Η εύρεση του σωστού φωτισμού για τους τέσσερις τοίχους σας είναι κάτι από μόνο του. Όλα πρέπει να είναι σωστά – η θέση, η κατεύθυνση, η ένταση και φυσικά ο σχεδιασμός. Επειδή η ατμόσφαιρα διαβίωσης σε ένα δωμάτιο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από αυτό. Με αυτόν τον τρόπο, δεν πρέπει να ξεχνάμε μία από τις πιο σημαντικές πτυχές στις μέρες μας – την προστασία του περιβάλλοντος. Όσον αφορά τον φωτισμό, αυτό σημαίνει ακριβώς: εξοικονομήστε ενέργεια! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό; Με λαμπτήρες LED. Δεν είναι πλέον μυστικό ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε σχεδόν 90% του κόστους ενέργειας με LED, γεγονός που οδηγεί αυτόματα σε βιώσιμη διατήρηση πόρων και αισθητή μείωση των αποβλήτων. Φυσικά, ο σύγχρονος φωτισμός LED έχει και άλλα πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τους συμβατικούς λαμπτήρες, όπως η μακροζωία, τα οποία δεν πρέπει να υποτιμηθούν μακροπρόθεσμα. Όλοι αυτοί και περισσότεροι λόγοι μιλούν ξεκάθαρα για τη χρήση λαμπτήρων LED όχι μόνο στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και στον δημόσιο τομέα και στη βιομηχανία.

λαμπτήρες led σύγχρονος φωτισμός οικονομικά φώτα

Έτσι προσφέρει το γερμανικό LED Technics GmbH υψηλής ποιότητας για πάνω από 10 χρόνια Κορυφαίας ποιότητας φωτισμός LED. Η εταιρεία είναι ιδιαίτερα ισχυρή στην καινοτόμο αγορά τεχνολογίας φωτισμού με τη δική της μάρκα Lumixon. Όλα τα προϊόντα είναι εξαιρετικά αποδοτικά και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Οι λάμπες LED είναι διαθέσιμες σε πολλές μορφές, μεγέθη και χρώματα, χωρίς τρεμόπαιγμα και στις περισσότερες περιπτώσεις επίσης ρυθμιζόμενες. Άλλα ειδικά χαρακτηριστικά φωτισμού, καθώς και προσαρμοσμένα πάνελ LED είναι φυσικά εδώ. Η έρευνα και η ανάπτυξη είναι πάντα κεφαλαία και έτσι εφαρμόζονται πολύπλοκες έννοιες φωτισμού και σύνθετα εφέ.

λάμπες led μοντέρνο φωτισμό ιδέες σαλονιού

Ο σωλήνας φθορισμού LED T8 είναι ένα καινοτόμο, υψηλής ποιότητας προϊόν που παρουσιάστηκε στην αγορά για πρώτη φορά από την LED Technics GmbH. Και παρόλο που αυτοί οι σωλήνες έχουν κυρίως ενδιαφέρον για το εμπόριο και τη βιομηχανία, μπορούν κατ ‘αρχήν να χρησιμοποιηθούν και σε νοικοκυριά. Με τσιπ SMD 3014LED και τιμή CRI 70-80Ra, οι σωλήνες φθορισμού Lumixon LED είναι μια επιτυχημένη επιλογή για αποδοτικό, μοντέρνο φωτισμό με καθαρή συνείδηση.

λαμπτήρες led σύγχρονος φωτισμός εσοχή φώτα

φωτιστικά led μοντέρνα φωτιστικά πάνελ γυμναστικής γυμναστικής

λαμπτήρες led μοντέρνος φωτισμός κουζίνας φώτα οικονομικά