Επανασχεδιάστε τη βεράντα.Βάψτε το κατάστρωμα

Επανασχεδιάστε τη βεράντα – ιδέες χρώματος για την ξύλινη βεράντα

Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να χρωματίσετε τη βεράντα σας. Θα ήθελα τώρα να ασχοληθώ μαζί σας και να σας δώσω μερικές συμβουλές. Πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι χρήσιμο; Τότε ελπίζω να σας αρέσει να το διαβάζετε.

Ζήστε την παλιά βεράντα

Επανασχεδιάστε τη βεράντα έπιπλα εξωτερικού χώρου ξύλινη βεράντα βάψτε ξύλινες σανίδες δαπέδου

Έχετε μια παλιά βεράντα που δεν φαίνεται πλέον τόσο ελκυστική ή ακόμη και πραγματικά ακανόνιστη; Μπορείτε να κάνετε θαύματα με λίγη μπογιά.

Δοκίμασέ το

Θέλετε να είστε σίγουροι ότι έχετε επιλέξει το σωστό χρώμα; Στη συνέχεια, βάψτε πρώτα μια μικρότερη περιοχή και μόνο τότε αποφασίστε να βάψετε ολόκληρη την περιοχή. Εάν δεν σας αρέσει, χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα για να την αφαιρέσετε. Αυτό είναι πολύ καλύτερο από το τρίψιμο, καθώς θα αποφύγει την άνιση εμφάνιση.

Βασικός κανόνας όταν χρησιμοποιείτε χρώματα

Επανασχεδιάστε τη βεράντα με ξύλινη βεράντα

Θυμάστε τα μαθήματα από το σχολείο; Βρείτε ένα κυρίαρχο, αμετάβλητο χρώμα που θα ταιριάζει με την αυλή σας. Χρωματίστε τα κομμάτια της ουράς για να δημιουργήσετε μια αντίθετη αντίσταση καπνού μπλε.

Το ξύλο είναι σημαντικό

Κάθε τύπος ξύλου έχει τον δικό του, αλάνθαστο χαρακτήρα. Το πεύκο χρησιμοποιείται συχνά στις βεράντες και αν δεν του δοθεί ένα ανώτερο στρώμα, δείχνει μια πράσινη σκιά. Εάν το φυσικό χρώμα σας ενοχλεί, τότε θα μπορούσατε να δώσετε σε αυτό ένα παλτό της επιλογής σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να αφήσετε το φυσικό χρώμα να έρθει στο δικό του. Η ανανέωση του χρώματος μία φορά κάθε δύο ή τρία χρόνια βοηθά στη διατήρηση του ελκυστικού χαρακτήρα της βεράντας.

Επιλέξτε το σωστό χρώμα

Επανασχεδιάστε τη βεράντα Οι σανίδες χρωμάτων χρωματίζουν ιδέες

Θα ήθελα να απαριθμήσω μερικές τυπικές επιλογές χρωμάτων και να σας βοηθήσω να αποφασίσετε.

Γκρί

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις αποχρώσεις για να επιτύχετε το εφέ “δίπλα στη λίμνη”. Αυτή η απόχρωση συνιστάται ιδιαίτερα σε μεγάλες περιοχές.

μπλε

Θέλετε μια πιο μοντέρνα εμφάνιση και έναν πανέμορφο πάγκο στον κήπο; Τότε θα σου πρότεινα αυτό το χρώμα.

το κόκκινο

Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό μπροστά από έναν τοίχο από τούβλα. Δοκιμάστε το σε μικρότερες δόσεις για να μην φαίνεται πολύ κυρίαρχο.

Σκούρο καφέ

ξύλινη βεράντα καταστρώματος χρώματα ιδέες χρώματος φυσική εμφάνιση

Θα μπορούσατε να συνδυάσετε αυτήν την ταπεινή σκιά με έπιπλα σε έντονες αποχρώσεις. Εννοώ κορεσμένο κόκκινο, ναυτικό μπλε και τιρκουάζ. Δεδομένου ότι μπορεί να συνδυαστεί καλά με άλλες αποχρώσεις, μπορεί να εφαρμοστεί σε μεγάλες περιοχές.

πράσινος

Επανασχεδιάστε τη βεράντα έπιπλα εξωτερικού χώρου ξύλινη βεράντα

Το πράσινο φασκόμηλο έχει αρκετό γκρι χρώμα και θα συμπληρώσει την εμφάνιση των φύλλων και δεν θα ανταγωνιστεί μαζί τους. Λειτουργεί επίσης πολύ καλά σε μεγάλες ποσότητες.

κάλυμμα

Επανασχεδιάστε τη βεράντα

Αναζητήστε χρώματα που είναι κατάλληλα για τη βεράντα. Ορισμένες αποχρώσεις με βάση το λάδι ή το νερό προστατεύουν το ξύλο από την υγρασία και άλλες επιβλαβείς επιδράσεις. Συνήθως έχετε τέσσερα επίπεδα αδιαφάνειας και θα πρέπει να αποφασίσετε για το γούστο σας.

Κοντά στη φύση

Επανασχεδιάστε τη βεράντα, βάψτε το κατάστρωμα και φυτέψτε έπιπλα κήπου

Αυτό δύσκολα θα αλλάξει το χρώμα του ξύλου. Αυτό είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για άτομα που θέλουν να δουν τον κόκκο.

Χρωματισμένο

Επιτυγχάνεται αισθητός αλλά μικρός αποχρωματισμός. Και σε αυτή την περίπτωση, ο φυσικός χαρακτήρας θα είναι παρών και αισθητός. Αυτό είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για αρχάριους.

Ημιδιαφανές

Μπορείτε ακόμα να δείτε τον κόκκο του ξύλου, αλλά θα δείτε επίσης πιο όμορφη χρώση. Καθώς η βεράντα είναι παλαιότερη, αυτό θα προσθέσει στην ομοιομορφία της. Η διάρκεια είναι επίσης μεγάλη – από 3 έως 5 χρόνια.

Στερεός

Επανασχεδιάστε τη βεράντα Οι σανίδες από επένδυση χρωματίζουν ιδέες με μονόχρωμα χρώματα

Κρύβεις τελείως τον κόκκο του ξύλου. Εάν η βεράντα σας εμφανίζει λεκέδες ή άλλα προβλήματα γήρανσης, αυτή είναι η επιλογή για εσάς! Θα καλύψει πολλά μειονεκτήματα και θα προσφέρει καλύτερη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Πότε ξεκινάτε με τον χρωματικό σχεδιασμό της βεράντας;?

Ανανεώστε τον εξωτερικό χώρο, επανασχεδιάστε τη βεράντα, βάψτε το κατάστρωμα