Το μπάνιο στήνει φυτά εσωτερικού χώρου στο παράθυρο

 Ζουμερά φυτά εσωτερικού χώρου στο μπάνιο

Κάθε φορά που κοιτάζω το μπάνιο μου, έχω την αίσθηση ότι κάτι λείπει στο εσωτερικό. Τα λευκά έπιπλα μπάνιου, οι καθαρές, λείες γραμμές, όλα μου φαίνονται πολύ απλά, χωρίς κανένα χρώμα. Όποτε χρησιμοποιώ έγχρωμη διακόσμηση, ωστόσο, με κάποιο τρόπο δεν μπορεί να εγγραφεί οπτικά στο εσωτερικό.

Γι ‘αυτό αποφάσισα να κρατήσω το φυσικό. Ξεκίνησα φρέσκο  Φυτά εσωτερικού χώρου σκέφτομαι. Αλλά πώς υποτίθεται ότι λειτουργεί με λιγότερο φως και με αυτήν την υγρασία;! Έκανα λίγη έρευνα και αποδείχθηκε ότι υπάρχουν φυτά σπιτιού για κάθε εσωτερικό χώρο. Υπάρχουν είδη που ανέχονται λιγότερο φως και πολύ υγρασία πολύ καλά. Αν σας ενδιαφέρει το θέμα, διαβάστε παρακάτω!

Τα φυτά μπάνιου δημιουργούν μια ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρα

επίπλωση μπάνιου φυτά εσωτερικού χώρου έπιπλα μπάνιου

Βρείτε το ιδανικό μέρος για τα φυτά μπάνιου

Ας ξεκινήσουμε με το ιδανικό μέρος για να τοποθετήσετε τα φυτά! Όπως η ματαιοδοξία, για παράδειγμα! Αυτό είναι το ακριβές μέρος όπου θέλω να τοποθετήσω τα φυτά μπάνιου μου. Ποια είδη φυτών θα χωρούσαν σε ένα τέτοιο μέρος;! Εξαρτάται από τον όγκο του φωτός. Φυτά όπως η αλόη και το επιφύλλιο μπορούν να ανεχθούν λίγο φως, ενώ οι αζαλέες και τα φυτά αέρα χρειάζονται περισσότερο φως. Ορισμένοι τύποι ορχιδέας και φτέρης ταιριάζουν καλά τόσο σε χαμηλό όσο και σε άφθονο φως. Αυτό εξαρτάται από το συγκεκριμένο είδος.

Όμορφες ορχιδέες

μπάνιο που διακοσμεί φυτά εσωτερικού χώρου ορχιδέες

Ένα άλλο δημοφιλές μέρος για να τοποθετήσετε τα φυτά μπάνιου σας είναι κοντά στην μπανιέρα. Παρακάτω είναι ένα υπέροχο παράδειγμα για το πώς μπορείτε να προσθέσετε ένα δοχείο φυτών.

Τοποθετήστε το δοχείο φυτών

επίπλωση μπάνιου φυτά εσωτερικού χώρου ενσωματωμένο δοχείο φυτών

Παρακάτω βλέπουμε μια πλούσια, τροπική όαση πράσινων φυτών. Τα φυτά έχουν τοποθετηθεί πίσω από την μπανιέρα και στο ράφι τοίχου. Το μπάνιο έχει τώρα μια νέα, εμπνευσμένη εμφάνιση.

Ζουμερά φυτά εσωτερικού χώρου

διακόσμηση μπάνιου πράσινα φυτά εσωτερικού χώρου μπανιέρα

Στην επόμενη εικόνα μπορείτε να δείτε την Aspidistra Elatior (δεν χρειάζεται επίσης ισχυρό φυσικό φως) και φτέρη κοντά στην μπανιέρα. Όμορφη ή?!

Aspidistra elatior και φτέρη

μπάνιο επίπλωση εσωτερικών φυτών ανεξάρτητη μπανιέρα

Για μια γοητευτική εμφάνιση, μπορείτε να σκεφτείτε ένα φυτώριο topiary. Τα φυτά εσωτερικού χώρου δημιουργούν μια μαγευτική εικόνα του μπάνιου και κάνουν το παράθυρο να τραβάει τα βλέμματα. Τι φιλόξενη ατμόσφαιρα!

Φυτώριο τοπίου

   διακόσμηση επίπλων μπάνιου μπάνια εσωτερικών φυτών

Μπάνιο σε μαροκινό στιλ

Φυτά εσωτερικού χώρου μπάνιου μαροκινού στυλ

Δεν έχετε προγραμματίσει χώρο για φυτά; Σκέψου κάτι γρήγορα! Συμπεριλάβετε ένα ράφι όπου μπορείτε να έχετε ένα φυτό στην κατσαρόλα εκτός από τη λοσιόν και την κρέμα.

Ενσωματώστε ένα ράφι

επίπλωση μπάνιου εσωτερικά φυτά ορχιδέες σχεδιασμός τοίχου

Εδώ τα φυτά μπάνιου έχουν επίσης τοποθετηθεί στο νεροχύτη. Πρωτότυπο, έτσι δεν είναι?

Φτέρη στο νεροχύτη

διακοσμήστε όμορφα λουτρά πράσινα φυτά εσωτερικού χώρου

Μην ξεχνάτε ότι τα φυτά μπάνιου μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό μέρος της διακόσμησης του μπάνιου. Οι σωστά επιλεγμένοι τύποι φυτών δίνουν μια δροσερή γραμμή στο εσωτερικό σχέδιο.

Σχεδιάστε ένα εκλεκτικό μπάνιο

  επίπλωση μπάνιου εσωτερικά φυτά νιπτήρας χαλιών

Το τελευταίο μας παράδειγμα είναι ένα τροπικό μπάνιο. Εδώ μπορείτε να χάσετε τον εαυτό σας στη φρέσκια, πράσινη ατμόσφαιρα. Σκεφτείτε μπροστά και δημιουργήστε μια γωνιά του παραδείσου από το μπάνιο σας!

Τροπικό μπάνιο

  διακόσμηση τροπικών λουτρών πράσινα φυτά εσωτερικού χώρου