Σίγουρα έχετε ήδη παρατηρήσει, το καλοκαίρι είναι τώρα σε πτώση. Το αστρονομικό φθινόπωρο ξεκινά σε μόλις τρεις εβδομάδες. Αλλά σε ορισμένες περιοχές της Γερμανίας μπορείτε ήδη να αισθανθείτε την άφιξή του, επειδή οι αρχές Σεπτεμβρίου φέρνουν πολύ πιο δροσερό καιρό. Αλλά και πολλά φωτεινά χρώματα, υπέροχα φυσικά αρώματα και ώριμα φρούτα. Φθινοπωρινή ώρα σημαίνει χρόνος συγκομιδής, όπως όλοι γνωρίζουμε! Θέλετε να στολίσετε το σπίτι σας το φθινόπωρο και να καλωσορίσετε τη νέα σεζόν; Στη συνέχεια ξεκινήστε έξω στην μπροστινή πόρτα! Αν δεν έχετε φτιάξει ακόμα εσείς ένα στεφάνι πόρτας, μπορείτε να το δοκιμάσετε φέτος. Αξίζει πάντα να διακοσμήσετε την εξώπορτα με ένα όμορφο φθινοπωρινό στεφάνι. Όπως πάντα, θέλουμε να σας βοηθήσουμε και σήμερα σας δείχνουμε υπέροχες ιδέες για φθινοπωρινά στεφάνια με μήλα. Είστε περίεργοι να φτιάξετε ένα στεφάνι πόρτας με ώριμα μήλα; Τότε ας ξεκινήσουμε!

 Το να φτιάξετε ένα στεφάνι πόρτας με μήλα δεν είναι περίπλοκο έργο …

Στεφάνι πόρτας με μήλα μπερδεμένα κόκκινα ώριμα μήλα αυξήθηκαν ισχία πολύ πράσινο λευκό-μαύρο καρό φιόγκο όμορφη διακόσμηση πόρτας.

 …. και μεγάλη διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους. 

Στεφάνι πόρτας με μήλα μπερδεμένα κόκκινα μήλα ορτανσίες φθινόπωρο αφήνει υπέροχο DIY έργο

Γιατί είναι σημαντικό να φτιάξετε ένα στεφάνι πόρτας με μήλα?

Επιλέξαμε τις σημερινές ιδέες για ένα στεφάνι πόρτας με μήλα για τρεις σημαντικούς λόγους. Πρώτον, ένα τέτοιο στεφάνι πόρτας με μήλα είναι εύκολο και εύκολο να γίνει. Αυτή η ιδέα DIY μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί με παιδιά, από την αρχή μέχρι το τέλος τα μικρά μπορούν να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν. Δεύτερον, ξεκινήσαμε από το γεγονός ότι τα ώριμα μήλα συμβολίζουν το φθινόπωρο και την εποχή της συγκομιδής. Είναι επίσης πολύ υγιεινά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ετοιμάσουν νόστιμες μηλόπιτες και άλλα νόστιμα γλυκά. Τα μήλα είναι αναπόφευκτα μέρος της καθημερινής μας ζωής κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες. Αυτά αντιπροσωπεύουν πάντα ένα φυσικό βλέμμα, ανεξάρτητα από το πώς τα έχετε ενσωματώσει στη φθινοπωρινή διακόσμηση. Κόκκινα ή πράσινα μήλα μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα μπολ στο τραπέζι της κουζίνας, να γίνουν γιρλάντες ή να γίνουν στεφάνια. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε τους τέσσερις τοίχους σας πριν από το φθινόπωρο και να προσκαλέσετε τη νέα σεζόν στο σπίτι σας.

Ένα στεφάνι πόρτας με μήλα έχει υψηλή αισθητική αξία ως διακόσμηση στην πόρτα εισόδου.

Στεφάνι πόρτας με μήλα μπερδεμένα κόκκινα μήλα λευκά χρυσάνθεμα πράσινα αχλάδια φτέρη μεγάλη πλώρη μάτι που τραβάει στην μπροστινή πόρτα

Επιπλέον συμβουλή: Οι ιδέες που παρουσιάζονται εδώ για ένα στεφάνι πόρτας με μήλα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για κάθε φθινοπωρινό στεφάνι. Για παράδειγμα, με ένα όμορφο στεφάνι από μήλα, φθινοπωρινά λουλούδια και κουκουνάρια δεν μπορείτε μόνο να κάνετε την εξώπορτα να τραβήξει τα βλέμματα. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε το τραπεζάκι στο σαλόνι ή το τραπέζι στην κουζίνα. Σε κάθε περίπτωση, θα το χρησιμοποιήσετε για να εμπλουτίσετε τη φθινοπωρινή σας διακόσμηση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους και να είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε το φθινόπωρο στο σπίτι σας!

Ένα στεφάνι πόρτας με μήλα, φθινοπωρινά λουλούδια και κλαδιά είναι η πιο φυσική διακόσμηση για την εξώπορτα σας, αλλά και για ένα παράθυρο ή τον φράκτη του κήπου.

Στεφάνι πόρτας με κλαδιά μήλων φθινοπωρινά λουλούδια ηλιοτρόπια φυσικό στολίδι στο φράχτη του κήπου

 Πώς γίνεται ένα στεφάνι πόρτας με μήλα;?

Ένα φθινοπωρινό στεφάνι με μήλα είναι αρκετά εύκολο να φτιαχτεί. Αλλά είναι πάντα πολύ αισθητό, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε φρέσκα και φυσικά μήλα ή τεχνητά. Τα μήλα είναι επίσης διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα, γεγονός που κάνει το έργο DIY σας πιο πολύχρωμο και όμορφο. Εκτός από τα μήλα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα φυσικά υλικά όπως ορτανσίες, ηλιοτρόπια, κλαδιά κισσού, αμπέλια και άλλα πράσινα κλαδιά και φύλλα. Εάν έχετε διαθέσιμες μικρές κολοκύθες, μπορείτε επίσης να τις συμπεριλάβετε στο έργο. Τα μούρα και τα τριαντάφυλλα φαίνονται επίσης υπέροχα σε στεφάνι πόρτας για το φθινόπωρο. Όπως μπορείτε να δείτε, έχετε σχεδόν απεριόριστη ελευθερία να επιλέξετε αυτά τα φυσικά υλικά για το φθινοπωρινό στεφάνι που σας αρέσουν περισσότερο. Όσο πιο πολύχρωμο είναι το στεφάνι, τόσο πιο όμορφο γίνεται! Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα πολύχρωμο τόξο και να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε το στεφάνι της πόρτας ή να το κλείσετε. Αυτό το μετατρέπει σε ένα πραγματικό βλέμμα στην πόρτα της εισόδου σας!

Η πιο φυσική διακόσμηση του φθινοπώρου που μπορεί να φανταστεί κανείς!

Στεφάνι πόρτας με μήλα που κοσμούν κοσμήματα που τραβούν τα βλέμματα στην πόρτα εισόδου κόκκινα μήλα κουκουνάρια πεύκα πολλά πράσινα φυσικά υλικά βρόχο για κρέμασμα

 

Επιπλέον συμβουλή: Μπορείτε επίσης να κόψετε τα μήλα σε φέτες και να τα στεγνώσετε. Στη συνέχεια, οι φέτες μήλου φαίνονται επίσης φυσικές και φρέσκες. Στη συνέχεια, συνδέστε τα στο στεφάνι για μια νόστιμη και μη παραδοσιακή εμφάνιση. Το επόμενο παράδειγμα εικόνας το απεικονίζει πολύ καλά.

 Το να φτιάξετε ένα στεφάνι πόρτας με αποξηραμένες φέτες μήλου δεν είναι κακή ιδέα, έτσι δεν είναι?

Στεφάνι πόρτας με μήλα που αποξηραίνουν μήλα κομμένα σε φέτες χωρίς παραδοσιακή εμφάνιση

Το παρακάτω βίντεο δείχνει καθαρά πώς μπορείτε να φτιάξετε ένα φθινοπωρινό στεφάνι με μήλα, ορτανσίες και άλλα.

Μπορείτε να συλλέξετε υλικά για ένα τέτοιο έργο DIY στον δικό σας κήπο ή στην επόμενη βόλτα σας στο δάσος. Όλα προέρχονται από τη φύση και μπορούν να διατηρήσουν την όμορφη φρέσκια εμφάνισή τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, όλες οι ιδέες μας για να φτιάξετε μόνοι σας ένα στεφάνι πόρτας είναι απολύτως παιδικό παιχνίδι. Με αυτό θέλουμε να σας ενθαρρύνουμε να το δουλέψετε και να υποδεχτείτε το ερχόμενο φθινόπωρο με ένα όμορφο στεφάνι πόρτας. Η συντακτική ομάδα του Freshideen σας εύχεται πολλή διασκέδαση με τις χειροτεχνίες σας!

Το στεφάνι της πόρτας σας μπορεί επίσης να είναι εντελώς πράσινο!

Στεφάνι πόρτας με μήλα μπερδεμένα πράσινα μήλα φρέσκα πράσινα κλαδιά αφήνει ωραία εμφάνιση

Στεφάνι πόρτας με μπύρα με διακόσμηση πόρτας μήλων πράσινα μήλα ανοιχτό πράσινη κορδέλα

 Μπορείτε να φτιάξετε μόνο ένα αγαπημένο στεφάνι σε σχήμα καρδιάς με κόκκινα μήλα!

Στεφάνι πόρτας με μήλο βερνίκι στεφάνι σε σχήμα καρδιάς μόνο κόκκινα μήλα κρεμασμένα στην καρέκλα λευκό-κόκκινη καρό κορδέλα

Στεφάνι πόρτας με μήλα βερνίκι σε σχήμα καρδιάς στην πόρτα εισόδου κόκκινο τριαντάφυλλο ισχίων πολύ πράσινο

Στεφάνι πόρτας με μήλα μπερδεμένα κόκκινα μήλα κόκκινα ζίννια πολλά πράσινα λευκά-κόκκινα καρό κορδέλα

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι να αναμίξετε κόκκινα και πράσινα μήλα μαζί.

Στεφάνι πόρτας με μήλα κόκκινα και πράσινα μήλα αναμειγνύονται μαζί με μεγάλη πράσινη κορδέλα

Αυτά τα όμορφα παραδείγματα εικόνων αποτελούν καλή πηγή έμπνευσης για χομπίστες μικρούς και μεγάλους!

Στεφάνι πόρτας με μήλα μπερδεμένα κόκκινα και πράσινα μήλα αναμιγνύουν μαζί ένα λευκό και μαύρο καρό φιόγκο

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε οποιοδήποτε στεφάνι πόρτας με μήλα!

Στεφάνι πόρτας με μήλα, πράσινα μήλα, ηλιοτρόπια, κλαδιά, μεγάλο τόξο, όμορφη διακόσμηση πόρτας

Στεφάνι πόρτας με μήλα τινγκ πράσινα μήλα Φθινοπωρινό στεφάνι στο μαύρο μαυροπίνακα στην κουζίνα

Στεφάνι πόρτας με μήλα μπερδεμένα κόκκινα μήλα φιόγκο όμορφη φθινοπωρινή διακόσμηση

Στεφάνι πόρτας με μήλα, κόκκινα μήλα, πολύ πράσινο, ένα ασπρόμαυρο καρό φιόγκο

Στεφάνι πόρτας με κλαδιά από μήλα σε στεφάνι σχηματίζουν κίτρινα ώριμα μήλα

Στεφάνι πόρτας με μήλα τσιμπήματα κίτρινα μήλα κίτρινα φύλλα φθινοπώρου στεφάνι στο τραπέζι