Υπέροχες ιδέες για εσωτερική πισίνα σε σχήμα φασολιού

Δροσερές ιδέες για μια υπέροχη εσωτερική πισίνα

Λόγω του κρύου καιρού, οι υπαίθριες δραστηριότητες και αναζητήσεις μας σταματούν. Εκτός από τη γυμναστική στο πράσινο και τις βόλτες στο πάρκο, ο κρύος καιρός δεν σημαίνει πια κολύμπι, έτσι δεν είναι; Η λύση σε αυτό το πρόβλημα έχει ήδη βρεθεί και ονομάζεται εσωτερική πισίνα.

Αυτό είναι και το θέμα της σημερινής μας συνεισφοράς.

Οι εσωτερικές πισίνες καθαρίζονται ευκολότερα και γρηγορότερα και μπορείτε να διατηρήσετε την καλύτερη δυνατή θερμοκρασία εκεί. Φυσικά, απαιτούν λίγο καθαρισμό, αλλά σίγουρα δεν θα βρείτε φύλλα, ζωύφια ή άλλα έντομα στο νερό.

Το πιο σημαντικό πράγμα για μια εσωτερική πισίνα είναι ότι το δωμάτιο πρέπει να περιβάλλεται από γυάλινα παράθυρα έτσι ώστε να υπάρχει όσο το δυνατόν περισσότερο φως ημέρας μέσα. Διαφορετικά θα αισθανόσασταν ανατριχιαστικά και παράξενα σε αυτό το σκοτεινό δωμάτιο. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι τα έπιπλα. Για φυσική εμφάνιση, χρησιμοποιήστε ξύλινους πάγκους, τραπέζια και μην ξεχνάτε τις γλάστρες! Αυτό σίγουρα θα εμπλουτίσει το δωμάτιο με οξυγόνο και θα απορροφήσει την επιπλέον υγρασία στον αέρα.

Πρόκειται για μερικές από τις μεγαλύτερες εσωτερικές πισίνες σε ιδιωτικά σπίτια ή θέρετρα. Ρίξτε μια ματιά στη συλλογή φωτογραφιών μας και απολαύστε τα σχέδια!

Knavesmire Manor Hotel στην Υόρκη

Ιδέες για υπέροχο ξενοδοχείο εσωτερικών χώρων με πράσινα φυτά

Πολυτελές σπίτι

Ιδέες για υπέροχα έπιπλα εσωτερικής πισίνας

Γαλαξιακή πισίνα

Οι ιδέες για υπέροχο εσωτερικό φωτισμό οροφής είναι μπαστούνι

Ιδιωτικό σπίτι

Ιδέες για υπέροχη εσωτερική επίπλωση φενγκ σούι

Πισίνα Feng Shui

Ιδέες για υπέροχο σχεδιασμό εσωτερικού πέτρινου φεγγίτη εσωτερικού χώρου

Πισίνα Falcon

Ιδέες για μια μεγάλη εσωτερική πισίνα κλασικές κολώνες πισίνας

Φανταστική πισίνα

Ιδέες για υπέροχους γυάλινους τοίχους εσωτερικής πισίνας

Πριν τελειώσουμε αυτήν την ανάρτηση, υπάρχει ένα ακόμη πράγμα που πρέπει να έχουμε κατά νου. Ανεξάρτητα από το αν έχετε εσωτερική ή εξωτερική πισίνα, φροντίστε τα παιδιά σας, πολλά ατυχήματα συμβαίνουν επειδή οι γονείς δεν βλέπουν τα παιδιά τους να κολυμπούν στην πισίνα. Έτσι, να είστε πάντα προσεκτικοί με τα μικρά!

Ποια εσωτερική πισίνα λοιπόν σας αρέσει περισσότερο από αυτές που απεικονίζονται εδώ; Έχετε ξαφνικά αισθανθεί να πάτε για μπάνιο; Εγω ναι!

    Ιδέες για μεγάλη εσωτερική πισίνα γαλαξιακή πισίνα