Κάπως έτσι το ψάχνουμε πάντα στη ζωή. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η ευτυχία είναι να εξισορροπείς το μυαλό και το σώμα σου και να ζεις υγιεινά. Να είμαστε ειρηνικοί και ευγενικοί με τους άλλους. Ωστόσο, υπάρχει μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που δεν πιστεύουν καθόλου στην ευτυχία και που συχνά λένε ότι είναι μια πραγματική ψευδαίσθηση ζωής, μια ψεύτικη ελπίδα, μια Fata Morgans κλπ. Παρόλο που η ευτυχία είναι δύσκολο να προσδιοριστεί, παραμένει μια αιώνια όνειρο Ανθρωπότητα να βιώσει το αίσθημα της πλήρους ικανοποίησης. Perhapsσως αυτός είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί από εμάς προσπαθούμε να ονομάσουμε τα μικρά πράγματα προσωπικά μας τυχερά γούρια, να ασκήσουμε ορισμένες τελετουργίες και όμως να μην πούμε λέξη για τη δεισιδαιμονία. Έχουμε όμως καλύτερη ιδέα. Σήμερα σας παρουσιάζουμε τις πράσινες τυχερές γοητείες. Αυτά είναι αειθαλή φυτά εσωτερικού χώρου που πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσετε στο σπίτι για να ζήσετε μια ζωή ευτυχίας και ευημερίας.

Θα μάθετε τι ακριβώς είναι αυτά σε μια στιγμή!

 Αν θέλετε να περιμένετε σύντομα την οικονομική ευτυχία, τότε αποκτήστε έναν τυχερό κάστανο!

Πράσινο τυχερό γούρι τυχερό κάστανο στο σπίτι όμορφο θέαμα

 Στο προηγούμενο άρθρο, σας δείξαμε ήδη ποια όμορφα φυτά εσωτερικού χώρου θεωρούνται τυχερά γούρια στους τέσσερις τοίχους σας. Σήμερα συνεχίζουμε το θέμα και αναφέρουμε τα πράσινα τυχερά γούρια. Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, αυτά είναι και πάλι κατάλληλα για δώρο, καθώς υπόσχονται πολλή προσωπική ευτυχία, ευτυχία στην αγάπη και στο παιχνίδι, ευημερία και επαγγελματική επιτυχία το επόμενο έτος.

Είμαι σίγουρος ότι θα σκεφτείς το τυχερό τριφύλλι αμέσως, σωστά; Σας παρουσιάζουμε άλλα θαυμαστά φυτά για το σπίτι σας που είναι αειθαλή και θεωρούνται αληθινά τυχερά γούρια. Εδώ είναι τα 4 αγαπημένα μας ανάμεσα στα πράσινα φυτά εσωτερικού χώρου που θα φέρουν ευτυχία στο σπίτι και στη ζωή σας.

 Το τυχερό μπαμπού βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με αειθαλή τυχερά γούρια.

Πράσινο τυχερό γούρι τυχερό μπαμπού αιώνιο σύμβολο της τύχης Φενγκ Σούι

  • Lucky Bamboo – το πράσινο τυχερό γούρι νούμερο 1 παγκοσμίως

Το τυχερό μπαμπού ή γνωστό και ως τυχερό μπαμπού είναι σίγουρα το νούμερο 1 τυχερό γούρι όχι μόνο στην Ασία, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Αυτή η πράσινη τυχερή γοητεία είναι στην πραγματικότητα ένα απολύτως ισχυρό είδος Dracaena, δηλαδή αυτό το δημοφιλές φυτό εσωτερικού χώρου ανήκει στην οικογένεια των δέντρων δράκων. Τα φύλλα τους μπορούν να αναπτυχθούν σε σπείρα ή ευθεία προς τα πάνω. Το τυχερό μπαμπού μπορεί να ευδοκιμήσει οπουδήποτε, επειδή χαρακτηρίζεται από υψηλή αντίσταση και καλή διεκδικητικότητα. Είναι εύκολο στη φροντίδα και είναι ανθεκτικό σε ασθένειες και παράσιτα. Μια φωτεινή τοποθεσία και θερμοκρασίες γύρω στους 20 C είναι ιδανικές για αυτόν στο σπίτι.

Στα ανθοπωλεία μπορείτε να βρείτε το τυχερό μπαμπού ατομικά ή ομαδικά.

Πράσινα τυχερά γούρια ατομικά ή σε ομάδες, μια όμορφη ιδέα δώρου για τα Χριστούγεννα

Το τυχερό μπαμπού είναι γνωστό ότι αναπτύσσεται καλά ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Οι άνθρωποι εκτιμούν αυτές τις ιδιότητες και τους αρέσει να φροντίζουν το φυτό στο σπίτι ή στο γραφείο. Το Lucky Bamboo απαλλάσσει αμέσως το δωμάτιο από την αρνητική ενέργεια και γεμίζει εμάς και την ατμόσφαιρα με εσωτερική γαλήνη και γαλήνη. Το τυχερό μπαμπού υπόσχεται joie de vivre και νέα ενέργεια και πρέπει να εξασφαλίσει μια μακρά και υγιή ζωή.

 Υπάρχουν διάφοροι τύποι κισσού, οι οποίοι διαφέρουν ως προς το σχήμα και το χρώμα των φύλλων.

Πράσινος τυχερός κισσός γοητείας στο περβάζι όμορφο χρώμα φύλλων υπέροχο βλέμμα

  • Ο κισσός είναι η παλαιότερη πράσινη τυχερή γοητεία στην Ευρώπη

Εμείς οι Ευρωπαίοι έχουμε επίσης τη δημοφιλή τυχερή γοητεία μας ανάμεσα στα πράσινα φυτά και αυτός είναι ο κισσός. Σύμφωνα με παλιούς μύθους, είχε ακόμα προστατευτική λειτουργία την εποχή των Κελτών και των Τευτόνων. Τότε όπως και τώρα, ο κισσός μεγαλώνει έξω και ανεβαίνει στις προσόψεις των σπιτιών. Χάρη στην καλή λειτουργία μόνωσης, θα πρέπει να προστατεύει το σπίτι από τη ζέστη και το κρύο. Επιπλέον, ο κισσός έχει αειθαλή, ελαφρώς λαμπερά φύλλα, τα οποία συμβολίζουν την αιώνια ζωή και προστατεύουν από πονοκεφάλους και hangover. Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, αυτή η πράσινη τυχερή γοητεία θα πρέπει επίσης να έχει μια αναζωογονητική και έντονα παρακινητική επίδραση στους κατοίκους του σπιτιού όπου μεγαλώνει.

Με καλή φροντίδα, μπορείτε να θαυμάσετε αυτά τα όμορφα διαμορφωμένα γυαλιστερά πράσινα φύλλα στο σπίτι για χρόνια.

Πράσινα τυχερά γούρια του μικρού κισσού σε μια κατσαρόλα, όμορφα διαμορφωμένα, ελαφρώς λαμπερά φύλλα

Υπάρχει μια μαγική δύναμη κρυμμένη σε αυτά τα χοντρά φύλλα χαρτιού για να φέρει περισσότερα χρήματα στο σπίτι.

Πράσινο τυχερό δέντρο χρήματος που ονομάζεται επίσης δέντρο πένυ, μικρά χοντρά φύλλα

  • Το δέντρο του χρήματος θα σας βοηθήσει να επιτύχετε οικονομική επιτυχία

 

Αυτό το εύχρηστο φυτό ονομάζεται δέντρο χρήματος (Crassula ovata) ή τυχερό ή δεκάρα. Ένας παλιός θρύλος κωδικοποιείται στο δημοφιλές του όνομα και σήμερα πιστεύεται ότι το δέντρο του χρήματος υποτίθεται ότι φέρνει πλούτο στους ιδιοκτήτες του. Το φλουρί είναι ένα χυμώδες φυτό από τη Νότια Αφρική που μας αρέσει να καλλιεργούμε ως φυτό εσωτερικού χώρου. Από το Μάιο έως το τέλος Αυγούστου, το δέντρο χρήματος μπορεί επίσης να είναι έξω, στη βεράντα ή στο μπαλκόνι. Αναπτύσσεται αργά, αλλά μπορεί να φτάσει σε ύψος τα τρία πόδια. Πάνω απ ‘όλα, κάθε λάτρης των φυτών εκτιμά τη μαγική του δύναμη να φέρνει περισσότερα χρήματα στο σπίτι και να εξασφαλίσει μια ζωή χωρίς οικονομικές ανησυχίες. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το δέντρο του χρήματος μπορεί να σας το εξασφαλίσει και να σας φέρει πολλή χαρά αμέσως.

 

Εάν έχετε ένα δέντρο δεκάρα στο σπίτι, μπορείτε να είστε σίγουροι για μια ζωή χωρίς ανησυχίες για χρήματα!

Πράσινο τυχερό γούρι χυμώδες φυτό εσωτερικού δέντρου χρήματα δέντρο υπόσχεται ζωή χωρίς ανησυχίες για τα χρήματα

  • Το τυχερό κάστανο είναι επίσης ένα από τα αγαπημένα μας ανάμεσα στα πράσινα φυτά

Δεδομένου ότι αναφερόμαστε σε δημοφιλή πράσινα τυχερά γούρια σε αυτό το άρθρο, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε καθόλου το τυχερό κάστανο (Pachira aquatica). Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, τα φύλλα του σε σχήμα χεριού, χωρισμένα σε ομάδες των πέντε ατόμων, πρέπει να πιάσουν χρήματα, στην πραγματικότητα ως ανοιχτό χέρι. Εν ολίγοις, το τυχερό κάστανο προσθέτει πλούτο στην οικογένειά σας. Πριν αποκτήσετε ένα τόσο μικρό διακοσμητικό δέντρο για τους τέσσερις τοίχους σας, πρέπει επίσης να γνωρίζετε τα παρακάτω. Ο κορμός του τυχερού κάστανου, πλεγμένος σε πλεξούδα μαλλιών, πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον τρία, αλλά κατά προτίμηση πέντε ψάθινα μπαστούνια. Αν θέλετε μια επιπλέον δόση τύχης, επιλέξτε ένα κλαδί με επτά φύλλα!

 Το τυχερό κάστανο είναι ένα φυτό εσωτερικού χώρου που φροντίζεται εύκολα και η ιδανική πράσινη τυχερή γοητεία ταυτόχρονα!

Πράσινο τυχερό γούρι τυχερό κάστανο δημοφιλές φυτό εσωτερικού χώρου εύκολο στη φροντίδα

 Ένα δοχείο ευτυχίας!

Πράσινο τυχερό δέντρο γούρι σε ένα λευκό δοχείο ιδανικό για κάθε δώρο στο σπίτι

Επιπλέον συμβουλή: Ανεξάρτητα από το ποια από τα πράσινα φυτά που παρουσιάζονται εδώ είναι τα αγαπημένα σας, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να εκπλήξετε ευχάριστα τους αγαπημένους σας για τα Χριστούγεννα. Τα πράσινα τυχερά γούρια είναι τέλεια δώρα Χριστουγέννων. Προωθούν θετική ενέργεια στο σπίτι. Επιπλέον, παρατηρείτε γρήγορα την επίδρασή τους και απολαμβάνετε μια ευτυχισμένη ζωή, φυσικά χωρίς οικονομικές ανησυχίες. Perhapsσως τότε να βρείτε την ακριβή φόρμουλα της αληθινής ευτυχίας?

Η φτέρη μπορεί επίσης να φέρει καλή τύχη στο σπίτι σας.

Πράσινο τυχερό γούρι φτέρη δημοφιλές φυτό εσωτερικού χώρου φέρνει τύχη στο σπίτι

Το πράσινο τυχερό γούρι φτέρη δημοφιλές φυτό εσωτερικού χώρου φέρνει καλή τύχη στις ιδέες του σπιτιού σας

Πράσινο τυχερό γούρι Lucky Bamboo δημοφιλές φυτό εσωτερικού χώρου

Πράσινο τυχερό γούρι τυχερό μπαμπού όμορφο δημοφιλές φυτό εσωτερικού χώρου