Ο καιρός έξω γίνεται όλο και καλύτερος, ο ήλιος λάμπει πιο συχνά και οι ζεστές ακτίνες του δημιουργούν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα και καλή διάθεση παντού γύρω μας. Τώρα πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται ένα ζεστό χώρο ανάπαυσης στον υπαίθριο χώρο, όπου μπορούν να απολαύσουν την εγγύτητα της φύσης από κοντά. Νιώθετε το ίδιο; Στη συνέχεια, ήρθατε στο σωστό μέρος, επειδή μιλάμε για ζεστές βεράντες που αποπνέουν στυλ και γεύση. Στις επόμενες γραμμές θα σας δώσουμε πρακτικές συμβουλές για το σχεδιασμό βεράντων που ικανοποιούν επίσης τις υψηλότερες απαιτήσεις για άνεση. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια πραγματική όαση ευημερίας στο σπίτι σας, όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε ανά πάσα στιγμή. Στη βεράντα σας μπορείτε να θαυμάσετε την αρμονία στη φύση και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας από αυτήν. Θα μπορούσατε επίσης να περάσετε αξέχαστες και διασκεδαστικές ώρες εκεί με φίλους και οικογένεια. Έχει κανείς καλύτερη ιδέα για το καλοκαίρι που έρχεται;?

Σε αυτή τη σκεπαστή βεράντα, το καθιστικό και η τραπεζαρία είναι σχεδιασμένα το ένα δίπλα στο άλλο, έτσι ώστε ο διαθέσιμος χώρος να έχει χρησιμοποιηθεί πολύ καλά.

Τραπεζαρία με καθιστικό με βεράντα

Εάν είστε ένας από αυτούς που έχουν ανάγκη από ήλιο, δεν χρειάζεται να κλείσετε αμέσως διακοπές σε μια εξωτική τοποθεσία. Perhapsσως θα προτιμούσατε να μείνετε στο σπίτι τους επόμενους μήνες και να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας έξω στον καθαρό αέρα με τους φίλους και την οικογένειά σας. Αυτό που χρειάζεστε σε μια τέτοια περίπτωση είναι να δημιουργήσετε ένα ωραίο και άνετο καταφύγιο στο σπίτι σας.

Θα ήταν τότε δυνατό να συνδυάσετε την σπιτική ατμόσφαιρα του σπιτιού σας με τη φυσική ομορφιά του κήπου; Σε αυτήν την ερώτηση θα απαντούσαμε καταφατικά. Σε αυτό το άρθρο, στοχεύουμε να σας δείξουμε πώς να επιτύχετε ένα αξιοζήλευτο σχέδιο βεράντας. Στα παρακάτω θα μάθετε πώς να σχεδιάζετε έναν εξωτερικό χώρο για το δικό σας σπίτι. Τα παραδείγματα εικόνων μας δείχνουν άνετες βεράντες που έχουν σχεδιαστεί σε διαφορετικά στυλ. Αυτό θα σας εμπνεύσει περαιτέρω για τον πολύ ξεχωριστό σχεδιασμό της βεράντας σας, ο οποίος δεν μπορεί πλέον να παραμείνει όνειρο. Γιατί μαζί μας τα πιο όμορφα όνειρά σας μπορούν να πραγματοποιηθούν.

 Δεν χρειάζεται καν να φύγετε όταν έχετε τέτοιο σχέδιο βεράντας στο σπίτι.

Ξύλινα έπιπλα από πέτρινο τοίχο με βεράντα

Σχεδιασμός βεράντας σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις και ανάγκες

Πριν ακόμα μιλήσουμε για το σχεδιασμό της βεράντας, ας σας υπενθυμίσουμε ότι πρέπει πρώτα να καθορίσετε τον τύπο της βεράντας. Αυτό μπορεί να είναι ανοιχτό ή κλειστό, με σκεπή ή τζάμια. Συνδυασμένα σχέδια βεράντας είναι επίσης δυνατά. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι η βεράντα διευρύνει το σαλόνι του σπιτιού σας και επιτρέπει μια απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να αποφασίσετε μόνοι σας ποιος σχεδιασμός βεράντας ταιριάζει καλύτερα στο ατομικό σας στυλ και γούστο. Θα μπορούσε να ταιριάξει ή να έρθει σε αντίθεση με το ύφος του χώρου διαβίωσης. Είναι πολύ ελκυστικό και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές τον τελευταίο καιρό Σχεδιασμός βεράντας σε εξοχικό στιλ. Χρησιμοποιούνται όσο το δυνατόν περισσότερα φυσικά υλικά για να μιμηθούν το τυπικό στυλ της χώρας. Πολύ συχνά ένας πέτρινος τοίχος με τραχιά εμφάνιση συνδυάζεται με ξύλινη οροφή βεράντας. Το πάτωμα θα μπορούσε να είναι πλακαρισμένο ή στρωμένο με ξύλινες σανίδες. Ένα ωραίο χαλί θα συμπληρώσει την κομψή εμφάνιση σε αυτή την περίπτωση.

 Φαίνεται τόσο άνετο σε αυτή τη βεράντα όσο και στο σαλόνι.

Τζάκι από πέτρινο τοίχο με βεράντα

 Ένα τζάκι στη βεράντα είναι μια εξαιρετική λύση για εκείνες τις μέρες που ο καιρός είναι πιο δροσερός.

Τέλεια σχεδίαση βεράντας σε στιλ εξοχικής κατοικίας

Για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε σωστά τη σκεπαστή ή τζάμια σας βεράντα τόσο το καλοκαίρι όσο και τους κρύους μήνες, συνιστάται να σχεδιάσετε ένα τζάκι ενσωματωμένο στον πέτρινο τοίχο ή τουλάχιστον ένα τζάκι εκεί. Ο σχεδιασμός της βεράντας σας θα φαίνεται ζεστός και ελκυστικός οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου.

 Όμορφα σχεδιασμένοι τοίχοι από τούβλα συνδυάζονται με ξύλινα πατώματα για να δημιουργήσουν ένα σχέδιο βεράντας που εκπέμπει ζεστασιά.

Τέλειοι τοίχοι από τούβλα με σχεδιασμό βεράντας

Όπως συμβαίνει πάντα με την επιλογή του σχεδίου, εκφράστε το προσωπικό σας γούστο και την ατομική αίσθηση του στυλ με το σχέδιο της βεράντας σας. Είναι επομένως απολύτως πιθανό να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας να παίξει ρόλο εδώ. Σε περίπτωση που επιθυμείτε συνεχώς παραθαλάσσιες διακοπές, η βεράντα θα μπορούσε να είναι δική σας στο ναυτικό στυλ σχέδιο. Σκούρα μπλε μαξιλάρια καθισμάτων και ταπετσαρία επίπλων, λευκά μαξιλάρια, μερικές φωτεινές πινελιές σε κόκκινο χρώμα αναδεικνύουν την αίσθηση των διακοπών και κάνουν τη βεράντα χαρούμενη και ζεστή.

Λευκό, μπλε και κόκκινο σε τέλειο συνδυασμό. Αυτή η αριστοτεχνικά σχεδιασμένη βεράντα αποπνέει ευτυχία και αυτή την αίσθηση των διακοπών.

Λευκά μπλε κόκκινα ρίξτε μαξιλάρι ψάθινα έπιπλα

 Το στυλ της Άπω Ανατολής σε καμία περίπτωση δεν αποκλείεται κατά το σχεδιασμό της βεράντας.

 λευκό καλαθάκι φανάρι ταπετσαρίας

 Επίσης σκεφτείτε μια αιώρα αν έχετε αρκετό χώρο και αφήστε το μυαλό σας να περιπλανιέται κατά καιρούς!

Πράσινη αιώρα κήπου

  • Η αλληλεπίδραση σχημάτων, χρωμάτων και διακόσμησης αποτελεί το κομψό σχέδιο της βεράντας

Η αλληλεπίδραση σχημάτων, χρωμάτων και διακοσμήσεων είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο στο εσωτερικό όσο και στη βεράντα. Τα σωστά επιλεγμένα και τοποθετημένα έπιπλα, τα ζεστά χρώματα σε συνδυασμό με τις πολύχρωμες πινελιές είναι χαρακτηριστικά για η κλασική εμφάνιση μια βεράντα. Σε αυτή την περίπτωση, τα υλικά έχουν επιλεγεί προσεκτικά, έτσι ώστε να ταιριάζουν καλά μεταξύ τους και να είναι σε οπτική αρμονία μεταξύ τους.

Η καφέ-μπεζ παλέτα χρωμάτων αυτού του σχεδίου βεράντας αντιστοιχεί στην κλασική του εμφάνιση

Κομψός σχεδιασμός βεράντας με κλασική εμφάνιση σε καφέ

Αλλά θα ήταν επίσης δυνατή μια σχεδίαση βεράντας εξ ολοκλήρου σε λευκό χρώμα. Αποπνέει πολυπλοκότητα και υπέροχο στυλ και προσελκύει με τη σαφή σχεδιαστική του ιδέα. Ο μονόχρωμος σχεδιασμός διακόπτεται μόνο από το πράσινο των κοντινών φυτών κήπου.

 Άνετη τραπεζαρία στην ολόλευκη βεράντα

Σχεδιασμός λευκής βεράντας

Κάντε κύλιση προς τα κάτω και δείτε τα επόμενα δείγματα εικόνων. Σίγουρα θα εμπνευστείτε από κάθε σχέδιο βεράντας και σύντομα θα θελήσετε να έχετε κάτι παρόμοιο στο σπίτι.

Η συντακτική ομάδα σας εύχεται πολλή διασκέδαση και επιτυχία με το δικό σας σχέδιο βεράντας!

 Μπλε, λευκό και κόκκινο – τα δημοφιλή χρώματα για το σχεδιασμό μιας ηλιόλουστης βεράντας.

Μπλε λευκό κόκκινο ηλιόλουστο σχέδιο βεράντας

Αν σας αρέσει πιο απλό αλλά πιο πρακτικό ….

Βεράντα σχεδιασμένη τραπεζαρία χωρίς διακόσμηση

Μια κρεμαστή κούνια για τις ζεστές ώρες σας στη βεράντα …..

Κρεμαστή πολυθρόνα σχεδιασμού βεράντας σε στιλ αγροτικού στυλ

Ο σχεδιασμός της βεράντας μιλάει για την προσωπικότητά σας

Κομψό σχέδιο βεράντας Χαμηλή ξαπλώστρα ιαπωνικού στυλ

Με καλό καιρό μπορείτε ακόμη να κάνετε ηλιοθεραπεία στην ανοιχτή βεράντα ….

Ανοιχτή βεράντα

 … μάθετε στα παιδιά να ζωγραφίζουν

Βεράντα σχεδιαστικό τραπέζι για ζωγραφική με παιδιά

 … ή χαλαρώστε εντελώς ανενόχλητοι.

Απλή βεράντα με δύο κουνιστές καρέκλες κόκκινες για να ξεκουραστούν ανενόχλητοι