μοντέρνα βεράντα σχεδιασμό διαμέρισμα πόλης γλάστρες ξύλινα δάπεδα ξύλινα έπιπλα

Υπέροχες βεράντες της πόλης ενάντια στο άγχος

Ζείτε σε μεγάλη πόλη; Τότε σίγουρα γνωρίζετε από την εμπειρία πόσο υπέροχο είναι να έχετε μια πράσινη βεράντα στη διάθεσή σας. Αλλά πώς το σχεδιάζετε δεν είναι εύκολη ερώτηση! Γιατί συνήθως πρέπει να είσαι πολύ επιδέξιος και στοχαστικός για να πετύχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η πρώτη βεράντα που θέλουμε να σας δείξουμε σήμερα είναι στον 27ο όροφο. Σε αυτή την περίπτωση, ένας κήπος μπορεί επίσης να είναι μια εξαιρετική ιδέα. Εάν συμβαίνει αυτό, ωστόσο, τότε θα πρέπει να επιλέξετε ορισμένους τύπους λουλουδιών και φυτών. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη αυτά που μπορούν να αντέξουν τον καιρό.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός της βεράντας είναι πράσινος και άνετος

μοντέρνα βεράντα σχεδιασμό διαμέρισμα πόλης γλάστρες φυτά έπιπλα μπαλκόνι

Εδώ μπορείτε να δείτε από κοντά πώς ασφαλίστηκε ένας χώρος με βότσαλα με γλάστρες στην ίδια βεράντα δίπλα στο λευκό βαμμένο δίχτυ.

Φυτά εμπορευματοκιβωτίων στη βεράντα

μοντέρνο σχεδιασμό βεράντας διαμέρισμα πόλης γλάστρες φυτά ξύλινα δοχεία ξύλινο δάπεδο βότσαλα

Μπορείτε επίσης να φυτέψετε δέντρα σε ένα πολυώροφο κτίριο. Αλλά φυσικά όχι σε κάθε τύπο και σε κάθε μέγεθος. Ωστόσο, ορισμένα είδη με όχι πολύ βαθιές ρίζες και έως τρία μέτρα ύψος είναι κάτι που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν.

Στη συνέχεια, έχουμε ένα παράδειγμα για εσάς με ένα διαμέρισμα σπιτιού. Πολλές μικρές γλάστρες τοποθετήθηκαν στην επέκταση του παραθύρου. Εδώ μπορείτε να δείτε ότι οι άνθρωποι με λαχτάρα για τη φύση θέλουν να δημιουργήσουν ένα μικρό τοπίο κήπου και στο σπίτι. Τι καλύτερο σύνορο μεταξύ του διαμερίσματος και της πόλης, που συμβολίζει την αγχωτική καθημερινότητα.

Ένας μικρός κήπος στο σπίτι

μοντέρνο σχεδιασμό βεράντας διαμέρισμα πόλης γλάστρες φυτά τζάμια σχεδιασμό βεράντα

Η επόμενη εικόνα αφορά τα παχύφυτα. Έτσι δημιούργησαν αυτόν τον υπέροχο κάθετο κήπο. Συνολικά υπάρχουν δύο τύποι εδώ. Ξεχωρίζουν ιδιαίτερα έντονα μπροστά από τον πορτοκαλί τοίχο.

Τα παχύφυτα ως δημιουργική διακόσμηση τοίχων

μοντέρνο σχεδιασμό ταράτσας πόλη διαμέρισμα φράκτη κρεμασμένο κήπο

Εδώ βλέπουμε επίσης έναν κάθετο τοίχο. Αυτή τη φορά, όμως, τοποθετήθηκε σε ένα κουτί στον τοίχο στο κενό ανάμεσα σε δύο ανοίγματα παραθύρων. Αυτό μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως ένας μικρός τοίχος προφοράς. Τα μικρά βάζα λουλουδιών που διανέμονται στο υπόλοιπο δωμάτιο μπορούν να θεωρηθούν ως αντίστοιχες πινελιές.

Τα πλεονεκτήματα του κάθετου κήπου

μοντέρνο σχεδιασμό βεράντας σχεδιασμός βεράντας σχεδιασμός κάθετου κήπου

Από την επόμενη οπτική γωνία μπορείτε να δείτε πόσο μεγάλος είναι ο κάθετος κήπος και πόσο καθορίζει την αίσθηση στο δωμάτιο.

Εντυπωσιακά ψηλά

      μοντέρνο σχεδιασμό βεράντας σχεδιασμός βεράντας σχεδιασμός κάθετων κήπων φυτών εσωτερικού χώρου

Πώς να χτίσετε έναν οικιακό κάθετο κήπο

μοντέρνο σχεδιασμό βεράντας κάθετα φυτά εσωτερικού κήπου