Τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου μπάνιου λευκό

Επηρεάστε τη συνολική εμφάνιση του μπάνιου με μοντέρνα πλακάκια δαπέδου

Με τη σωστή ατμόσφαιρα, το καθημερινό τελετουργικό πλύσης γίνεται αισθησιακή απόλαυση. Αν θέλετε να νιώσετε άνετα στο δικό σας μπάνιο, θα πρέπει να επιλέξετε πλακάκια υψηλής ποιότητας. Τα πλακάκια δαπέδου επηρεάζουν τη συνολική εμφάνιση του μπάνιου όπως κανένα άλλο στοιχείο. Στο Fliesen Kemmler θα βρείτε μια ποικιλία πλακιδίων δαπέδου που ανοίγουν αδιανόητες δυνατότητες.

Ανεξάρτητα από το αν είναι απλό ή ασυνήθιστο, κλασικό ή μοντέρνο, μινιμαλιστικό ή διακριτικό: Εδώ κάθε μόνος σας θα βρει το σωστό πλακάκι δαπέδου για τους τέσσερις τοίχους του.

Πλακάκια δαπέδου υψηλής ποιότητας για το σπίτι σας

Πλακάκια δαπέδου λουτρών ιδέες λευκό

Πλακάκια δαπέδου μπάνιου σε γκρι χρώμα

Το κεραμίδι δαπέδου δίνει μοντέρνες πινελιές

Με το σωστό πλακάκι δαπέδου, το μπάνιο μπορεί να αποκτήσει έναν ανοιχτό, φιλικό και φιλόξενο χαρακτήρα. Εκτός από τα πλακάκια δαπέδου για το πολυτελές μπάνιο, η γκάμα περιλαμβάνει επίσης πλακάκια δαπέδου για πιο λιτά μπάνια. Διάσημες σχεδιαστικές γραμμές όπως CATANIA, NAPOLI, INVERUNO, RAPONE ή SEGUSINO πείθουν με τα βασικά αισθητικά χαρακτηριστικά τους, που ενισχύουν τη συνολική ατμόσφαιρα. Μόνο υλικά υψηλής ποιότητας χρησιμοποιούνται στην παραγωγή, τα κεραμίδια χαρακτηρίζονται από σταθερότητα, στιβαρότητα και ανθεκτικότητα.

Πλακάκια δαπέδου για μπεζ μπάνιο

Kemmler: Ένα όνομα σημαίνει ποιότητα

Ποιος είναι για Πλακάκια δαπέδου στο Tiles Kemmler αποφασίζει, μπορείτε να είστε σίγουροι για υψηλή ποιότητα. Το ρεπερτόριο προϊόντων ήταν γεμάτο αποκλειστικά με είδη από τη σειρά γνωστών κατασκευαστών μάρκας. Όλα τα πλακάκια χαρακτηρίζονται από μινιμαλιστικό σχεδιασμό, που τους επιτρέπει να ταιριάζουν σε κάθε ατμόσφαιρα. Τα πλακάκια είναι εύκολο στη φροντίδα και έχουν συμπαγή επιφάνεια. Λόγω της μείωσης των πόρων στην επιφάνεια, η βρωμιά μπορεί να κολλήσει μόνο με δυσκολία. Επομένως, ένα απλό σκούπισμα ή τρίψιμο με νερό είναι συχνά αρκετό για τον καθαρισμό των πλακιδίων. Επιπλέον, μπορείτε να επωφεληθείτε από μια αποφρακτική επιφάνεια: Η ολίσθηση ή η ολίσθηση στα πλακάκια δαπέδου είναι δύσκολη. Με τα πλακάκια υψηλής ποιότητας από τη σειρά Tiles Kemmler, το μπάνιο γίνεται μια πραγματική όαση ευεξίας που είναι ευχάριστη η διαμονή.

Πλακάκι μπάνιου σε μπεζ χρώμα

Τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου μπάνιου μπεζ

Πλακάκια δαπέδου ιδέες σχεδιασμού μπάνιου γκρι

Τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου στο Bad Grau

Η διαφορετικότητα ανοίγει νέους δρόμους

Οι γεύσεις είναι διαφορετικές – αυτό το ξέρει και ο Tiles Kemmler. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ειδικός πλακιδίων έχει τα σωστά πλακάκια δαπέδου για κάθε στυλ και γούστο επίπλωσης. Το μεγάλο τμήμα με διαφορετικά εύρη τιμών είναι επίσης πλεονεκτικό: Ως εκ τούτου, τα σωστά πλακάκια μπορούν να βρεθούν για κάθε προϋπολογισμό και κάθε έργο. Το μοντέρνο μπάνιο χρειάζεται πλακάκια που είναι κάτι περισσότερο από την επίπλωση αντικειμένων. Σήμερα, τα πλακάκια δαπέδου πρέπει να φροντίζονται εύκολα και να είναι στιβαρά. Ταυτόχρονα, ο σχεδιασμός πρέπει να έχει διαχρονικό, κομψό χαρακτήρα και να μπορεί να προσαρμόζεται εύκολα στην αλλαγή επίπλων. Το μοντέρνο πλακάκι δαπέδου είναι εύκολο να τοποθετηθεί: αυτό θα μειώσει το κόστος κατασκευής του μπάνιου. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα μπάνιο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το πλακάκι δαπέδου αντιστοιχεί στο ατομικό γούστο.

Πλακάκια μπάνιου με γκρι ιδέες μπάνιου      Πλακάκια δαπέδου μπεζ μπάνιο

Πηγή εικόνας: http://www.fliesen-kemmler.de