ανακαίνιση μπάνιου αστραφτερή λευκή αντίκα

Ανακαίνιση μπάνιου

Ακόμη και στην αρχή της ανακαίνισης στο μπάνιο, οι πλοίαρχοι σας πρέπει να γνωρίζουν πού να τοποθετήσετε την τουαλέτα – αν είναι τοποθετημένη στο πάτωμα ή στον τοίχο και πού πρέπει να τοποθετηθεί η παροχή νερού. Εάν αυτό δεν είναι αρκετά περίπλοκο – εδώ είναι τα επόμενα κριτήρια – επένδυση τοίχων, τοποθέτηση πλακιδίων, πόρτες ντους και σανίδες – που καθορίζουν επίσης τη θέση της τουαλέτας.

Μην αισθάνεστε καταβεβλημένοι – μπορείτε να το κάνετε με τον κατάλληλο επαγγελματία. Οι επόμενοι δείκτες θα σας βοηθήσουν να τοποθετήσετε καλά την τουαλέτα για εσάς και το σχέδιό σας.

Σημειώστε τα πάνελ τοίχου και τις σανίδες

Οι περισσότερες τουαλέτες απέχουν 30 εκατοστά από το πάτωμα, έτσι ταιριάζει με τις τουαλέτες στο πάτωμα.

Σημείωση: Ορισμένες τουαλέτες απαιτούν σφιγκτήρες τοποθέτησης – ένας άλλος περιοριστικός παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει τη θέρμανση με ακτινοβολία. Συζητήστε με τον προμηθευτή σας θέρμανσης εκ των προτέρων για το εάν οι σφιγκτήρες παρεμβαίνουν ή όχι στους σωλήνες νερού και τα καλώδια θέρμανσης.

Ένα κλασικό μπάνιο – μου αρέσει πολύ.

Η εμφάνιση της τουαλέτας ταιριάζει απόλυτα με τις σανίδες και τα καλούπια οροφής

ανακαίνιση μπάνιου κρυστάλλινος πολυέλαιος ριγέ ταπετσαρία

Σημείωση: Η ζωγραφική πίσω από μια τέτοια στέρνα είναι πολύ δύσκολη. Σας συνιστώ να βάψετε τον τοίχο και να εγκαταστήσετε την σανίδα για πρώτη φορά πριν εγκαταστήσετε την τουαλέτα.

Αρχικά, προγραμματίστε το ντους

πλακάκια τοίχου ανακαίνισης μπάνιου με ξύλινη όψη

Εάν σχεδιάζετε να κάνετε ένα υπαίθριο ντους κοντά στην τουαλέτα, σκεφτείτε μια τουαλέτα τοίχου, έτσι ώστε η εργασία στεγανοποίησης να είναι ευκολότερη.

Οι πόρτες ντους επηρεάζουν επίσης τη θέση της τουαλέτας. Για να πληρούνται οι νομικές απαιτήσεις, οι πόρτες πρέπει να μπορούν να ανοίγουν και προς τις δύο κατευθύνσεις, δηλαδή το πλάτος της πόρτας πρέπει επίσης να λαμβάνεται υπόψη.

Η καμπίνα ντους χωρίζεται από την τουαλέτα με μια γυάλινη πόρτα

ανακαίνιση μπάνιου ντίσκο ατμόσφαιρα μπλε φως

Σημείωση: Δοκιμάστε διαφορετικές παραλλαγές για τουαλέτες και θέσεις πόρτας. Σημειώστε την κίνηση της πόρτας στο πάτωμα.

Επιλέξτε τοποθέτηση σε δάπεδο ή τοίχο

Η εγκατάσταση στον τοίχο είναι μια συνηθισμένη δουλειά. Απαιτείται ένα στήριγμα τοίχου για τη στήριξη της τουαλέτας, καθώς και ορισμένα πολύ ακριβή σημεία της παροχής νερού, τα οποία δεν επιτρέπουν πολλές επιλογές για τη θέση της τουαλέτας.

Η εμφάνιση, ωστόσο, είναι απρόσκοπτη και μοντέρνα και υπάρχουν επίσης ορισμένα λειτουργικά πλεονεκτήματα

ανακαίνιση μπάνιου λευκή κεραμική τουαλέτα

Σημείωση: Μια τυπική τουαλέτα έχει ύψος 35-38 cm από το πάτωμα μέχρι την άκρη της λεκάνης τουαλέτας. Εξετάστε ένα ύψος 40 έως 45 εκατοστών για την τουαλέτα σας σε τοίχους για τα μεγαλύτερα χρόνια σας. Τώρα μπορεί να φαίνεται ψηλό, αλλά θα είναι καλά αργότερα.

Οι επιτοίχιες τουαλέτες είναι κατάλληλες για μικρότερα δωμάτια επειδή η στέρνα βρίσκεται στον τοίχο.

Σε αυτή την περίπτωση, ο πλοίαρχος έχτισε τον τοίχο μπροστά, συνιστώνται τα μικρότερα τακούνια

ανακαίνιση μπάνιου στρογγυλό παγωμένο νεροχύτη

Κατά την εγκατάσταση, οι τουαλέτες στερεώνονται στις περισσότερες περιπτώσεις με δύο βίδες. Πολλές τουαλέτες με καθαρή επένδυση (οι οποίες είναι επίσης πολύ εύκολο να διατηρηθούν) έχουν ξεχωριστές βάσεις δοκών και η τουαλέτα προσαρτάται και από τις δύο πλευρές.

Αυτά τα Ντουραβίτ Η τουαλέτα έχει υπέροχες καθαρές γραμμές και την ίδια ευκολία εγκατάστασης με τις συνηθισμένες

ανακαίνιση μπάνιου μοντέρνο σχέδιο τουαλέτας

Σημείωση: Έχουμε έναν κανόνα 10 έκπλυσης για κάθε νέα τουαλέτα. Μετά τη συναρμολόγηση αλλά πριν από τη σφράγιση σιλικόνης, ξεπλένουμε την τουαλέτα 10 φορές, ώστε να μπορούμε να ελέγξουμε αν όλα λειτουργούν σωστά.

Λάβετε υπόψη ότι οι τουαλέτες στο πάτωμα και οι τοίχοι διατίθενται σε κανονικά και επιμήκη σχήματα. Εάν ο χώρος είναι περιορισμένος, επιλέξτε το κανονικό ή μικρότερο μοντέλο.

Λευκή κεραμική και σκούρα σκίαση τοίχων – τέλεια αντίθεση

ανακαίνιση μπάνιου σκούρες αποχρώσεις πλακάκια από μαργαριτάρι

Προσέξτε τις κόγχες ή τους θαλάμους

Σε αυτήν την εικόνα, τα ράφια επιτρέπουν περισσότερο χώρο για το κεφάλι πάνω από την τουαλέτα και εξοικονομούν χώρο

συρόμενη πόρτα καθρέφτη ανακαίνισης μπάνιου

Αυτή η έξυπνη χρήση του χώρου είναι σίγουρο ότι θα προκύψει από καλό σχεδιασμό. Ενημερώστε όλους τους πλοιάρχους για τέτοιες δυνατότητες εκ των προτέρων.

Σημείωση: Ελέγξτε αν οι κύριοι βάφουν γύρω από αυτές τις κόγχες πριν εγκαταστήσετε γραμμές, σωλήνες ή μόνωση.

Εάν σχεδιάζετε τουαλέτα, ακολουθήστε τη σύσταση για μέγεθος 90 επί 170 cm, με πόρτα 80 cm. Το απόλυτο ελάχιστο είναι 75 επί 150 εκατοστά, που είναι μόλις 38 εκατοστά από κάθε πλευρά της τουαλέτας.

Σημείωση: Εάν ανησυχείτε ότι η τουαλέτα μπορεί να γρατσουνίσει το δάπεδο πλακιδίων ή το δάπεδο από μασίφ ξύλο κατά την εγκατάσταση, χρησιμοποιήστε την αδιάβροχη μεμβράνη Kerdi.

Σχεδιάζετε σύντομα ανακαίνιση; Βρείτε περισσότερες συμβουλές στον ιστότοπό μας.

καθρέφτης διακόσμησης ανακαίνισης μπάνιου με floral πλαίσιο