Διακοσμητικές φιγούρες από κεραμικά βάζα με λουλούδιαΔιακοσμητικές κεραμικές φιγούρες της Shan Annabelle Valla

«Μου αρέσουν πολύ τα λευκά κεραμικά κλειδιά. Εσύ όχι; Όλα ξεκίνησαν όταν η καλή μου φίλη Sania Pell και εγώ δουλεύαμε σε μια διαφήμιση για Liberty London δούλεψε. Στη συνέχεια, μου έδειξε τη συλλογή vintage κλειδιών της, την οποία είχε συγκεντρώσει όταν πουλούσε το πορτμπαγκάζ σε διάφορες υπαίθριες αγορές.

Μετά έβαψε τα πράγματα γκρι. Πανέξυπνος! Είναι πραγματικά μια γυναίκα δημιουργικής σκέψης! Μου έδωσε λοιπόν μεγάλη ενθάρρυνση! Άρχισα να σκέφτομαι πόσο υπέροχο θα ήταν αν ζωγράφιζα αυτό και εκείνο το λευκό ματ που έχω στο σπίτι. Πράγματι, έμοιαζε ακριβώς με κεραμικό! Από τότε, είμαι μεγάλος θαυμαστής της κεραμικής.

Διάφορα όμορφα κεραμικά βάζα λουλουδιών

Διακοσμητικές φιγούρες από κεραμικά βάζα με τεχνητά λουλούδια

Λοιπόν, όταν ψωνίζω σε παζάρια, μου αρέσει να παίρνω παλιά κλειδιά και στη συνέχεια να τα βάφω σε λευκά ή νέον χρώματα. Μπορείτε να τα σχεδιάσετε ως τέχνη ή ποπ σε κασέτα ή απλά ως διακοσμητικό αξεσουάρ. Όλα είναι υπέροχα, χάρη στη μικρή αλλά υπέροχη ιδέα της Sania! »

Το 2012 συνάντησα τη δουλειά της Shan Annabelle Valla στο Λονδίνο σε μια παράσταση που παρακολούθησα εκεί και αμέσως ερωτεύτηκα τα κεραμικά της έργα. Δείτε παρακάτω ένα μέρος της συλλογής της που αγαπώ τόσο πολύ.

Πάνω από vintage κλειδιά από κάποια υπαίθρια αγορά

Διακοσμητικά κεραμικά βασικά σχήματα ενδιαφέροντα

Αυτά δεν είναι βαμμένα – αυτά είναι πάνω από vintage κλειδιά από κάποια υπαίθρια αγορά. Είναι απλά υπέροχα, όλοι θα ήθελαν να τα κατέχουν και να τα επιδεικνύουν.

Με γοητεύουν επίσης τα μίνι βάζα της Βάλα. Μπορείτε επίσης να τα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία. Δεν είναι υπέροχοι; Ναι, απλά υπέροχο με vintage ταλέντο! Ελπίζω να σας αρέσει να το βλέπετε!

Συλλογή κλειδιών

Διακοσμητικές φιγούρες από κεραμικό κλειδί λευκό γκρι

 Συλλογή διακοσμητικών μπουκαλιών με επιχρυσωμένα πώματα μπουκαλιώνΔιακοσμητικές φιγούρες από κεραμικά μπουκάλια   Πλούσια διακοσμημένα κεραμικά βάζα λουλουδιών – μοτίβο ανακούφισηςΔιακοσμητικές φιγούρες από κεραμικά περίτεχνα βάζα με μοτίβο

Ακόμα άλλα κεραμικά ειδώλια – στρογγυλό βάζο γεμάτο χιονοστιβάδες

Διακοσμητικές φιγούρες από κεραμικά βάζα λουλουδιών χειροποίητα

Κεραμική συλλογή – φλιτζάνια τσαγιού, πιατάκια και μπουκάλια

Διακοσμητικές φιγούρες από κεραμικά πιάτα πορσελάνη

Κεραμικές πεταλούδες στα κύπελλα

Διακοσμητικές φιγούρες χειροποίητες από κεραμικόΈνα κεραμικό μπολ χρησιμεύει ως κουτί κοσμημάτων

Διακοσμητικά μπιμπελό μπολ με κεραμικές φιγούρες