τραπεζαρία σε λευκό χρώμα με γυάλινους τοίχους

Εδώ σας προσφέρουμε μια ενδιαφέρουσα συλλογή από αρκετά σχέδια λευκής τραπεζαρίας, τα οποία βασικά έχουν πολύ διαφορετικά αποτελέσματα στον παρατηρητή και εκπέμπουν διαφορετικές διαθέσεις. Το λευκό χρώμα μπορεί να είναι επιθετικό, ευχάριστο, εξαιρετικά μοντέρνο ή κλασικά παραδοσιακό. Ταιριάζει όμως πάντα τέλεια με τα διάφορα αξεσουάρ.

Ο συνδυασμός λευκού και αξεσουάρ σε μια ποικιλία αποχρώσεων οδηγεί σε μια πολύχρωμη έκρηξη χρώματος που μετατρέπει το βαρετό μονόχρωμο σχέδιο της τραπεζαρίας σε μια χαρούμενη, διασκεδαστική εμπειρία.

Εκκεντρικός σχεδιασμός τραπεζαρίας με λαμπτήρες που αναβοσβήνουν και ενσωματωμένα έπιπλα

λευκή τραπεζαρία με ψηλά κρεμαστά φωτιστικά

Το έντονο σχέδιο χρωμάτων εδώ συνδυάζεται τέλεια με ένα μαύρο διάδρομο, δάπεδο ή μαύρες σκάλες. Αυτή η διαφορά στη φωτεινότητα φέρνει περισσότερη ζωντάνια και δυναμισμό στην τραπεζαρία. Με τη βοήθεια ενός ξύλινου δαπέδου, θα επιτύχετε επίσης ένα λαμπρό αποτέλεσμα.

Χαρούμενη τραπεζαρία με κομψό τραπέζι μπαρ, πράσινα σκαμπό μπαρ και χρωματιστές διακοσμήσεις

φουτουριστικές καρέκλες μπαρ και τραπέζι μπαρ

Μια άλλη καλή λύση για το σχεδιασμό της τραπεζαρίας σας είναι ο τοίχος από τούβλα. Μπορείτε να αποκτήσετε μια φυσικά ελκυστική εμφάνιση εάν έχετε έναν ή δύο τοίχους με τραχύ φινίρισμα και βάφετε τους άλλους σε λευκό χρώμα. Ο τοίχος από τούβλα όχι μόνο θα φαίνεται υπέροχος, θα έρθει επίσης στο προσκήνιο με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο.

Μοντέρνα επίπλωση σε κρεμώδεις παστέλ αποχρώσεις με τοίχο από τούβλα και έπιπλα από ξύλο και ατσάλι

μοντέρνα τραπεζαρία σε παστέλ χρώματα

Εάν δεν σας αρέσουν τόσο οι μονόχρωμοι τοίχοι, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικούς συνδυασμούς φαρδιών και στενών λωρίδων σε άλλα ανοιχτά χρώματα. Σήμερα υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ταπετσαριών αυτού του τύπου στην αγορά. Μπορείτε επίσης να βάψετε τις λωρίδες μόνοι σας. Επιλέξτε ανοιχτές και απαλές αποχρώσεις όπως ανοιχτό γκρι, πράσινο μέντας, μοβ ή ροζ. Τα λευκά στοιχεία θα φαίνονται φωτεινά και καθαρά και θα δημιουργήσετε μια ευχάριστη, αισιόδοξη και θετική ατμόσφαιρα στην τραπεζαρία.

Τραπεζαρία με λευκές κουρτίνες και όμορφα διακοσμητικά λουλουδιών

λευκά έπιπλα στην τραπεζαρία

Κομψός σχεδιασμός σοφίτας με έπιπλα σε διαφορετικά στυλ διακόσμησης τραπεζαρία με ελκυστικό συνδυασμό στυλ  Ρομαντικός σχεδιασμός τραπεζαρίας σε εκλεκτικό στιλ με λευκό ξύλινο πάτωμαεκλεκτικός σχεδιασμός τραπεζαρίαςΠρωτότυπο σχέδιο τραπεζαρίας με πράσινες καρέκλες, καφέ τραπέζι και μαύρο κρεμαστό φωτιστικό

τραπεζαρία με πράσινες καρέκλες  Άνετο σχέδιο τραπεζαρίας με λεπτή διακόσμηση κλάδουτραπεζαρία με καφέ και πράσινη επίπλωση  Κομψή τραπεζαρία με μαύρες καρέκλες και δημιουργική διακόσμηση τοίχωνσχέδιο τραπεζαρίας σε μαύρο και άσπρο

 Σχεδιασμός τραπεζαρίας με πράσινο καναπέ, πολύχρωμα μαξιλάρια και ελκυστικές εικόνεςλευκό σχέδιο με πολύχρωμα στοιχεία

Κείμενο με την Κάτια