Οι γωνιακές μπανιέρες είναι συχνά μια επιλογή που παραβλέπεται στο μπάνιο. Σε αυτήν την ανάρτηση λοιπόν ρίχνουμε λίγο φως στα οφέλη ενός γωνιακού μπάνιου. Διαβάστε παρακάτω και μάθετε παρακάτω γιατί δεν πρέπει να λείπει ένα γωνιακό μπάνιο στο μπάνιο σας.

Δεν υπάρχει χώρος στο μπάνιο για μια ανεξάρτητη μπανιέρα; Στη συνέχεια, επιλέξτε μια γωνιακή μπανιέρα!

Γωνιακό λουτρό πλεονεκτήματα μικρό μπάνιο γωνιακό μπάνιο

Όταν πρόκειται για την επιλογή μιας νέας μπανιέρας, οι περισσότεροι σκέφτονται αμέσως τις διαχρονικές ανεξάρτητες ομορφιές που φαίνονται τόσο λαμπερές στα περιοδικά και στην τηλεόραση, ενώ άλλοι φαντάζονται πιο καθημερινές σύγχρονες μπανιέρες. Έχετε σκεφτεί όμως ποτέ να επιλέξετε μια γωνιακή μπανιέρα;?

Στην πραγματικότητα, τα γωνιακά λουτρά έχουν πολλά πλεονεκτήματα που δεν μπορούν να αγνοηθούν.

Με τις παρακάτω γραμμές θα θέλαμε να σας εξηγήσουμε τι είναι μια γωνιακή μπανιέρα και γιατί θα μπορούσε ιδανικά να χωρέσει στο δικό σας μπάνιο.

Ποια είναι τα κύρια πλεονεκτήματα του γωνιακού λουτρού?

Γωνιακό λουτρό - η έξυπνη λύση για το μικρό μπάνιο Γωνιακό μπάνιο

Τι ακριβώς είναι ένα γωνιακό μπάνιο?

Οι γωνιακές μπανιέρες είναι μπανιέρες που τοποθετούνται φυσικά στη γωνία ενός δωματίου ή μπάνιου. Ακούγεται λογικό, αλλά υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα σε αυτό το γεγονός.

Δεδομένου ότι οι γωνιακές μπανιέρες είναι πολύ συμπαγείς, είναι ιδανικές για μικρά μπάνια. Ακόμα κι έτσι, είναι πραγματικά αρκετά ευρύχωρα στο εσωτερικό, καθιστώντας τα πολύ άνετα και προσφέροντας άφθονο χώρο για μπάνιο. Οι γωνιακές μπανιέρες είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή εάν έχετε οικονομικό προϋπολογισμό. Έτσι είναι αρκετά φθηνά σε σύγκριση με άλλες μπανιέρες. Και εδώ παραθέτουμε ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα των γωνιακών μπανιέρων – είναι υψηλής ποιότητας. Συνήθως είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό ακρυλικό, ώστε να μπορούν να διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μοντέρνο γωνιακό μπάνιο με υδρομασάζ

Γωνιακό λουτρό - η έξυπνη λύση για το μικρό μπάνιο μοντέρνο γωνιακό λουτρό

Λοιπόν, μπορεί να ειπωθεί ότι οι γωνιακές μπανιέρες θεωρούνταν λίγο τυροκομικές. Οι καιροί έχουν αλλάξει, ωστόσο, και τώρα τα γωνιακά μπάνια είναι ξανά στην τάση λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων και του μοντέρνου σχεδιασμού τους.

Μετατρέψτε το μπάνιο σας σε μια όαση ευεξίας

Γωνιακή μπανιέρα η έξυπνη λύση για το μικρό μπάνιο Χρώμα τοίχου μπλε

Ποια μοντέλα γωνιακών μπανιέρων υπάρχουν?

Υπάρχουν αρκετά διαφορετικά μοντέλα γωνιακών μπανιέρων στην αγορά. Και σίγουρα θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Ανεξάρτητα από το αν επιλέγετε ένα κλασικό ή ένα μοντέρνο στυλ, θα το βρείτε. Οι μοντέρνες γωνιακές μπανιέρες χαρακτηρίζονται από κομψά, απλά σχέδια, ενώ τα πιο παραδοσιακά μοντέλα σκοράρουν με κλασικές προσθήκες, όπως μπαλάκια και νύχια που ολοκληρώνουν πλήρως την εμφάνιση.

Ένα μοντέρνο μοντέλο με κλασικά στοιχεία

Γωνιακό μπάνιο με νύχια η έξυπνη λύση για το μικρό μπάνιο

Ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μπανιέρες μονής και διπλής όψης. Πολλά σχέδια είναι επίσης διαθέσιμα σε εκδόσεις αριστερού και δεξιού χεριού, ώστε να μπορείτε να βρείτε ακριβώς τη γωνιακή μπανιέρα που χρειάζεστε. Εάν έχετε ένα συγκεκριμένο μέρος όπου πρόκειται να εγκατασταθεί η γωνιακή μπανιέρα, μπορείτε να βρείτε μια μεμονωμένη λύση.

Γωνιακή μπανιέρα με ξύλινη επένδυση

ρουστίκ γωνιακό μπάνιο η έξυπνη λύση για το μικρό μπάνιο

Το γωνιακό μπάνιο είναι η σωστή επιλογή για μένα?

Το αν ένα γωνιακό μπάνιο είναι κατάλληλο για εσάς εξαρτάται από το πώς φαντάζεστε το μπάνιο σας και πώς θα θέλατε να το ανακαινίσετε. Εάν το μπάνιο σας είναι μικρό αλλά θέλετε την πολυτέλεια μιας μπανιέρας, ένα γωνιακό μπάνιο είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Τα γωνιακά μπάνια είναι επίσης ιδανικά για μεγαλύτερα δωμάτια, ειδικά αν θέλετε να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ενός πολύ μεγαλύτερου δωματίου. Σε αυτή την περίπτωση, το μπάνιο σας θα είναι ακόμα πιο ευρύχωρο, καθώς οι γωνιακές μπανιέρες δεν καταλαμβάνουν τόσο χώρο όσο μια ανεξάρτητη μπανιέρα.

Η μπανιέρα μπορεί επίσης να είναι ενσωματωμένη

Γωνιακό λουτρό πλεονεκτήματα μικρό μπάνιο γωνιακή μπανιέρα γωνιακή μπανιέρα

Οι γωνιακές μπανιέρες είναι επίσης εξαιρετικές για μπάνια με αμήχανο σχήμα καθώς το σχήμα τους είναι πολύ πρακτικό. Έτσι, τα γωνιακά μπάνια μπορούν να επωφεληθούν μόνο από αυτό. Όπου μια κανονική μπανιέρα δεν ταιριάζει, η εγκατάσταση μιας γωνιακής μπανιέρας αξίζει μια δοκιμή.

Σε γενικές γραμμές, ένα γωνιακό μπάνιο είναι η σωστή επιλογή για εσάς εάν έχετε ένα μικρό μπάνιο και θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χώρο.

Συνδυάζεται με καμπίνα ντους

Το γωνιακό λουτρό προσφέρει την έξυπνη λύση για το μικρό μπάνιο

Εν ολίγοις, οι γωνιακές μπανιέρες προσφέρουν μια κομψή, λειτουργική εναλλακτική λύση σε σχέση με τις συμβατικές μπανιέρες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν ένα πρακτικό και εξοικονομώντας χώρο γωνιακό μπάνιο. Έτσι, αν ψάχνετε για μια αναβάθμιση ιδιωτικού μπάνιου που προσφέρει ένα μοναδικό μείγμα στυλ και πρακτικότητας, αυτή θα μπορούσε να είναι η επιλογή για εσάς!

Μικρό αλλά ωραίο – ένα ζεστό μπάνιο στον τελευταίο όροφο

Γωνιακή μπανιέρα - η έξυπνη λύση για το μικρό μπάνιο

Χαρίστε στον εαυτό σας μια εμπειρία σπα!

Γωνιακή ιδέα λύση μπανιέρας για το μικρό μπάνιο

Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει!

Γωνιακή λύση μπάνιου για το μικρό μπάνιο

Δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα

Γωνιακό Μπάνιο Οφέλη Μικρό Μπάνιο Set Up Corner Bath

Δεν χρειάζεστε πολύ χώρο για να εγκαταστήσετε ένα γωνιακό μπάνιο

Γωνιακά λουτρά πλεονεκτήματα και επιπλέον γωνιακά μπάνια μικρό μπάνιο γωνιακό μπάνιο

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το χώρο στο μικρό μπάνιο

Γωνιακή μπανιέρα - η έξυπνη λύση για το μικρό μπάνιο Ρύθμιση ενός μικρού μπάνιου