Πρόκειται να ανακαινίσετε ή να ανακαινίσετε το διαμέρισμα ή το σπίτι σας; Οι διακόπτες και οι πρίζες των φώτων ακούγονται σαν την τελευταία λεπτομέρεια, έτσι δεν είναι; Αυτό πρέπει να είναι πολύ απλό – τι πρέπει να σκεφτείτε; Έτσι σκέφτεσαι πάντα πρώτα. Ωστόσο, αν κάνετε μια μικρή έρευνα στο Διαδίκτυο ή στα εξειδικευμένα καταστήματα υλικού, θα ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία από αυτές τις λεπτομέρειες, οι οποίες με την πρώτη ματιά φαίνονται ασήμαντες. Οι σύγχρονοι διακόπτες και πρίζες φωτός έρχονται σε διαφορετικά στυλ και μπορεί να είναι πολύ αισθητοί. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτή τη διαφορετικότητα και να εμπλουτίσετε το σπίτι σας; Or προτιμάτε να πάρετε κάτι πολύ απλό και να βγάλετε γρήγορα το θέμα από το τραπέζι; Εάν είστε πιο διατεθειμένοι στην πρώτη επιλογή, τότε οι επόμενες συμβουλές πιθανότατα θα είναι πολύ χρήσιμες.

Γείρετε πίσω, διαβάστε το άρθρο μας και διατυπώστε τα κριτήριά σας με βάση τις προτάσεις μας!

Διακόπτης φωτισμού ή ρετρό κουδούνι πόρτας?

Αλλαγή φωτός σύγχρονες δημιουργικές ιδέες διαβίωσης

Διακόπτες και πρίζες φωτός: ασφάλεια και εύκολος χειρισμός

Αν κοιτάξετε τα πολλά διαφορετικά σχέδια διακοπτών και πριζών φωτισμού, τότε κάποια στιγμή η λειτουργικότητά τους θα μπορούσε να ξεθωριάσει στο παρασκήνιο. Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό δεν πρέπει να ασχολείται με: η ενασχόληση με την ηλεκτρική ενέργεια μπορεί να είναι επικίνδυνη. Ειδικά αν έχετε νήπια και κατοικίδια στο σπίτι, η ασφάλεια θα πρέπει να είναι το κύριο μέλημά σας όταν κάνετε αυτήν την επιλογή.

Ταξινομήστε τις προσφορές που αντιστοιχούν στους δικούς σας κανόνες ασφαλείας. Τώρα μπορείτε να προχωρήσετε στην σχεδιαστική πτυχή του θέματος!

Φανταστικό σχέδιο διακόπτη φωτός με κουκουβάγια

δημιουργικός σχεδιασμός ιδεών διαβίωσης

Τι ρόλο παίζουν οι πρίζες και οι διακόπτες φωτισμού στο σχεδιασμό σας?

Πώς ακριβώς οι διακόπτες και οι πρίζες φωτός πρέπει να εγγράφονται στο σχέδιό σας; Αν έχετε αποφασίσει για ένα ομοιόμορφο στυλ, τότε φυσικά αυτά πρέπει να του ταιριάζουν. Ωστόσο, το διαμέρισμά σας μπορεί να έχει ένα εκλεκτικός σχεδιασμός και θέλετε να ενισχύσετε την παρουσία του ενός ή του άλλου στυλ μέσω των διακοπτών φωτισμού και άλλων λεπτομερειών. Or μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εισαγάγετε μια εντελώς νέα πτυχή.

Αυτός ο διακόπτης φωτός ταιριάζει απόλυτα με το ύφος του σχεδιασμού τοίχου

Διακόπτης φωτός δημιουργικές ιδέες δημιουργικής διαβίωσης

Το ίδιο ισχύει και για την επιλογή χρώματος! Αποφασίστε μόνοι σας αν τα αξεσουάρ ισχύος φαίνονται ομοιόμορφα με τον σχεδιασμό του τοίχου σας ή θα δημιουργήσουν μια προφορά. Θα θέλαμε επίσης να επιστήσουμε την προσοχή σας σε μια τρέχουσα τάση. Ωστόσο, δεδομένης της γενικής ανάπτυξης του εσωτερικού σχεδιασμού τα τελευταία χρόνια, αυτό δεν προκαλεί έκπληξη. Όπως και στη διακόσμηση, το ρετρό και βιομηχανικό σχέδιο είναι πολύ δημοφιλές στους διακόπτες. Υπάρχουν πολλές παιχνιδιάρικες, τρελές ιδέες. Ο παράγοντας έκπληξη είναι συχνά πολύ ισχυρός, ειδικά με τους βιομηχανικούς διακόπτες φωτός. Υπάρχουν μοντέλα που οι περισσότεροι γνωρίζουμε μόνο από ντοκιμαντέρ από παλαιότερες εποχές!

Τέλος, θα πρέπει να λάβετε υπόψη εάν όλοι οι διακόπτες φωτός φαίνονται ίδιοι ή αν εμφανίζουν εντελώς διαφορετικά στυλ μεταξύ τους.

Αυτός ο σχεδιασμός είναι κομψός, παιχνιδιάρικος και διασκεδαστικός ταυτόχρονα

Ο διακόπτης φωτός συνδέει σύγχρονες δημιουργικές ιδέες διαβίωσης

DIY και άλλες δημιουργικές ιδέες

Τι έχουν πραγματικά οι άνθρωποι στο κεφάλι τους που δημιουργούν ασυνήθιστους και πρωτότυπους διακόπτες και πρίζες φωτός; Το κύριο μήνυμα θα μπορούσε να διατυπωθεί ως εξής: Απαλλαγείτε από την πλήξη! Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας όταν επιλέγετε τις λεπτομέρειες!

Η επένδυση δεν χρειάζεται να είναι δαπανηρή. Υπάρχουν επίσης εξαιρετικά έργα DIY! Ακόμα και με αυτά, τα αξεσουάρ μπορούν να φαίνονται πολύ μοντέρνα, επειδή ο προσαρμοσμένος σχεδιασμός γίνεται όλο και πιο ενημερωμένος κάθε χρόνο.

Διακόπτης φωτισμού με μοντέρνο σχεδιασμό

δημιουργικές ιδέες διαβίωσης πρίζες σύγχρονες

δημιουργικές ιδέες διαβίωσης

Διακόπτης φωτισμού με μοντέρνο σχεδιασμό