φωτιστικό δαπέδου led σε σχήμα κάκτου

Η λάμπα δαπέδου LED από το Studio Swine – μια φιλική προς το περιβάλλον, πρωτότυπη λύση

Η διεπιστημονική Studio Swine, Με επικεφαλής τους Azusa Murakami και Alexander Groves, παρουσιάζει το μοναδικό φωτιστικό δαπέδου LED κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα μπουκάλια. Το ενδιαφέρον για αυτό είναι πάνω απ ‘όλα η τεχνολογία της ίδιας της ανακύκλωσης. Τα μπουκάλια δεν μετατράπηκαν σε σπασμένο γυαλί, αλλά θερμάνθηκαν και φουσκώθηκαν ξανά.

Με αυτόν τον τρόπο, κυριαρχήθηκαν διάφορα, οργανικά καμπύλα σχήματα. Οι διαφανείς πράσινοι λαμπτήρες είναι εξοπλισμένοι με λεπτά φώτα LED σε σχήμα ράβδων από ορείχαλκο. Το επεξεργασμένο γυαλί είναι υψηλότερης ποιότητας και αντοχής και απαιτεί λιγότερη ενέργεια.

Ο λαμπτήρας δαπέδου LED έχει αδιαμφισβήτητο σχήμα κάκτου και είναι αδιαμφισβήτητο βλέμμα σε κάθε εσωτερικό χώρο. Η πραγματική ράβδος λαμπτήρα είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο ξύλο και έχει κατασκευαστεί με χοντρό κόκκο για καλύτερη δομική αντίθεση. Το Studio Swine έχει κατασκευάσει επίσης κρεμαστά φώτα και φώτα πίστας χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνική επεξεργασίας γυαλιού. Όλα αυτά τα έργα τέχνης ανήκουν στη Συλλογή του Σάο Πάολο, η οποία δημιουργήθηκε για τη γκαλερί Coletivo Amor de Madre.

Ένα υπέροχο, βιώσιμο έργο τέχνης

Φωτιστικό δαπέδου LED εξοικονόμησης ενέργειας και αποδοτικό

τι πιστεύετε για έναν δροσερό, λαμπερό κάκτο στο σαλόνι?

φωτιστικό δαπέδου led με οργανικά σχήματα

Ένα υπέροχο βλέμμα

φωτιστικό δαπέδου led με ανακυκλωμένο γυαλί

Λεία υφή και ζεστό φως

φωτιστικό δαπέδου led που φαίνεται από ψηλά

  Πρωτότυπος μινιμαλισμός

φωτιστικό δαπέδου led ασυνήθιστο και κομψό

Εμπνευσμένοι από τον βραζιλιάνικο, τροπικό μοντερνισμό της δεκαετίας του ’50, οι σχεδιαστές του Studio Swine χρησιμοποιούν μόνο ανακυκλωμένα και βιώσιμα υλικά για τα έργα τους. Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οικολογικό λαμπτήρα δαπέδου LED και απολαύστε τη δημιουργικότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια.