Αυτά τα απλά γράμματα λουλουδιών είναι ένα διασκεδαστικό έργο τέχνης για να δημιουργήσετε με τα παιδιά σας. Τα γράμματα DIY με λουλούδια είναι πραγματικά τέλεια για ένα ζεστό δώρο για την αγαπημένη μαμά ή χρησιμεύουν ως δημιουργική διακόσμηση σε ένα ανοιξιάτικο πάρτι ή σε ένα πάρτι γενεθλίων. Or μπορείτε απλά να φτιάξετε γράμματα λουλουδιών χωρίς συγκεκριμένο λόγο και να τα κρεμάσετε στον τοίχο, για παράδειγμα. Τακτοποιήστε το μήνυμά σας με αυτόν τον όμορφο τρόπο και απολαύστε τη λαμπρότητα των λουλουδιών!

Πώς μπορείτε να φτιάξετε γράμματα με λουλούδια;?

Φτιάξτε γράμματα με λουλούδια μονόγραμμα λουλούδια γράμματα μόνοι σας

DIY λουλούδια γράμματα

Φτιάξτε γράμματα με λουλούδια λουλούδια γράμματα μόνοι σας

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να φτιάξετε γράμματα από λουλούδια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαρτόνια και τεχνητά λουλούδια, ή να κόψετε γράμματα από φελιζόλ και να βάλετε ελαφριά λουλούδια σε αυτά. Θα σας δείξουμε και τις δύο παραλλαγές. Διαβάστε παρακάτω και θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες παρακάτω …

Δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας με πραγματικά λουλούδια

Φτιάξτε γράμματα με πραγματικά λουλούδια Φτιάξτε μόνοι σας γράμματα λουλουδιών

Εάν φτιάχνετε τα γράμματα λουλουδιών με το μικρό παιδί σας, τότε θα πρέπει να κόψετε τα λουλούδια και να κάνετε την τρύπα μόνοι σας, αλλά το παιδί σας μπορεί εύκολα να χρωματίσει το χαρτόνι και να κολλήσει τα λουλούδια στις τρύπες. Ωστόσο, εάν το παιδί σας είναι άνω των 10 ετών, θα είναι σε θέση να κάνει όλες τις εργασίες χειροτεχνίας υπό την επίβλεψή σας.

Τα χαρτονένια γράμματα δεν είναι καθόλου ακριβά και μπορείτε να αγοράσετε πολλά γράμματα ώστε να μπορείτε να γράψετε MAMA ή αγγλικές λέξεις όπως HAPPY ή LOVE για παράδειγμα. Άλλες επιλογές είναι το όνομα ενός ατόμου, τα δικά σας αρχικά ή το μονόγραμμά σας. Απλώς γίνετε δημιουργικοί και διασκεδάστε κάνοντάς το!

Μονόγραμμα λουλουδιών

Φτιάξτε γράμματα με λουλούδια λουλούδι γράμμα Α.

Γράμματα με λουλούδια: Μια παραλλαγή με χαρτόνια και τεχνητά λουλούδια

Αυτή η απλή ιδέα χειροτεχνίας για χαρτόνια με τεχνητά λουλούδια απαιτεί μόνο λίγα υλικά:

 • 10 ή περισσότερα τεχνητά λουλούδια
 • Χαρτόν γράμματα της επιλογής σας
 • Ακρυλική μπογιά
 • Βούρτσα αφρού
 • Πυροβόλο θερμής κόλλας και ραβδιά κόλλας
 • Κόφτης καλωδίων

Φτιάξτε γράμματα από τεχνητά λουλούδια

Γράμμα με λουλούδια Κ Τεχνητά λουλούδια Φτιάξτε μόνοι σας γράμματα λουλουδιών

Οδηγίες:

Βήμα 1: Χρησιμοποιώντας τη βούρτσα αφρού, εσείς ή το παιδί σας μπορείτε να βάψετε τα χαρτόνια με ακρυλικό χρώμα. Στη συνέχεια, αφήστε το να στεγνώσει για τουλάχιστον 3 λεπτά. Μπορεί να θέλετε να κάνετε δύο στρώσεις χρώματος.

Βήμα 2: Χρησιμοποιήστε έναν κόφτη σύρματος για να κόψετε τα άνθη των τεχνητών λουλουδιών σας. Οι περισσότερες συνθέσεις τεχνητών λουλουδιών έχουν αυτό το παχύ σύρμα, καθιστώντας δύσκολη την κοπή των λουλουδιών με κανονικό ψαλίδι.

Βήμα 3: Βάλτε το χαρτόνι σας στο τραπέζι ή στο πάτωμα μπροστά σας. Με τη βοήθεια ενός στελέχους λουλουδιών, αποφασίστε πού θα το τοποθετήσετε. Κάντε μια μικρή τρύπα στο κουτί από χαρτόνι με τον κόφτη και τοποθετήστε το κομμένο τεχνητό λουλούδι σε αυτό.

Βήμα 4: Με το πιστόλι κόλλας, βάλτε μια σταγόνα κόλλας στην τρύπα που μόλις κάνατε και πιέστε το στέλεχος του λουλουδιού στην τρύπα.

Βήμα 6: Επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα μέχρι να καλυφθεί όλο το χαρτόνι. Mayσως χρειαστεί να κλαδέψετε τα λουλούδια σας εάν είναι δύσκολο να αναγνωρίσετε το σχήμα των γραμμάτων.

Ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα και δημιουργήστε μια δημιουργική διακόσμηση πάρτι

Γράμματα με λουλούδια κόλλα πιστόλι Φτιάξτε μόνοι σας γράμματα λουλουδιών

Γράμματα με λουλούδια: Μια παραλλαγή με χαρτόνια και αληθινά λουλούδια

Υλικά:

 • Γράμματα από χαρτόνι
 • κόπτης
 • Cutαλίδι κοπής
 • Ανθικός αφρός
 • αληθινά λουλούδια

Προμηθευτείτε τα απαραίτητα υλικά

Φτιάξτε γράμματα με λουλούδια Φτιάξτε μόνοι σας λουλούδια

Χρειάζεστε λουλουδάτο αφρό

Φτιάξτε γράμματα με λουλούδια Φτιάξτε μόνοι σας λουλούδια Οδηγίες

Το αποτέλεσμα είναι απλά εκπληκτικό!

Ιδέες για γράμματα με λουλούδια Φτιάξτε μόνοι σας γράμματα λουλουδιών

Οδηγίες:

Βήμα 1: Χρησιμοποιήστε τον κόφτη για να αφαιρέσετε το πάνω μέρος του χαρτονιού, ώστε να είναι εντελώς κοίλο.

Βήμα 2: Κόψτε το πρόσθετο υλικό από αφρώδες λουλούδι, έτσι ώστε ο αφρός λουλουδιών να γεμίσει ακριβώς το εσωτερικό του γράμματός σας. Τώρα στερεώστε όλα τα κομμάτια αφρού λουλουδιών στο χαρτόνι χρησιμοποιώντας το πιστόλι θερμής κόλλας.

Βήμα 3: Χρησιμοποιήστε τα κουρευτικά για να κόψετε τα λουλούδια σας. Τα στελέχη πρέπει να είναι αρκετά μακριά για να κολλήσουν στον αφρό λουλουδιών.

Βήμα 4: Κολλήστε τα λουλούδια στον αφρό λουλουδιών έτσι ώστε να παραμείνει εντελώς κρυμμένο και απολαύστε το αποτέλεσμα!

Φτιάξτε το γράμμα “Κ”

Φτιάξτε γράμματα με λουλούδια Υλικά Φτιάξτε γράμματα λουλουδιών μόνοι σας

Συνεχίστε με τα άλλα γράμματα …

Tinker γράμμα με λουλούδια λουλούδι γράμμα Β λουλούδι αφρός

Μπορείτε να ντύσετε κάθε γράμμα με τεχνητά λουλούδια, καθώς και πραγματικά λουλούδια

Φτιάξτε γράμματα με λουλούδια λουλούδι γράμμα Ν

Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί και δημιουργήστε λεπτά διακοσμητικά γράμματα με λουλούδια!

Φτιάξτε γράμματα με λουλούδια τριαντάφυλλα λουλούδια γράμματα μόνοι σαςΦτιάξτε γράμματα με λουλούδια. Φτιάξτε λουλούδια μόνοι σας Tinker γράμματα με λουλούδια λουλούδια γράμματα Ένα μπλε τεχνητά λουλούδια Tinker γράμματα με λουλούδια Λουλούδια γράμματα οδηγίες Tinker γράμμα με λουλούδια λουλούδι γράμμα Κ τεχνητά λουλούδια Φτιάξτε γράμματα με λουλούδια λουλούδι γράμμα L Φτιάξτε γράμματα με λουλούδια λουλούδια γράμματα ΑΓΑΠΗ Tinker γράμμα με λουλούδια λουλούδι γράμμα Μ μονόγραμμα Φτιάξτε γράμματα με λουλούδια λουλούδι γράμμα Μ Φτιάξτε γράμματα με λουλούδια λουλούδι γράμμα Ρ Tinker γράμματα με λουλούδια λουλούδι γράμμα R. Φτιάξτε γράμματα με λουλούδια λουλούδι γράμμα S Φτιάξτε γράμματα με λουλούδια Φτιάξτε μόνοι σας γράμματα λουλουδιών Tinker γράμματα με λουλούδια λουλούδι γράμμα T Tinker γράμματα με λουλούδια λουλούδια γράμματα К