Ηλιόλουστη βεράντα ηλιακό πανί τρίγωνο

Ηλιόλουστη βεράντα προστασίας για απολαυστικά καλοκαιρινά απογεύματα

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η αντηλιακή προστασία, ειδικά τους καυτούς καλοκαιρινούς μήνες. Και ενώ η επιστήμη αναπτύσσει όλο και πιο σύγχρονα μέσα για την προστασία του δέρματος από τον ήλιο, προτείνουμε εδώ κάτι πιο απλό που έχει επίσης τη λειτουργία να προστατεύει εσάς και την οικογένειά σας από τις λαμπερές ακτίνες του ήλιου στον κήπο ή στη βεράντα.

Η πρώτη πρόταση είναι ασήμαντη και λειτουργεί αρκετά καλά, αυτή είναι η ομπρέλα που όλοι γνωρίζουμε καλά.

Η ομπρέλα είναι η απλούστερη και πιο ευέλικτη λύση για την αυλή ή τον κήπο σας

Αντηλιακή βεράντα ομπρέλα

αλεξήλιο

Μια καλά τοποθετημένη ομπρέλα σας προσφέρει ένα σκιερό μέρος για να χαλαρώσετε στο μπαλκόνι, τη βεράντα, τη βεράντα στον τελευταίο όροφο ή στον κήπο. Είτε θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από την κηπουρική είτε απλά να απολαύσετε την παραδεισένια αυλή σας, η ομπρέλα παρέχει την απαραίτητη προστασία από το θερμικό φορτίο. Ακόμα κι αν είναι ελάχιστο, οι θερμοκρασίες είναι επίσης χαμηλότερες στη σκιά του, κάτι που φυσικά ευνοεί τη χαλάρωσή σας. Υπάρχει μια απίστευτα μεγάλη ποικιλία από ομπρέλες στην αγορά. Το μέγεθος ή το χρώμα δεν πρέπει να αποτελούν πρόβλημα.

Διαφορετικά μοντέλα τεντών και πανιών για τον ήλιο προσδίδουν στον μπροστινό κήπο ή τη βεράντα μια μοναδική ατμόσφαιρα

Τέντα τέντας με βεράντα με ηλιοπροστασία

Η τέντα προστατεύει από τον ήλιο και σας αφήνει να νιώσετε τον ευχάριστο άνεμο

Ηλιοθεραπεία με βεράντα

τέντα

Η νότια πλευρά του διαμερίσματός σας μπορεί πραγματικά να το χρησιμοποιήσει. Μια σταθερή τέντα φέρνει την επιθυμητή ψύξη στο σαλόνι σας, τόσο έξω όσο και μέσα. Με τη μεγάλη σκιά του, η τέντα παρέχει εκτεταμένη σκιά, πράγμα που σημαίνει ότι τα κοντινά δωμάτια μπορούν επίσης να δροσιστούν λίγο. Η ευκολία της τέντας είναι η σταθερότητα και η ευελιξία της. Σε κακές καιρικές συνθήκες μπορείτε να τα τραβήξετε μαζί, στον ήλιο μπορείτε πολύ εύκολα να τα ανοίξετε.

Η τοποθέτηση μιας τέντας μπορεί να φαίνεται πολύ κομψή

Τέντα βεράντα προστασίας από τον ήλιο16

Με ένα σκιερό πανί μπορείτε να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε πλοίο

Ηλιόλουστη βεράντα με ηλιοπροστασίαθόλος

Αν δεν θέλετε να φτιάξετε μια τέντα αυτή τη στιγμή, υπάρχει η έκδοση για κινητά που δημιουργεί μια υπέροχη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα – την τέντα. Έρχεται σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και είναι πραγματικά εύκολο στη μεταφορά. Ένα θόλο από χρωματιστά γυάλινα πλακάκια θα ήταν επίσης μια πολύ πρωτότυπη ιδέα.

Με τη γαλανόλευκη θαλάσσια εμφάνιση μπορείτε να φέρετε την αίσθηση της θάλασσας στη βεράντα σας

Αντιηλιακή βεράντα sun sail μαύρο άσπρο

Αέρινα υφάσματα σε ανοιχτόχρωμα χρώματα μπορούν να βελτιώσουν και να ομορφύνουν τη διαμονή σας στον κήπο

Sunφασμα ηλιοθεραπείας με βεράντα με ηλιοπροστασίαΟι τεντωμένες και ελαφριές κατασκευές φέρνουν δροσιά και χαλάρωση στην καθημερινότητά σας

Πλαστικό στέγαστρο ταράτσας με αντηλιακή προστασία

Αντηλιακή προστασία μέσω φυτών

Η προστασία από τον ήλιο με φυσική φύτευση απαιτεί μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Με τη βοήθεια ενός κηπουρού, μπορείτε να προκαθορίσετε τα φυσικά στρώματα βεράντας προστασίας από τον ήλιο. Η ιδέα είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για τον κήπο, την αυλή ή για μια ευρύχωρη βεράντα στον τελευταίο όροφο.

Μπορείτε επίσης να ενεργήσετε μεμονωμένα και να κατακτήσετε τη δική σας προστασία από τον ήλιο

Αντιηλιακό παράθυρο με θόλο βεράντας

Οι συκιές ή οι καρυδιές είναι φυσική και πολύ ευχάριστη αντηλιακή προστασία

Αντηλιακή βεράντα τέντα τέντα φυσική σκιά