Καθαρισμός και οργάνωση του σεντονιού, πετσέτες μπάνιου

Τακτοποιήστε τα ντουλάπια πλυντηρίων σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο

Το καλοκαίρι είναι εδώ και σε περίπτωση που δεν έχετε κάνει όλες τις δουλειές καθαρισμού στο σπίτι, τώρα είναι μια βολική στιγμή για να το κάνετε. Ορίστε το  Αφήστε μακριά τα παπλώματα της άνοιξης και αντικαταστήστε τα με καθαρά ρούχα.

Σως, εκτός από την τακτοποίηση του λινού ντουλαπιού, πρέπει να το καθαρίσετε εντελώς.

Για τους περισσότερους από εμάς, τα λινά ντουλάπια είναι ένα από εκείνα τα ξεχασμένα μέρη στο σπίτι που σπάνια καθαρίζονται.

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για τον βαθύ καθαρισμό και τα επόμενα βήματα για να αντικαταστήσετε τα ελαστικά σεντόνια σας με καθαρά, αέρινα σεντόνια.

Το χειμώνα, τα ράφια της ντουλάπας και το συρματόπλεγμα λερώνονται και σκονίζονται. Αφαιρέστε τα κλινοσκεπάσματα, τα σεντόνια, τις πετσέτες, τα είδη καθαρισμού και οτιδήποτε άλλο υπάρχει στην ντουλάπα. Εάν ζείτε στον υγρότοπο, κρεμάστε την Krede στη ντουλάπα από λινό για να αφαιρέσετε την υγρασία και κρατήστε τα ρούχα καθαρά και αρωματικά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Αν το λινό ντουλάπι σας είναι παλιό και φθαρμένο, βάψτε το ώστε να μην λεκιάσουν τα ρούχα σας.

Όταν τελειώσετε τον καθαρισμό είναι ώρα για τακτοποίηση

Καθαρισμός και οργάνωση του ντουλαπιού από λινό

Καθαρισμός και οργάνωση της μπανιέρας από λινό ντουλάπι

Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να οργανώσετε το λινό ντουλάπι, αλλά είναι καλύτερα να εξετάσετε προσεκτικά τον τρόπο που ζει η οικογένειά σας και να προσαρμόσετε το σύστημα οργάνωσης σε αυτό.

Βάλτε τα σπάνια χρησιμοποιημένα είδη, παπλώματα και μαξιλάρια στα ψηλότερα ράφια. Εάν έχετε μικρά παιδιά, τακτοποιήστε τα κλινοσκεπάσματα και τις πετσέτες μπάνιου στα χαμηλά ράφια. Τα καλάθια πλυντηρίων είναι κατάλληλα για την αποθήκευση μικρότερων προϊόντων, απορρυπαντικών και καλλυντικών όπως σαπούνια και άλατα μπάνιου.

Κολλήστε και ομαδοποιήστε τα ράφια και τα καλάθια για να διευκολύνετε και να βρίσκετε γρηγορότερα τα ρούχα και τα αξεσουάρ. Όσο πιο οργανωμένο είναι το σπίτι σας, τόσο πιο ευχάριστος θα είναι ο ελεύθερος χρόνος σας στο σπίτι.

Κάντε την καθημερινότητά σας ευκολότερη και δημιουργήστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι δημιουργώντας ένα σύστημα οργάνωσης. Πιστέψτε μας, σίγουρα θα το βρείτε χρήσιμο.

 Ένα παράδειγμα μιας καλά οργανωμένης ντουλάπας από λινό καθαρίστε και οργανώστε τη λινή ντουλάπα

Τα αξεσουάρ είναι διατεταγμένα σε καλάθια

Καθαρισμός και οργάνωση των λινών ραφιών ντουλαπιών

Τριπλό ντουλάπι πλυντηρίου από το δάπεδο μέχρι την οροφή

Καθαρισμός και οργάνωση αξεσουάρ από λινό ντουλάπι, προϊόντα περιποίησης

Επιμελώς οργανωμένη ντουλάπα από λινό

Καθαρισμός και οργάνωση της ντουλάπας από λινό, προϊόντα περιποίησης