Όλοι λαχταρούμε έναν ανενόχλητο, εντελώς χαλαρό βραδινό ύπνο το βράδυ, το οποίο φυσικά μας εγγυάται ένα καλό ξεκίνημα για τη νέα μέρα. Στις μέρες μας ζούμε υπό συνεχές άγχος, οι απαιτήσεις της ζωής αυξάνονται ατελείωτα και το αποτέλεσμα είναι πολλές άγρυπνες νύχτες για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Έχετε επίσης προβλήματα να κοιμηθείτε και να κοιμηθείτε; Χέρι με την καρδιά, αλλά δεν είστε ένα μεμονωμένο περιστατικό. Πολλοί Γερμανοί έχουν διαταράξει τον ύπνο τη νύχτα και ξυπνούν κουρασμένοι και όχι ξεκούραστοι το πρωί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επιλέξαμε ένα ενδιαφέρον θέμα για αυτό το άρθρο που μπορεί να βοηθήσει πολλούς ανθρώπους με προβλήματα ύπνου. Πριν φτάσετε στο γνωστό χάπι ύπνου το βράδυ, αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος. Είναι όλα σχετικά με τις φυσικές θεραπείες για την αϋπνία. Αναφέρουμε αυτά τα βότανα που προάγουν τον ήσυχο και χαλαρό ύπνο. Θα μπορούσαν να κάνουν πολλά για να σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε όλη τη νύχτα και να σηκωθείτε φρέσκοι και γεμάτοι ενέργεια το πρωί.

 Μπορείτε να θεραπεύσετε προβλήματα ύπνου με βότανα. Μάθετε για τις φυσικές θεραπείες.

Προετοιμάστε βότανα φρέσκο ​​τσάι από λουλούδια και φύλλα από τη φύση

  • Σημαντικές πληροφορίες για το γιατί πρέπει να επιλέξετε βότανα και όχι φάρμακα για καλύτερο ύπνο?

Πριν μπούμε στο ουσιαστικό μέρος του άρθρου μας, βότανα για χαλάρωση, ξεκούραστο ύπνο, επιτρέψτε μας να δώσουμε ισχυρά επιχειρήματα για το γιατί πρέπει να επιλέξετε αυτήν την επιλογή.

Πρώτα απ ‘όλα, ας ξεκινήσουμε με ένα γνωστό γεγονός: η σύγχρονη φαρμακοβιομηχανία έχει δισεκατομμύρια πωλήσεις. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι εύκολο και ασφαλές να χρησιμοποιείτε το υπνωτικό χάπι το βράδυ όταν βρίσκεστε υπό συναισθηματικό στρες ή έχετε πρόβλημα στον ύπνο. Μπορεί να βοηθήσει σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά κατ ‘αρχήν δεν είναι το υγιές και επομένως δεν είναι η καλύτερη λύση. Τα υπνωτικά χάπια μπορούν να οδηγήσουν σε άλλες ασθένειες ή να προκαλέσουν ορισμένα παράπονα.

Πρώτα και κύρια, η αυξημένη κατανάλωση υπνωτικών χαπιών αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και αυξάνει τη νευρικότητά σας. Πολύ συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας συμβαίνει να αντιδράτε άσχημα και ανταγωνιστικά. Η συγκέντρωσή σας μπορεί επίσης να μειωθεί. Εάν παίρνετε ένα τέτοιο “χάπι” κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε, μπορεί να εθιστείτε σε αυτό και να εξαρτηθείτε από το φάρμακο.

 Τα φάρμακα, ειδικά αυτά για τις διαταραχές του ύπνου, έχουν πολλές ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Τα φάρμακα για τις διαταραχές του ύπνου προτιμούν τα φυτικά φάρμακα από τη φύση

Για τους λόγους που εξηγήθηκαν παραπάνω, σας συνιστούμε να επιλέξετε φυσικές θεραπείες ακόμη και αν έχετε προβλήματα ύπνου, φυσικά αφού ενημερωθείτε λεπτομερώς για αυτά. Πρώτα απ ‘όλα, συνιστούμε θερμά να ερευνήσετε τα αίτια του ανθυγιεινού ύπνου σας και μόνο στη συνέχεια να ενεργήσετε και να ζητήσετε ιατρική συμβουλή. Περπατάτε συχνότερα, μένετε περισσότερο σε εξωτερικούς χώρους, κάνετε πράγματα που πραγματικά σας αρέσουν και απομακρύνετε τις αρνητικές σκέψεις. Δημιουργήστε μια ήρεμη ατμόσφαιρα στο σπίτι και ζήστε σε πλήρη αρμονία με τον εαυτό σας και τον κόσμο γύρω. Όλα αυτά βοηθούν πολύ στο να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να κοιμηθείτε εύκολα και χωρίς το υπνωτικό χάπι κάθε βράδυ.

 Η φύση έχει πολλούς θησαυρούς που δεν γνωρίζουμε καλά.

Βότανα St. John's wort κίτρινα λουλούδια θεραπείες από τη φύση

Βρείτε επαφή με τους υπέροχους εξωτερικούς χώρους. Μόλις το αποκαταστήσετε, θα νιώσετε πιο άνετα και άνετα. Στη μέση της φύσης υπάρχουν πολλές θεραπείες που οι πρόγονοί μας γνώριζαν καλά, αλλά δυστυχώς αγνοούμε εδώ και δεκαετίες. Για παράδειγμα, υπάρχουν μερικά βότανα που δεν παρατηρούνται σε εξωτερικούς χώρους, αλλά πρέπει να τα γνωρίζετε για να τα βρείτε και να τα συλλέξετε. Στη συνέχεια, πρέπει να στεγνώσετε τα μαζεμένα βότανα και μόνο στη συνέχεια να τα αποθηκεύσετε σε κατάλληλα δοχεία. Δεν είναι μαγεία, είναι μια φυσική διαδικασία. Είστε έτοιμοι για αυτό?

 Η συλλογή, η ξήρανση και η χρήση βοτάνων δεν είναι μαγεία!

Τα φρέσκα βότανα είναι πολύ καλά για διαταραχές του ύπνου

  • Βότανα για την παρασκευή τσαγιού με δράση που προάγει τον ύπνο

Πίνοντας ένα ζεστό, αρωματικό και νόστιμο τσάι από βότανα το βράδυ είναι σίγουρα πολύ καλύτερο από το υπνωτικό χάπι. Το τσάι έχει ένα ηρεμιστικό και χαλαρωτικό αποτέλεσμα, είναι ένα φυσικό προϊόν και δεν έχει παρενέργειες, προάγει μόνο απαλά τον φυσικό ρυθμό του ύπνου σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τα πιο δημοφιλή βότανα παρακάτω, τα οποία έχουν επίδραση προώθησης του ύπνου και μπορούν να αναμειχθούν μαζί όπως θέλετε και προσωπική γεύση.

 Βαλεριάνα – το δημοφιλές βότανο που βοηθά στις διαταραχές του ύπνου.

Τα βότανα βοηθούν στα προβλήματα ύπνου Λουλούδια Βαλεριάνας

 Η θεραπευτική δύναμη που προάγει τον υγιή ύπνο βρίσκεται στις ρίζες της βαλεριάνας.

Βότανα για υγιή ύπνο Ρίζες βαλεριάνας

Αναμφίβολα μετράνε βαλεριάνα-Ρίζες στα πιο δημοφιλή βότανα ύπνου. Το τσάι βαλεριάνας πρέπει να σας εγγυάται έναν ασφαλή ύπνο καθώς και έναν μακρύ και ξεκούραστο ύπνο. Αυτό έρχεται στη δεύτερη θέση Βότανα Johannis  , που έχει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες. Το τσάι του Αγίου Ιωάννη βελτιώνει τη διάθεση, έχει θετική επίδραση στο άγχος και ανακουφίζει από τη νευρικότητα. Επιπλέον, αυτό το αρωματικό τσάι είναι πολύ αποτελεσματικό για τους πόνους στο στομάχι και τους ανακουφίζει αμέσως.

 Τα παλαιότερα λουλούδια χρησιμοποιούνται ευρέως στην ιατρική.

Φρέσκο ​​βότανο για καλύτερο ύπνο

Πολλοί από εσάς είναι πιθανότατα εξοικειωμένοι με το λευκό γόνα. Αυτά κρύβουν επίσης πολλές ιδιότητες που προάγουν την υγεία, συμπεριλαμβανομένου του τσαγιού από αγριολούλουδα κατά των διαταραχών του ύπνου και φυσικά εξαλείφει το άγχος και την κατάθλιψη.

Elderflower 3: Μάθετε πώς να φτιάχνετε μόνοι σας σιρόπι από elderflower?

Φρέσκα βότανα elderflower φτιάξτε μόνοι σας σιρόπι elderflower για καλύτερο ύπνο

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό έρχεται το Λευκάγκαθα. Τα άνθη και τα φύλλα του είναι πραγματικά πολυτάλαντα και μπορούν να αναμειχθούν με άλλα βότανα. Βοηθούν στις διαταραχές του ύπνου, στο στρες, στην ερωτική αγάπη και πολλά άλλα.

 Κράταιγος – απαλά λουλούδια που έχουν θεραπευτικές ιδιότητες.

Θεραπευτικές ιδιότητες φρέσκου βοτάνου κράταιγου

 Τα λουλούδια λεβάντας μπορούν να στεγνώσουν και να χρησιμοποιηθούν ως αρωματικό μαξιλάρι για έναν καλύτερο, υγιή ύπνο.

  • Βότανα για ένα χαλαρωτικό αρωματικό μαξιλάρι

Γνωρίζατε ότι ένα αρωματικό μαξιλάρι γεμάτο βότανα έχει θεραπευτικές ιδιότητες, ακριβώς όπως το τσάι από βότανα. Εάν δεν σας αρέσει να πίνετε τσάι το βράδυ, αυτή η φυσική θεραπευτική μέθοδος μπορεί να είναι χρήσιμη. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί καλά με μικρά παιδιά που παίζουν πολύ στον υπολογιστή ή εκτίθενται σε ηλεκτροσόκ με άλλο τρόπο. Είτε είναι μεγάλο είτε μικρό, είναι καλύτερο να προσπαθήσετε να ζήσετε χωρίς ακτινοβολία, αν αυτό είναι δυνατό. Τα βότανα βαλεριάνα και το βαλσαμόχορτο που αναφέρονται παραπάνω είναι επίσης κατάλληλα ως αρωματικά μαξιλάρια ύπνου. Στον ίδιο κατάλογο είναι λουλούδια λεβάντας, λουλούδια και φύλλα mugwort, γλυκό τριφύλλι και ξυλόφυλλο. Όλα φωτίζουν το μυαλό και διώχνουν καταθλιπτικές σκέψεις. Έχουν ηρεμιστική επίδραση στα νεύρα μας και μας εγγυώνται έναν ξεκούραστο ύπνο.

Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να ξεκινάς τη νέα μέρα φωτεινά και δυναμικά το πρωί?

 Ένα αρωματικό τσάι λεβάντας έχει καλή γεύση και βοηθάει στις διαταραχές του ύπνου.

Φρέσκα φυτικά λουλούδια λεβάντας τσάι λεβάντας για την αϋπνία

 Φρέσκα φυτικά λουλούδια λεβάντας τσάι λεβάντας

Το φαρμακευτικό φυτό Hawthorn εμφανίζεται φυσικά ως θάμνος.

Βότανα Hawthorn ως θάμνος στη φύση κόκκινα μούρα

 Ο Κράταιγος ήταν ακόμα γνωστός ως φαρμακευτικό φυτό στην αρχαιότητα.

Το φυτικό Hawthorn ήταν γνωστό ως φαρμακευτικό φυτό από την αρχαιότητα

 Απολαύστε ένα τσάι από βότανα το βράδυ!

Φυτικό ζεστό τσάι από φύλλα mugwort απολαμβάνουν υγιή ύπνο

Αυτό είναι φάρμακο από τη φύση ….

Βοτανοθεραπεία από τη φύση το βαλσαμόχορτο βελτιώνει τον ύπνο

 … για έναν ξεκούραστο και ξεκούραστο βραδινό ύπνο!

Herbs St. John's wort yellow flowers για έναν ξεκούραστο και ξεκούραστο βραδινό ύπνο