μπανιέρα -υδρομασάζ στο σπίτι καλλιτεχνική και πολύ ρομαντική

Μπανιέρα -υδρομασάζ στο σπίτι

Μια μπανιέρα -υδρομασάζ στο μπάνιο σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ένα ακριβό δωμάτιο ξενοδοχείου. Για αυτά τα εξαρτήματα εγκατάστασης, ωστόσο, πρέπει να είστε πολύ υπομονετικοί με τη συντήρηση. Ας μάθουμε λίγο περισσότερα από αυτό.

Μπανιέρα υδρομασάζ είναι κάθε μπανιέρα με κλειδαριά αέρα, σύστημα ζεστού νερού ή ακροφύσια ψεκασμού, με ιδιαίτερα βαθύ σχεδιασμό για πλήρες μπάνιο.

Ορισμένα μπάνια είναι στρογγυλά, άλλα τετράγωνα ή ωοειδή ή ορθογώνια. Η μπανιέρα μπορεί να εγκατασταθεί σε γωνία ή ανεξάρτητη.

Τέλεια κομψότητα σε λευκό κεραμικό από την Amelie de Gaulle Interiors

μπανιέρα σπα στο σπίτι λευκό οβάλ κεραμικό

Σημείωση: Ποτέ μην αγοράζετε μπάνιο στο οποίο δεν έχετε καθίσει. Αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε με τον σύντροφό σας, και οι δύο καθίστε εκεί.

Στην εικόνα είναι ένα ενσωματωμένο μοντέλο. Ωστόσο, και τα δύο μοντέλα – ενσωματωμένα ή ανεξάρτητα – αντιμετωπίζουν διαφορετικές δυσκολίες στη συναρμολόγηση.

Κλασικό οβάλ με πλακάκια από τερακότα της Green Apple Design

μπανιέρα -υδρομασάζ στο σπίτι λευκά οβάλ κεραμικά πλακάκια από τερακότα

Συνήθως οι μπανιέρες διατίθενται με αντλία νερού, σύστημα θέρμανσης ή αέρα. Πρέπει να τα δοκιμάσετε πριν από τη συναρμολόγηση. Τότε θα ήταν πολύ άβολο να μάθουμε ότι το σύστημα τελειώνει ή δεν λειτουργεί.

Σημείωση: η ενσωματωμένη τοποθέτηση είναι μερικές φορές πιο συμφέρουσα, καθώς υπάρχει χώρος παρακάτω για την αντλία και τον θερμαντήρα, τα οποία κατά τα άλλα είναι δύσκολο να κρυφτούν. Αυτή η μπανιέρα έχει επίσης καλύτερη στερέωση χάρη στα πλακάκια γύρω της. Τα ανεξάρτητα μπάνια χρειάζονται κλιπ ασφαλείας για να μην γλιστράνε. Πρέπει να ληφθεί μέριμνα ώστε οι σφιγκτήρες να μην παρεμβαίνουν στις γραμμές και τους σωλήνες των συστημάτων.

Βαθιά μπανιέρα – μινιμαλιστική και καλόγουστη από τη Cynthia Murphy

μπανιέρα -υδρομασάζ στο σπίτι μινιμαλιστικό σχέδιο

Το μέγεθος της μπανιέρας είναι υποκειμενικό · μερικοί αισθάνονται καλύτερα σε μεγαλύτερα μπάνια, άλλοι θέλουν τα πόδια τους να αγγίζουν την άκρη της μπανιέρας.

Σκεφτείτε το μέγεθος του μπάνιου σας και το εσωτερικό σας. Θα ήταν καλύτερα να είχατε θέα στο παράθυρο από την μπανιέρα, όχι μόνο στον τοίχο. Μην πηγαίνετε για μια τεράστια μπανιέρα εάν ο λέβητας είναι χαμηλής χωρητικότητας και δεν μπορεί να τον εξυπηρετήσει.

Κολύμβηση με θέα από Mark English Architects, AIA

μπανιέρα -υδρομασάζ στο σπίτι ευρύχωρα μεγάλα πανοραμικά παράθυρα

Η μπανιέρα διαθέτει επίσης αξεσουάρ ως αντλία, φυσητήρα, γεννήτρια LED και άλλα που χρειάζεται το σωστό περίβλημα. Κάποιοι τα χτίζουν έξω σε μια ντουλάπα, άλλοι τα θέλουν σε κοντινή απόσταση. Θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη το σημείο. Θα πρέπει επίσης να ρωτήσετε για τις απαιτήσεις ηλεκτρικού συστήματος του μοντέλου, καθώς ορισμένες παραλλαγές θα μπορούσαν να σημαίνουν επιπλέον έξοδα για το σπίτι σας.

Ένα πλήρες μπάνιο για να απολαύσετε

μπανιέρα -υδρομασάζ στο σπίτι για χαλαρωτικό μπάνιο

Αυτή η βαθιά μπανιέρα με υδρομασάζ διαθέτει πίδακες, φώτα, πολλές φυσαλίδες αέρα, θερμάστρα, βύσμα έκπλυσης και μαξιλάρι κατεύθυνσης. Θα πρέπει να δοκιμάζονται ξεχωριστά πριν από τη συναρμολόγηση.

Σημείωση: Αυτά τα φώτα έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Εάν έχετε επίσης εσωτερικό φωτισμό, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε 4 κομμάτια.

Ξεχάστε την καθημερινότητα – ένα μπάνιο όπως στο διάστημα

μπανιέρα σπα στο σπίτι μπάνιο στο σύμπαν

Οι πρόσθετες λειτουργίες των πίδακες κάνουν επιπλέον απαιτήσεις – όπως για τον αερισμό του δωματίου ή τη βαφή στους τοίχους. Πολλά τζετ χρησιμοποιούνται μόνο με πλήρη λειτουργικότητα τους πρώτους μήνες. Ορισμένα διαθέτουν λειτουργία αυτοκαθαρισμού, η οποία δυστυχώς είναι πολύ θορυβώδης.

Κομψός σχεδιασμός – τριγωνικός και διαφανής

μπανιέρα -υδρομασάζ στο σπίτι τριγωνική, άνετη και διαφανής

Πριν εγκαταστήσετε το σύστημα ψεκασμού, πρέπει επίσης να εξετάσετε σε ποια κατεύθυνση θέλετε να καθίσετε και αν είστε δεξιόχειρες ή αριστερόχειρες.

Εργονομική μπανιέρα από το παράθυρο από το Sienna Building, LLC

μπανιέρα -υδρομασάζ στο σπίτι λευκά μακριά σκούρα πλακάκια

Ευεξία στην αυλή

μπανιέρα -υδρομασάζ στο σπίτι μια μικρή πισίνα με γκρι πλακάκια

Στη βεράντα – όπως οι θεοί στη Γαλλία

μπανιέρα υδρομασάζ στο σπίτι κολύμπι στη βεράντα