πρωτότυπο φως προβολείς σχεδιασμό δέντρο ελκυστική επίπλωση

Πρωτότυποι προβολείς φωτός από τον σχεδιαστή Mathieu Lehanneur

Αυτή η εγκατάσταση φωτεινών προβολέων και καλωδίων που κρέμονται από τα κλαδιά των δυνατών δέντρων σε αυτό το ρετιρέ μπαρ, το οποίο είναι επίσης νυχτερινό κέντρο στο Παρίσι, δημιουργήθηκε από τον σχεδιαστή Mathieu Lehanneur.

Ηλεκτρικό από Mathieu-Lehanneur

πρωτότυποι προβολείς φωτός σχεδιασμός δέντρου ελκυστικό παραμύθι

Ο χώρος που ονομάζεται Ηλεκτρικός, περιλαμβάνει ηχομονωμένα μουσικά δωμάτια, εξωτερικό αίθριο και πίστα με θέα στον ορίζοντα της πόλης.

 πρωτότυποι προβολείς φωτός σχεδιασμός εσωτερικού δέντρου μπαρ

Ο Mathieu Lehanneur σχεδίασε το εσωτερικό σε συνεργασία με την αρχιτέκτονα Ana Moussinet και πρόσθεσε χωριστά επίπεδα για να καθορίσει τις διαφορετικές ζώνες.

 Κατά τη διάρκεια της ημέρας, καναπέδες και σκαμπό που μοιάζουν με κορμούς δέντρων μπορούν να απλωθούν σε ολόκληρη την περιοχή για να σχηματίσουν καθιστικόαυθεντικοί προβολείς φωτός σχεδιάζουν εξοπλισμό για δέντρα

 Τη νύχτα αυτά είναι στο πλάι και στη θέση τους ανοίγει μια πίστα χορού με ένα φανταχτερό περίπτερο DJ.

 πρωτότυποι προβολείς φωτισμού σχεδιασμός φωτισμού δέντρων

Τα παράθυρα με την όψη και τα διαγώνια πάνελ καθορίζουν τον χαρακτήρα μέρους των τοίχων. Τα υπόλοιπα μπορούν να χρησιμεύσουν ως οθόνες για προβολές φωτός και βίντεο.

Ένα μεγάλο παράθυρο σε στυλ trompe l’œil προσφέρει θέα στην πόλη, η οποία περιβάλλεται από τις δέσμες φωτός LED. Αυτή είναι μια μοναδική, εφάπαξ και πολύ πρωτότυπη αναφορά στις νέες Βερσαλλίες.

 Περίεργο σχέδιο προβολέα φωτόςπρωτότυπο φως προβολείς σχεδιασμό δέντρο ελκυστική επίπλωση

Ο Mathieu Lehanneur ίδρυσε το εργαστήριο βιομηχανικού σχεδιασμού του το 2001. Σχεδίασε επίσης την ανακαίνιση μιας ρωμανικής εκκλησίας στη Γαλλία και ενός γραφείου με σχήματα σπηλαίων από χαρτί.

 Εγκατάσταση μπαρ για ποτάπρωτότυπο φως προβολείς σχεδιασμό δέντρο ελκυστική σκηνή

Ακολουθούν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την ομάδα σχεδιασμού:

«Αν η Αλίσια από τη χώρα των θαυμάτων ήταν λάτρης της ροκ μουσικής, αυτό θα ήταν το μέρος όπου θα περνούσε τις νύχτες και τις μέρες τους …» συνοψίζει ο Ματιέ Λεχάν. Η Electric, η νέα πολιτιστική πλατφόρμα στο Παρίσι είναι ένα γεγονός από μόνο του. Περιλαμβάνει ένα ρετιρέ 1000 τετραγωνικών μέτρων στο οποίο ο σχεδιαστής Sound δημιούργησε κουβούκλια που επιπλέουν μεταξύ γης και ουρανού. Πρόκειται για μνημειώδεις κατασκευές ηλεκτρικών δικτύων που τείνουν προς τα πάνω σαν δέντρα μαύρα ».

Εντυπωσιακή διαρρύθμιση και επίπλωση σε μοντέρνο στιλ πρωτότυπο φως προβολείς σχεδίαση δέντρο ελκυστική σχεδίαση παραθύρων

Εντυπωσιακό τη μέρα, μαγικό τη νύχτα, το Electric είναι ένα μέρος που δεν κοιμάται ποτέ. Το Electric μπορεί να περιγραφεί ως σαλόνι αποτελούμενο από ηχομονωτικές μονάδες και βεράντα 80 τετραγωνικών μέτρων. Πρόκειται για ένα μεγάλο δωμάτιο με πίνακα ελέγχου, του οποίου η αίθουσα χορού προσφέρει άγνωστη θέα στο Παρίσι. Η προοπτική από εδώ ερμηνεύει το Ringstrasse ως ένα κινούμενο γραφικό προσκήνιο μπροστά από την άποψη του μεταλλικού πλέγματος του Πύργου του Άιφελ.

Μεγάλος κενός χώρος όπου παρουσιάζεται ο σχεδιασμός του προβολέα

πρωτότυποι προβολείς φωτός σχεδιασμός εσωτερική έκθεση δέντρου μπαρ

Οι Lehanneur και Ana Moussinet έχουν σχεδιάσει ένα δωμάτιο που είναι εστιατόριο ημέρας κατά τη διάρκεια της ημέρας και ένα κλαμπ ή σαλόνι από το βράδυ έως το πρωί, αλλά και ένα δωμάτιο που μπορεί να μετατραπεί σε διαφορετικές παραλλαγές μέσω διαφόρων προβολών βίντεο και άπειρων κατόψεων.

Οπτική ψευδαίσθηση – σχεδιασμός τοίχων

αυθεντικοί προβολείς φωτός σχεδιασμός δέντρου ελκυστικός σχεδιασμός τοίχων

πρωτότυπο-φως-προβολείς-σχέδιο-δέντρο-μπαρ-εσωτερικό-κούτσουρο δέντρου

Η Electric έχει ήδη επιλεγεί από τους We Love Art και τους Kavinski και Ducesse για τα νέα τους άλμπουμ … Επίσης, διαδίδονται φήμες ότι θα έχουν ένα μεγάλο ανοιχτό

 Στην άκρη του πάρκου θα κατασκευαστεί πισίνα.

πρωτότυπο-φως-προβολείς-σχέδιο-δέντρο-ελκυστικό-τοίχο-κάλυψη

Ως αποτέλεσμα των εξαιρετικά δημιουργικών απαιτήσεων της διοίκησης, πολλοί καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν από τον επιμελητή John Michael Ramirez συμβάλλουν στην πολιτιστική εγκατάσταση του τόπου. Το Μεγάλο Παρίσι βρήκε επιτέλους το κέντρο βάρους του

 πρωτότυποι προβολείς σχεδίασης σχεδιασμός παρουσίασης δέντρου μπαρ πρωτότυπο φως προβολείς σχεδιασμό δέντρο ελκυστικό δέντρο