Ενώ απολαμβάνουμε τη ζεστασιά και τον ήλιο του ινδικού καλοκαιριού σε πολλά μέρη στη Γερμανία, υπάρχει μια πραγματική μάχη μεταξύ καλοκαιριού και φθινοπώρου σε υπέροχους εξωτερικούς χώρους. Το επόμενο Σαββατοκύριακο έχουμε ξανά πραγματικά ηλιόλουστες μέρες και αμέσως μετά μπορούμε να περιμένουμε πυκνά σύννεφα και τις πρώτες σταγόνες βροχής. Αν μπείτε στον πειρασμό να πάτε ξανά στην εξωτερική πισίνα, θα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε τις επόμενες ημέρες. Διαφορετικά θα είχαμε μερικές καλύτερες ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο σας. Δεν νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τις φθινοπωρινές σας διακοσμήσεις και να κάνετε μόνοι σας κάποια υπέροχα DIY έργα; Για να σας βοηθήσουμε ξανά, θέλουμε να παρουσιάσουμε σήμερα υπέροχες ιδέες για όμορφες ξύλινες πινακίδες. Καλωσορίζετε λοιπόν το φθινόπωρο στους τέσσερις τοίχους σας, αλλά μπορείτε να διακοσμήσετε τον χώρο εισόδου μπροστά από την εξώπορτα ή να τον τοποθετήσετε στον κήπο. Υπάρχουν πολλές επιλογές στη διάθεσή σας σχετικά με αυτό!

Μικρό πράγμα, μεγάλο αποτέλεσμα! Μεγάλες ξύλινες πινακίδες καλωσορίζουν το φθινόπωρο!

Ξύλινες πινακίδες καλωσορίζουν το φθινόπωρο σε στρογγυλό σχήμα

Ξύλινες πινακίδες καλωσορίζουν το φθινόπωρο - ένα στυλιζαρισμένο φύλλο σε σχήμα μπουκαλιού αρώματος σε ροζ κολοκύθες δίπλα του

Ξύλινες πινακίδες καλωσορίζουν το φθινόπωρο Διακοσμήσεις φθινοπώρου στο κομμό Κολοκύθες, λουλούδια, βάζο, γράμματα στο πλαίσιο σε λευκό φόντο

  • Οι ξύλινες πινακίδες αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο σχεδιασμού της φθινοπωρινής διακόσμησης

Οι ξύλινες πινακίδες που επιλέξαμε και παρουσιάζονται εδώ στη συλλογή εικόνων ανήκουν στην απλή φθινοπωρινή διακόσμηση. Αυτά όμως έχουν πάντα έντονο αποτέλεσμα, γιατί υποδέχονται το φθινόπωρο με στιλ. Υπάρχουν βασικά χίλιοι τρόποι για να γίνει αυτό. Ο σχεδιασμός αυτών των ξύλινων πινακίδων είναι εντελώς ατομικός και ο καθένας μπορεί να το κάνει με τον δικό του τρόπο. Ως εκ τούτου, μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας για περαιτέρω συμβουλές και κόλπα για μια κομψή φθινοπωρινή διακόσμηση στο σπίτι και σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Τα υπέροχα ξύλινα σημάδια είναι μόνο ένα μικρό μέρος του. Αυτά ταιριάζουν τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε το τραπέζι της κονσόλας το φθινόπωρο, να το τοποθετήσετε στο τζάκι ή να το κρεμάσετε σε έναν τοίχο στο διάδρομο. Αλλά τέτοιες ξύλινες πινακίδες κόβουν επίσης μια καλή φιγούρα σε εξωτερικούς χώρους. Αυτό δείχνει σε όλους τους περαστικούς ότι ετοιμάζεστε για τη νέα σεζόν.

Ξύλινες πινακίδες με ωραία γράμματα μπορούν να διακοσμήσουν την εξώπορτα σας και να υποδεχτούν όμορφα όλους τους καλεσμένους.

Ξύλινες πινακίδες καλωσορίζουν τον φθινοπωρινό μαύρο πίνακα σε ξύλινο πλαίσιο με πολύχρωμο

Μπορείτε να τοποθετήσετε μια τέτοια ξύλινη πινακίδα έξω μπροστά από το σπίτι και να ευχηθείτε σε όλους τους ανθρώπους που περνάνε καλό φθινόπωρο!

Ξύλινες πινακίδες καλωσορίζουν το φθινόπωρο - ένα σε σχήμα μήλου σε ξύλο

Στη συλλογή εικόνων μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ξύλινες πινακίδες, αλλά όλες έχουν κάτι κοινό – όλα είναι πολύ εύκολο να μιμηθούν και κάθε χομπίστας μπορεί να το κάνει καλά. Μερικά φέρουν ωραία ετικέτα, άλλα φέρουν τα σύμβολα του φθινοπώρου, για παράδειγμα κολοκύθες, μήλα, πολύχρωμα φύλλα ή λουλούδια. Υπάρχουν επίσης ξύλινες πινακίδες που είναι όμορφα διακοσμημένες, φυσικά με αποξηραμένα λουλούδια, φύλλα ή φυτά. Τακτοποιημένα μαζί με κολοκύθες τραβούν αμέσως τα βλέμματα και εκπέμπουν μια απαλή φθινοπωρινή διάθεση. Υπάρχουν ακόμη και τέτοιες ξύλινες πινακίδες κομμένες σε σχήμα κολοκύθας ή μήλου. Αυτή είναι μια δροσερή ιδέα DIY που δεν απαιτεί πολύ χρόνο, αλλά δημιουργεί ένα αποτέλεσμα WOW.

 Διακοσμήστε το χώρο εισόδου έξω από την μπροστινή πόρτα το φθινόπωρο και κάντε τους γείτονές σας να ζηλέψουν λίγο αυτήν την όμορφη διακόσμηση!

Ξύλινες πινακίδες καλωσορίζουν την όμορφη διακόσμηση του φθινοπώρου έξω, μπροστά από την μπροστινή πόρτα, πραγματικά τραβώντας τα βλέμματα

 Τα μικρά πράγματα έχουν συνήθως μεγάλο διακοσμητικό αποτέλεσμα. Εδώ είναι μια ξύλινη πινακίδα για έξω σε σχήμα μήλου και με ρετρό εμφάνιση.

Ξύλινες πινακίδες καλωσορίζουν το φθινόπωρο Ξύλινη πινακίδα έξω σε σχήμα μήλου σε ρετρό εμφάνιση

  • Μπορείτε να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας όταν μπερδεύετε και επισημαίνετε ξύλινες πινακίδες

Όσον αφορά τη διακόσμηση του φθινοπώρου, έχετε απεριόριστες δυνατότητες να εκφράσετε τη δημιουργική σας σκέψη. Για παράδειγμα, όταν γράφετε στις ξύλινες πινακίδες, μπορείτε απλά να τσιμπήσετε μερικές λέξεις, αλλά και να εισαγάγετε ολόκληρες ρήσεις ή τα αγαπημένα σας αποσπάσματα για τη νέα σεζόν. Θα ήταν πολύ επινοητικό από αυτή την άποψη αν πάρετε έναν πίνακα και τον επισημάνετε διαφορετικά κάθε μέρα. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε κάτι όμορφο πάνω του, όπως φθινοπωρινά λουλούδια, κολοκύθες ή φύλλα. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα με την οποία σίγουρα τα παιδιά σας θα διασκεδάσουν πολύ.

 Ένας μαύρος πίνακας σε ξύλινο πλαίσιο μπορεί να επισημανθεί διαφορετικά κάθε μέρα και κάτι όμορφο μπορεί να σχεδιαστεί πάνω του.

Ξύλινες πινακίδες καλωσορίζουν τον φθινοπωρινό μαύρο πίνακα κιμωλίας σε ένα ξύλινο πλαίσιο στο τζάκι

Επιλέξτε ένα κατάλληλο γράμμα και εκφράστε συναισθήματα!

Ξύλινες πινακίδες καλωσορίζουν το φθινόπωρο - μια ξύλινη πινακίδα με σήμανση Ο Οκτώβριος είναι ο αγαπημένος σας μήνας

Με αυτό εύχεστε σε όλα τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους σας καλό φθινόπωρο!

Ξύλινες πινακίδες καλωσορίζουν το φθινοπωρινό απλό ξύλινο σημάδι χαριτωμένες γράμματα κολοκύθες

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε διαφορετικές τεχνικές ζωγραφικής. Για να κάνετε τις ξύλινες πινακίδες ακόμη πιο αποτελεσματικές, μπορείτε να τις βάψετε ή να τις εκτυπώσετε με στένσιλ. Θα έχετε μια υπέροχη ρύθμιση αν το διακοσμήσετε με διάφορα δώρα από τη φύση. Εδώ εννοούμε κάστανα, βελανίδια και φθινοπωρινά λουλούδια. Εάν χρησιμοποιείτε επίσης στάχυα σιταριού για το σκοπό αυτό, ερμηνεύστε αυτό που έρχεται Ευχαριστία  στο.

 Το φθινόπωρο γιορτάζουμε επίσης την παραδοσιακή γιορτή συγκομιδής.

Ξύλινες πινακίδες καλωσορίζουν το φθινόπωρο στολισμένο με στάχυα σιτάρι για να υποδείξει την Ημέρα των Ευχαριστιών

 Πού μπορείτε να βρείτε φθηνές κολοκύθες?

Ξύλινες πινακίδες καλωσορίζουν το φθινόπωρο και υπάρχουν φθηνές κολοκύθες στην αγορά

Όσον αφορά το στυλ των φθινοπωρινών διακοσμήσεων με ξύλινες πινακίδες, έχετε και πάλι μεγάλη ελευθερία. Πολλοί άνθρωποι επεξεργάζονται τις ξύλινες πινακίδες για να τους δώσουν μια πιο ρουστίκ εμφάνιση. Σε άλλους αρέσουν τα μινιμαλιστικά σχέδια και προτιμούν πολύ απλά σχέδια. Είναι σημαντικό να ταιριάζουν καλά με τον εσωτερικό σας σχεδιασμό ή να συνδυάζονται άψογα με τον εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Έτσι οι ξύλινες πινακίδες επιτυγχάνουν τον στόχο τους – καλωσορίζουν το φθινόπωρο σε εσάς και φέρνουν μια αδιαμφισβήτητη φθινοπωρινή αίσθηση στο σπίτι σας!

Καλωσορίστε το φθινόπωρο στο σπίτι σας με αυτή την κομψή ξύλινη πινακίδα!

Ξύλινες πινακίδες καλωσορίζουν το φθινόπωρο, κομψά σχεδιασμένη, με ετικέτα κολοκύθας μπροστά της, εικόνα σε ξύλινο πλαίσιο, στυλιζαρισμένο φύλλο φθινοπώρου

Τα αστεία γράμματα κάνουν το κόλπο!

Ξύλινες πινακίδες καλωσορίζουν το φθινοπωρινό αστείο γράμμα που πηδά στα φθινοπωρινά φύλλα έξω

Είναι ένα χιουμοριστικό γράμμα ή μάλλον μια δήλωση αγάπης?

Οι ξύλινες πινακίδες υποδέχονται το φθινόπωρο με χιουμοριστικά γράμματα ή μάλλον μια δήλωση αγάπης

 Η εποχή του φθινοπώρου είναι ώρα κολοκύθας! Έχετε μια καλή συνταγή για κολοκυθόπιτα?

Ξύλινες πινακίδες καλωσορίζουν το φθινοπωρινό όμορφο γράμμα φθινοπωρινό ουρανό Κολοκυθόπιτα

 Μην ξεχνάτε τα μπαχαρικά!

Οι ξύλινες πινακίδες καλωσορίζουν την πτώση της κολοκυθόπιτας και παίρνουν τα κατάλληλα μπαχαρικά

Ξύλινες πινακίδες καλωσορίζουν το φθινόπωρο σε ρετρό εμφάνιση - μια ωραία DIY ιδέα

Ξύλινες πινακίδες καλωσορίζουν το φθινοπωρινό ωραίο φθινοπωρινό διακοσμητικό σε ρουστίκ στιλ στο τραπέζι της κονσόλας στο σπίτι

Το φύλλο σφενδάμου είναι ένα από τα κλασικά σύμβολα του φθινοπώρου και ως εκ τούτου μπορεί να δει σε πολλές ξύλινες πινακίδες.

Ξύλινες πινακίδες καλωσορίζουν το φθινόπωρο Φύλλο σφενδάμου στο ξύλινο σημάδι Ωραία φθινοπωρινή διακόσμηση

Ξύλινες πινακίδες καλωσορίζουν το φθινόπωρο Θέση κολοκύθας Ωραίες φθινοπωρινές διακοσμήσεις σε αναδρομικό ύφος επίσης corel σύρετε το διάνυσμα απεικόνισης

Ξύλινες πινακίδες καλωσορίζουν το φθινόπωρο, δημιουργικές και ασυνήθιστες φθινοπωρινές διακοσμήσεις

Καλώς ήρθες φθινόπωρο!

Ξύλινες πινακίδες καλωσορίζουν το φθινοπωρινό όμορφο φθινοπωρινό στολισμό μπροστά από το τζάκι δύο λευκές κολοκύθες

Ξύλινες πινακίδες καλωσορίζουν το φθινόπωρο. Εποχή κολοκύθας. Πρόσκληση να φάμε κολοκυθόπιτα. Διαφήμιση όμορφα στολισμένη

Ξύλινες πινακίδες καλωσορίζουν το φθινόπωρο Φθινοπωρινή διακόσμηση σε ρουστίκ ύφος στο σπίτι Ξύλινα σημάδια κόκκινα μήλα