, είναι το χρώμα που επιλέγεται για το κάτω μέρος αυτού του δωματίου. Τα πλακάκια δαπέδου και μέρος των πλευρικών τοίχων εκτελέστηκαν σε αυτό. Το απλά επιπλωμένο δωμάτιο φαίνεται ζωντανό, φρέσκο ​​και πολύ μοντέρνο.

Ιδέες τοίχου σχεδιασμού δαπέδου κόκκινη τερακότα

Ιδέες βαφής τοίχου σε καφέ

Τώρα ας περάσουμε στις απαλές γήινες αποχρώσεις! Το επόμενο παράδειγμα δημιουργήθηκε από ένα ζευγάρι σχεδιαστών του Μόντρεαλ (Blazys Gerard). Αυτό είναι το δικό της διαμέρισμα. Το ουδέτερο και το ανοιχτό καφέ είναι ένα ιδανικό υπόβαθρο για τα υπερμεγέθη έργα τέχνης και τον vintage καναπέ. Το ανοιχτό καφέ κάνει το σαλόνι ένα πραγματικά φιλόξενο μέρος.

Ιδέες τοίχου σχεδιασμός τοίχου καφέ

Το Brown κυριαρχεί επίσης στο επόμενο παράδειγμα. Σε αυτό το διαμέρισμα, αυτό το χρώμα είναι ιδανικό για τη χρήση πολλών άλλων αποχρώσεων ταυτόχρονα.

Ιδέες για καφέ τοίχους με χρώμα τοίχου

Σχεδιασμός πράσινου τοίχου

Το απαλό πράσινο σε αυτό το δωμάτιο είναι ένα από τα χρώματα του Benjamin Moore. Παρά τα παραδοσιακά έπιπλα, το δωμάτιο φαίνεται μοντέρνο χάρη σε αυτό το χρώμα.

Σχέδιο τοίχου χρώμα τοίχου πράσινο

Το πράσινο φαίνεται εντελώς διαφορετικό στο επόμενο παράδειγμα: Φαίνεται πολύ εμφανές και αυτό είναι ακόμα πιο αισθητό μέσω της αντίθεσης με τα μαύρα στοιχεία στο δωμάτιο.

Ιδέες τοίχου χρώμα τοίχου πράσινο

Το επόμενο πράσινο χρώμα τοίχου είναι ακόμη πιο σκούρο. Διαμορφώνει μια υπέροχη αντίθεση με το ελαφρύ δρύινο πάτωμα.

Ιδέες τοίχου χρώμα τοίχου πράσινο σχέδιο τοίχου

Κομψό φθινοπωρινό σχέδιο τοίχου σε κίτρινο χρώμα

Η κίτρινη κρέμα είναι μια άλλη υπέροχη ιδέα σχεδιασμού τοίχων. Μπορείτε να το δείτε υπέροχα στο παράδειγμα της βιβλιοθήκης του σχεδιαστή James Davie. Ο συνδυασμός με τους τόνους στο δωμάτιο είναι πραγματικά υπέροχος. Αυτά είναι, για παράδειγμα, τα διακοσμητικά μαξιλάρια σε κόκκινο και σκούρο μπλε που εισήχθησαν μέσω του αμπαζούρ και της τοιχογραφίας.

σχεδιασμός τοίχου χρώμα τοίχου κίτρινο

Το χρώμα αυτού του υπνοδωματίου είναι χαμομήλι. Είναι πολύ ουδέτερο και εξακολουθεί να αισθάνεται ζεστό τις δροσερές μέρες του φθινοπώρου. Πριν από αυτό, οι επιλεγμένες προφορές έρχονται από μόνες τους. Μπορούμε να το πούμε από το καφέ στεφάνι που κρέμεται στον τοίχο πάνω από το κρεβάτι.

Ιδέες σχεδιασμού κρεμ χρώματος τοίχου

Ένα είδος κρεμώδους κίτρινου επιλέχθηκε για το ταβάνι του διπλανού δωματίου. Αυτό το κάνει να φαίνεται υψηλότερο, αλλά και πολύ πιο φωτεινό.

Σχεδιασμός οροφής, σχεδιασμός τοίχων, ιδέες τοίχων

Άφθονα χρώματα μουστάρδας

Σε αυτό το παράδειγμα, αποκλίνουμε λίγο από το θέμα των χρωμάτων τοίχων. Εδώ κάποια έπιπλα έχουν βαφτεί σε κρεμώδες κίτρινο χρώμα. Επειδή αυτά είναι τα ντουλάπια τοίχου, μπορούν να υπολογίζονται ως μέρος του σχεδιασμού του τοίχου. Η αντίθεση μεταξύ αυτού του κίτρινου και του λευκού είναι προφανώς πολύ ελκυστική.

Συμβουλές επίπλωσης ιδέες εσωτερικής διακόσμησης

Βλέπουμε επίσης μια παραλλαγή μουστάρδας σε αυτό το δωμάτιο. Αυτό είναι το AF-375 του Benjamin Moore και φαίνεται στο σαλόνι του σχεδιαστή Garrow Kedigian στο Μόντρεαλ.

Ιδέες τοίχου με επένδυση τοίχου σχεδιασμός τοίχου

Μωβ και μοβ

Χρώματα τοίχου σε διάφορες αποχρώσεις του μωβ και του μοβ χαρακτηρίζουν τα επόμενα δωμάτια. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να επιτύχετε πολύ διαφορετικά αποτελέσματα. Στο πρώτο πρωτότυπο βλέπουμε τον αριθμό χρώματος 222, που ονομάζεται Brinjal από την εταιρεία Farrow & Είναι ο αναζωογονητικός παράγοντας WOW σε αυτό το μπάνιο.

Βαφή τοίχου βαφή μωβ

Το δωμάτιο φαίνεται στοχαστικό και νοσταλγικό, αλλά ταυτόχρονα πολύ θηλυκό χάρη στο μοβ χρώμα του τοίχου. Αυτό αποτελεί ιδανική προϋπόθεση για παραδοσιακή απόλαυση.

Βαφή τοίχου ιδέες μωβ τοίχων ζωγραφικής τοίχων

Μπορείτε να δείτε αυτά και άλλα μοντέρνα χρώματα τοίχου από το Διαδίκτυο, ακόμα κι αν δεν θέλετε απαραίτητα να βάψετε ξανά τώρα. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να κάνετε πολλά έπιπλα και τόνους σε αυτό. Δείτε πώς μπορείτε να διαδώσετε τη διάθεση της σεζόν στο σπίτι χωρίς να κάνετε πολλές θεμελιώδεις αλλαγές.