Χειροποίητα ξύλινα κοσμήματα για να θαυμάσετε

Το Secret Wood είναι ένα καναδικό διαδικτυακό κατάστημα που πουλά υπέροχα ξύλινα κοσμήματα. Τα αυθεντικά κομμάτια είναι χειροποίητα και μαγευτικά με πολλή φαντασία και πρωτοτυπία. Μαγικά κοσμήματα που κάνουν κάθε λεπτό χέρι να φαίνεται ακόμα πιο ευχάριστο και ταυτόχρονα να εκπλήσσουν. Μετά τη χειμερινή συλλογή, που εντυπωσιάζει με ονειρικά χιονισμένα τοπία, είμαστε για άλλη μια φορά ενθουσιασμένοι με τις πρωτότυπες δημιουργίες του Secret Wood. Τα τελευταία ξύλινα δαχτυλίδια αντιπροσωπεύουν υπέροχους κόσμους – μαγευμένα δάση και μυστικιστικά βουνά, μυστηριώδεις βυθούς και υπέροχα λουλούδια. Το πολύτιμο ξύλο υποβάλλεται σε επεξεργασία με πολλή χειροτεχνία και αίσθηση και επικαλύπτεται με διαφανή χυτή ρητίνη. Το όλο πράγμα στη συνέχεια τρίβεται και τελειώνει για να το θαυμάσετε.

Original Blossom Forest – ένα ιδιαίτερο είδος ξύλινου κοσμήματος

ξύλινα κοσμήματα λουλούδια καλοκαιρινά μοτίβα χειροποίητα αξεσουάρ

Το Original Blossom Forest Ring είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μας. Εδώ τα ευαίσθητα, ροζ λουλούδια σφραγίζονται με τη ρητίνη χύτευσης και στη συνέχεια τρίβονται. Το ελαφρύ ξύλο δρυός έχει επεξεργαστεί και λειανθεί επιδέξια. Το δαχτυλίδι κοστίζει 121 ευρώ στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Το Violet Flames Ring

ξύλινα κοσμήματα ξύλινα δαχτυλίδια βουνά κρύσταλλα μοτίβο χειροποίητα αξεσουάρ

Αυτό το δαχτυλίδι δεν είναι λιγότερο αποτελεσματικό και εντυπωσιακό. Οι φλόγες με μοβ χρώμα αντιπροσωπεύουν ισχυρή πνευματική ενέργεια, η οποία έχει ηρεμιστικό και θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Λεπτό σκοτεινό Αρκτικό δάσος

ξύλινα κοσμήματα ξύλινο δαχτυλίδι χυτή ρητίνη μπλε δάσος

Με αυτό το δαχτυλίδι μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο τον γαλαξία στο χέρι σας. Είναι κατασκευασμένο από τροπικό ξύλο Red Balau και μπλε ρητίνη. Μπορείτε να το παραγγείλετε μόνο με 99 ευρώ.

Δάσος Αμέθυστου

ξύλινα κοσμήματα ξύλινα δαχτυλίδια βουνά δάσος χειροποίητα

Το Amethyst Forest Ring είναι λίγο πιο κοριτσίστικο. Η σκοτεινή βελανιδιά φιλά τη ρητίνη σε ροζ χρώμα με μαγικό τρόπο και γίνεται ένα εξαιρετικό κόσμημα που κάνει τις καρδιές πολλών γυναικών να χτυπούν πιο γρήγορα.

Δαχτυλίδι αιθέριου άνθους δάσους

ξύλινα κοσμήματα ξύλινα δαχτυλίδια ροζ λουλούδια ρητίνη χειροποίητα κοσμήματα

Το Ethereal Blossom Forest Ring φαίνεται εξίσου χαρούμενο και καλοκαιρινό. Σκούρο, σκληρό τροπικό ξύλο και ευαίσθητα άνθη, καθώς και χιόνι που λάμπει στο σκοτάδι, σχηματίζουν έναν υπέροχο, ισορροπημένο συνδυασμό που μπορείτε εύκολα να σταλεί στο σπίτι σας.

Μαγεμένο δάσος

ξύλινα κοσμήματα ξύλινα δαχτυλίδια βουνά δάσος μοτίβο χειροποίητα

Αλλά αν έχετε διάθεση για αινιγματικά τοπία, τότε το Enchanted Forest Ring είναι το μόνο που σας ταιριάζει. Έτσι έχετε το δικό σας μαγευμένο δάσος στο χέρι. 

Συνεχίστε να θαυμάζεστε εδώ και επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο καθώς και αυτό Το προφίλ του Secret Forest στο Instagram.

Βαλς των Ανέμων

ξύλινα κοσμήματα ξύλινα δαχτυλίδια χειροποίητα βουνά ομίχλη έναστρος ουρανός

Πράσινο δάσος Millettia Laurentii

ξύλινα κοσμήματα ξύλινο δαχτυλίδι χειροποίητο μοτίβο δάσους

Rocky Lagoon

ξύλινα κοσμήματα ξύλινα δαχτυλίδια θαλάσσια δάση μοτίβα χειροποίητα

Κόκκινο Δάσος  

ξύλινα κοσμήματα ξύλινο δαχτυλίδι κόκκινη ρητίνη χειροποίητα κοσμήματα

Άσπρο δάσος λουλουδιών

ξύλινα κοσμήματα ξύλινα δαχτυλίδια λευκά λουλούδια ιδέες για δώρα χειροποίητα κοσμήματα

Μυστηριώδες υποβρύχιο τοπίο

ξύλινο δαχτυλίδι κοσμημάτων από ξύλο θαλάσσιο κόσμο χειροποίητα κοσμήματα

Ακολούθησε τα όνειρά σου!

ξύλινα κοσμήματα ξύλινα δαχτυλίδια δάση βουνά χιόνι χειροποίητα κοσμήματα από ξύλο