Ο καθένας έχει τις δικές του ατομικές ιδέες για το πώς πρέπει να είναι το μπάνιο των ονείρων του. Η επιλογή είναι μεγάλη και όχι μόνο οι λειτουργικές πτυχές πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά το σχεδιασμό, αλλά και ο σχεδιασμός του τοίχου και του δαπέδου, επειδή η δημιουργικότητα είναι η τάξη της ημέρας. Μόνο αν το μπάνιο είναι φιλόξενο και αντανακλά την ατομικότητα, γίνεται χώρος ξεκούρασης και χαλάρωσης για τον ιδιοκτήτη.

Το τέλειο στυλ για το μικρό μπάνιο

Όσον αφορά το μπάνιο, οι λάτρεις του ρομαντισμού και οι καθαρολόγοι έρχονται στο προσκήνιο καθώς και οι λάτρεις των μοντέρνων στυλ επίπλωσης. Το μοντέρνο στυλ ιδιαίτερα ταιριάζει πολύ σε μικρότερα μπάνια, καθώς το επίκεντρο εδώ είναι τα κομψά, πρακτικά και απλά έπιπλα και οι εγκαταστάσεις υγιεινής. Αυτό κάνει το δωμάτιο να φαίνεται πολύ τακτοποιημένο και οπτικά μεγαλύτερο και οπτικά διαχωρισμένο εάν χρησιμοποιούνται άλλα πλακάκια για την υγρή περιοχή. Υλικά όπως μέταλλο, χρώμιο, γυαλί και ξύλο χρησιμοποιούνται σκόπιμα όταν σχεδιάζετε μοντέρνα μπάνια και μπορούν επίσης να συνδυαστούν πολύ καλά. Σε σχέση με καμπίνα ντους ή απλή σχήμα, κυβική μπανιέρα, για παράδειγμα από hardys24, Αυτά τα στοιχεία αναδεικνύουν το μοντέρνο στυλ ιδιαίτερα καλά.

επίπλωση μπάνιου κεραμική μπανιέρα

μπανιέρα-μοντέρνο-μπάνιο-επίπλωση

Προτιμήστε καθαρές γραμμές

Τα σύγχρονα μπάνια του σήμερα είναι απλά και απλά. Τα περισσότερα από τα κεραμικά μπάνιου είναι αυστηρά γεωμετρικά και τα έπιπλα φαίνονται ελαφρώς μειωμένα. Άλλα χαρακτηριστικά των μοντέρνων επίπλων μπάνιου είναι οι λείες επιφάνειες χωρίς ορατές λαβές και οι φαρδιές πόρτες ντουλαπιών που καλύπτουν το πλαίσιο. Ακόμα και τα απαλά σχήματα ταιριάζουν απόλυτα σε ένα μοντέρνο μπάνιο, για παράδειγμα οι εσωτερικές λεκάνες του νιπτήρα, της τουαλέτας και του μπιντέ μπορούν να καμπυλώσουν απαλά και να δημιουργήσουν έτσι μια έντονη αντίθεση με το λιτό εξωτερικό.

ιδέες πολυτελούς επίπλωσης μπάνιου

Μοντέρνα έπιπλα για το μπάνιο

Όποιος έχει ένα μικρό μπάνιο το ξέρει Ο αποθηκευτικός χώρος είναι μεγάλο πρόβλημα. Ντουλάπια καθρέφτη που εξοικονομούν χώρο, μονάδες ματαιοδοξίας και ντουλάπια μπάνιου προσφέρουν μια καλή λύση. Στο μοντέρνο στυλ επίπλωσης, τα απλά ντουλάπια σε ανοιχτά χρώματα έχουν συνήθως γυαλιστερή επιφάνεια και έχουν γεωμετρικό σχεδιασμό.

Εικόνα 1: В © istock.com/2Mmedia

Εικόνα 2: © © istock.com/dit26978

διακόσμηση μοντέρνου μπάνιου μινιμαλιστικό στυλ