μαύρο χρυσό φωτιστικό κρεμαστό σχέδιο εργονομικό

 Μαύρο χρυσό φωτιστικό: Το Ingo Schuppler συνδυάζει εργονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον σχέδιο

Ο κόσμος του σχεδιασμού και της μόδας προσπαθεί προς τα εμπρός και θέλει να δημιουργήσει όλο και περισσότερα δημιουργικά έργα και να φέρει σε εφαρμογή τις δημιουργικές ιδέες. Τα σημερινά πράγματα γερνούν πολύ γρήγορα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ενσωμάτωση του πράσινου και διαχρονικού σχεδιασμού στην κουζίνα σας είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Προϊόντα όπως το Black Gold Lamp ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες τόσο των καταναλωτών όσο και των σχεδιαστών για μεγαλύτερη περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους αυτοαποκαλούμενους «πράσινους» λαμπτήρες, αυτός κάνει πολλά περισσότερα από την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας.

Αυτός ο λαμπτήρας είναι σίγουρα ένα μοντέλο εξοικονόμησης ενέργειας, ανακύκλωσης και βιοδιασπώμενων υλικών

μαύρο χρυσό φωτιστικό κρεμαστό αμπαζούρ σχεδιασμού

Όλα αυτά παρουσιάζονται εδώ με έναν υπέροχο τρόπο. Ο ίδιος ο σχεδιασμός του λαμπτήρα είναι κομψός και κομψός και ταιριάζει όμορφα με το σχεδιασμό των περισσότερων σύγχρονων σπιτιών. Η λεπτή του εμφάνιση και το χαριτωμένο σχήμα δίνουν στον καταναλωτή την εμπιστοσύνη ότι θα είναι μοντέρνο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Χρησιμοποιώντας τα υλικά κάρβουνο και χαλκό, η λάμπα έχει μαύρη επιφάνεια και δείχνει μια πορτοκαλί απόχρωση στο εσωτερικό της

μαύρη χρυσή λάμπα κρεμαστή επιφάνεια σχεδίασης

Το κύριο μέλημα του Ingo Schuppler, εκτός από τη δημιουργία ενός όμορφου έργου τέχνης, είναι να λάβει υπόψη τις αρχές του βιώσιμου σχεδιασμού και της υπεύθυνης επιλογής μέσα από δημιουργικές, μοντέρνες λύσεις.

Βήμα προς βήμα φαίνεται εδώ μέσα από αυτές τις εικόνες πώς Ingo Σούπλερ φτιάχνοντας τη λάμπα

μαύρη χρυσή λάμπα κρεμαστή κατασκευή σχεδίασης

Σε συνειδητό επίπεδο, η χρήση κάρβουνου μας θυμίζει την εξάρτησή μας από αυτό το υλικό και τη θεμελιώδη σημασία του για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας. Οι λαμπτήρες ήταν εντελώς ενεργειακά αποδοτικοί για ψήσιμο. Αυτό εξασφαλίζει τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας.

μαύρο χρυσό φωτιστικό κρεμαστό σχέδιο στερεώστε

Αυτή η λάμπα από μαύρο χρυσό είναι όμορφη και ακριβώς λόγω του σχεδίου που θα την είχαν όλοι στο σπίτι.

Εδώ ο σχεδιαστής σχηματίζει το αμπαζούρ

μαύρη χρυσή λάμπα κρεμαστή κατασκευή σχεδίου

Ανάμιξη των απαραίτητων συστατικών

μαύρη χρυσή λάμπα κρεμαστή ιδέα σχεδίασης