Ο σχεδιασμός του μπάνιου σήμερα αποκτά όλο και πιο οικεία και άνετα χαρακτηριστικά και αυτό ακριβώς θα θέλαμε να αναφέρουμε. Οι προσωπικές ανάγκες των χρηστών έχουν τη μεγαλύτερη προτεραιότητα φέτος, σύμφωνα με την οποία τα έπιπλα μπάνιου και ο σχεδιασμός του μπάνιου ευθυγραμμίζονται επίσης. Εμπνευστείτε για το πώς να σχεδιάσετε το μπάνιο σας, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις.

Το σημερινό μπάνιο ονομάζεται “Wohnbad”

Perhapsσως, ωστόσο, ο σχεδιασμός του μπάνιου σας έχει ήδη αποφασιστεί και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρωτήσετε πού μπορείτε να αγοράσετε καλά και φθηνά αξεσουάρ μπάνιου; Τα καλά ντουλάπια μπάνιου της Schildmayer, που φιλοξενούν όλα τα υπάρχοντά σας για μπάνιο και δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο και χώρο, είναι επίσης από τις πιο καυτές τάσεις μπάνιου του 2020.

Σχεδιασμός του μπάνιου – ποιες είναι οι τρέχουσες τάσεις στο σχεδιασμό του μπάνιου?

μπάνιο σχεδιασμό επιλογή υλικών ζεστό

Τάση 1) Εργονομικές τουαλέτες και αντιολισθητικές επικαλύψεις ή ειδικές επιφάνειες στο ντους θα συνεχίσουν να μας συνοδεύουν από φέτος και σε καλύτερα σχέδια.

Τάση 2) Η προσωπική ασφάλεια και η άνεση σε συνδυασμό με τη βιωσιμότητα οδηγούν σε μια νέα και καλύτερη αντίληψη του χώρου, η οποία μέχρι τώρα είχε περιοριστεί μόνο στη λειτουργική και την υγιεινή.

σχεδιασμός μπάνιου μικρό μπάνιο

Το ψηφιακό μπάνιο

Τάση 3) Το χτύπημα του 2020 είναι αναμφίβολα το ψηφιακό μπάνιο, το οποίο συμπληρώνει φυσικά το έξυπνο σπίτι σας. Ο φωτισμός LED εξοικονόμησης ενέργειας στο μπάνιο μπορεί πλέον να ελέγχεται εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού, ακριβώς όπως η θερμοκρασία του νερού ή του αέρα του δωματίου που θέλετε. Όπως ίσως έχετε ήδη παρατηρήσει, ο σχεδιασμός του μπάνιου αποκτά νέες διαστάσεις και ύψη που απλώς σας υπόσχονται καλύτερη ποιότητα ζωής, η οποία αποτελεί μέρος της τέταρτης τάσης του 2020.

επιλογή υλικού σχεδιασμού μπάνιου

Τάση 5) Όσον αφορά τον εσωτερικό σχεδιασμό, η παλίρροια ανατρέπεται εντελώς ξανά. Τα μεγάλα και φωτεινά μπάνια θυμίζουν τα χρόνια του Bauhaus. Μειωμένα σχήματα και μεμονωμένες πιτσιλιές χρώματος ζωντανεύουν το μπάνιο σας και τα τρισδιάστατα ντουλάπια καθρέφτη διευρύνουν τον οπτικά καλόγουστο εσωτερικό σχεδιασμό.

Τάση 6) Υπάρχει επίσης χώρος για μπανιέρες ανεξάρτητες σε μικρότερα μπάνια, γιατί και εδώ θα βρείτε λίγα λεπτά χαλάρωσης και απόλαυσης.

σχεδιασμός μπάνιου ράφι μπάνιου τάσεις 2020

σχεδιασμός μπάνιου χώρος ευεξίας

Τάση 7) εμφάνιση ξύλου

Αν σας αρέσει πολύ η εμφάνιση του ξύλου, μπορείτε να εξοπλίσετε εκτενώς το μπάνιο με ξύλο, με βάση τις τάσεις του 2020. Σχεδιαστής ξύλινοι νιπτήρες ή μπανιέρες, αλλά και πλακάκια με ξύλο που μοιάζουν με τη συγκεκριμένη αίσθηση άνεσης και πολυπλοκότητας.

σχεδιασμός μπάνιου σαλόνι τάσεις μπάνιου 2020

Άλλες αυξανόμενες τάσεις φέτος είναι οι τουαλέτες χωρίς στεφάνες (Τάση Νο. 8) και τα γεωμετρικά μοτίβα τοίχων (Τάση Νο. 9). Και όταν όλα είναι ακόμη συνειδητά στη φύση και έχουν σχεδιαστεί 100% σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες, δεν είστε μόνο μέσα Τάση Νο 10, αλλά μπορείτε να θεωρήσετε τον εαυτό σας ευτυχισμένο άτομο και να απολαύσετε πλήρως το προσωπικό και άνετο μπάνιο σας.

λουτρό σχέδιο πορτοκαλί λουλούδια

λουτρό σχεδιασμού