ιδέες σχεδιασμού βεράντας έπιπλα κήπου μπαστούνι τραπεζάκι σαλονιού ανατολίτικα κρεμαστά φώτα

10 εμπνευσμένες ιδέες σχεδιασμού βεράντας

Τα υπαίθρια δωμάτια έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται για χαλάρωση. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε περισσότερο ένα θέμα που έχετε ήδη μέσα. Αλλά η ιδέα της θεματικής επίπλωσης του εξωτερικού χώρου συχνά προκαλεί ψευδείς συνειρμούς. Σκέφτεται κανείς τη συγκόλληση πυρσών και ροζ φλαμίνγκο.

Αλλά αυτό δεν χρειάζεται να συμβαίνει και θα σας το δείξω σήμερα χρησιμοποιώντας 10 υπέροχα παραδείγματα.

  1. Μαρακές

Ρομαντικά φανάρια και χαλιά με έντονα χρώματα φέρνουν το θέμα “Μέση Ανατολή” σε αυτόν τον ιερό τόπο. Τα μοντέρνα έπιπλα είναι καλά τοποθετημένα, χάρη στα χαμηλά καθίσματα και τα μαξιλάρια με έντονα χρώματα.

Έπιπλα βεράντας από μπαστούνι και κρεμαστά φωτιστικά σε ανατολίτικο στιλ

ιδέες σχεδιασμού βεράντας ξύλινη πέργκολα έπιπλα κήπου τραπεζάκι σαλονιού ανατολίτικα κρεμαστά φώτα

Δεν έχετε κλειστό χώρο; Χρησιμοποιήστε την κουρτίνα έξω για να δημιουργήσετε ένα εφέ σαν σκηνή?

Τα κρεμαστά φανάρια έχουν σκεφτεί με αυτή την έννοια

ιδέες σχεδιασμού βεράντας καναπές πολυθρόνας θαλάσσιου στυλ θόλος

  1. Θαλάσσιο στοιχείο

Οι ναυτικές λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο εδώ. Ενσωματώστε μερικά μόνο κόλπα, όπως γυάλινες επιφάνειες και διακοσμητική με κόμπους.

Δεν θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε ένα θεματικό εστιατόριο

δάπεδα πέτρινα πεζοδρόμια βεράντα σχεδιαστικές ιδέες έπιπλα από ξύλο κληματαριάς

Προτιμάτε το ναυτικό στυλ; Χρησιμοποιήστε έντονα χρώματα, ριγέ υφάσματα ή μαξιλάρια με σχέδια και έπιπλα από τικ για να το πετύχετε

ξύλινη βεράντα βεράντα σχεδιαστικές ιδέες marimer στυλ στολισμός ξύλινα έπιπλα μαξιλάρια-μπλε

  1. Ο κήπος

Γιορτάστε τον πράσινο αντίχειρα ενσωματώνοντας τον κήπο στο εξωτερικό δωμάτιο. Οι βάσεις νερού και τα πλέγματα πίσω από αυτόν τον καναπέ βοηθούν στη δημιουργία ενός ποταμού, αλλά το κύριο αξιοθέατο είναι το βάζο, το οποίο είναι γεμάτο μέχρι χείλους με λουλούδια.

Ιδέες σχεδιασμού κήπου και βεράντας

σχεδιασμός κήπου ιδέες σχεδιασμού βεράντας έπιπλα καναπές τραπεζάκι σαλονιού λουλούδια

  1. νοτιοδυτικός

Ρίξτε μια άλλη ματιά στις λεπτομέρειες και βεβαιωθείτε ότι ο χώρος σας δεν φαίνεται υπερπλήρης. Επιλέξτε μία ή δύο γενικές θεματικές προφορές, όπως οι κάκτοι στις γλάστρες και τα μαξιλάρια με τα φωτεινά μοτίβα εδώ.

Έπιπλα κήπου από Ρατάν και υπαίθριο τζάκι

υπαίθριες βεράντες κήπου ιδέες σχεδιασμού έπιπλα μπαστούνι εξωτερικό τζάκι μινιμαλιστικό απλό

  1. Παραλία

Σε αυτό το παραλιακό σπίτι, τα αμμώδη ουδέτερα παίρνουν μια ώθηση από τις υπέροχες ναυτικές λωρίδες χωρίς να επηρεάζουν την επίδραση του ωκεανού. Εξετάστε το τραπέζι του καφέ με ξύλο, μπολ και ποτήρια θάλασσας, τα οποία είναι τοποθετημένα σε ένα όμορφο μπολ και έτσι στεφανώνουν την εμφάνιση του δωματίου.

Φανταστική ξύλινη βεράντα με θέα στη θάλασσα

υπαίθριος χώρος ξύλινη βεράντα βεράντα σχεδιαστικές ιδέες έπιπλα μπαστούνι θέα στη θάλασσα

  1. Τροπικός

Αφήστε τα πλούσια φυτά να μιλήσουν από μόνα τους. Μπορείτε να το κάνετε με τα μινιμαλιστικά έπιπλα. Αυτό μπορεί εύκολα να μπει κάτω από το κουβούκλιο αν έρθει καταιγίδα το απόγευμα. Βάλτε χαρακτήρες εμπνευσμένους από την Ασία στο πράσινο για να δημιουργήσετε μια εξωτική ατμόσφαιρα.

Στην παρέα των τροπικών φυτών

σχεδιασμός κήπου τροπικά φυτά κήπου ξύλινη βεράντα

  1. Εθνική ατμόσφαιρα

Γιορτάστε το πνεύμα μιας χώρας που αγαπάτε κρεμώντας τη σημαία της στην μπροστινή πύλη. Πάρτε τόνους από τις αποχρώσεις τους και διανείμετε αντίστοιχες προφορές σε όλο το δωμάτιο.

Δείξτε εθνική υπερηφάνεια!

ξύλινη βεράντα κρεμασμένη καρέκλα στολισμό στο κόκκινο

  1. Τίκι

Τοποθετήστε ένα καπέλο tiki σε μια γωνιά για διάθεση διακοπών. Οι στέγες με άχυρο μπορούν να διαρκέσουν μεταξύ 40 και 50 ετών, αλλά η διάρκειά τους εξαρτάται από τις κλιματολογικές συνθήκες. Perhapsσως θα πρέπει να ρωτήσετε τον εγκαταστάτη για μια μακράς διαρκείας συνθετική εναλλακτική λύση.

Ένα ιδιαίτερο κιόσκι

ιδέες σχεδιασμού βεράντας κληματαριά ξύλο πέργκολα bar counter house bar

  1. φοίνικες

Δεν χρειάζεται να ζείτε στην έρημο για να προσθέσετε μια πινελιά αυτής της Μέκκας στο σπίτι σας. Λευκά έπιπλα με έντονες πινελιές χρώματος, μερικοί κάκτοι και φοίνικες θα κάνουν πολλά προς αυτή την κατεύθυνση.

Ιδέες σχεδιασμού βεράντας σε μινιμαλιστικό στιλ και με εξωτική πινελιά

ιδέες σχεδιασμού βεράντας πλάκες από σκυρόδεμα βεράντα που καλύπτουν κάκτους προστασία από τον ήλιο προστασία της ιδιωτικής ζωής

  1. Αλπική διάθεση

Δημιουργήστε ένα καταφύγιο με τον χαρακτήρα ενός βουνού με αγροτικά ξύλινα έπιπλα, λεπτομέρειες από σφυρήλατο σίδερο και πολλά άνετα μαξιλάρια. Μια ομάδα κεριών είναι το μόνο που χρειάζεται το τραπέζι σας για να φαίνεται κομψό.

Ξύλινη βεράντα εξοχικού στιλ

ξύλινες βεράντες ταράτσα ιδέες σχεδιασμού ξύλινες στέγες βεράντας