Λευκό χρώμα στις μπανιέρες μπάνιου ξύλο σκούρες επιφάνειες

Βυθισμένο σε χρώματα: λευκή μπογιά στο μπάνιο

Τα χρωματιστά μπάνια είναι σίγουρα μια εξαιρετική ιδέα και η σωστή επιλογή για πολλούς ανθρώπους. Ας επικεντρωθούμε όμως αυτήν την εβδομάδα σε λευκά βαμμένα δωμάτια υγιεινής μαζί?

Αυτή η απόχρωση βασίζεται συχνά και για καλό λόγο.

Το λευκό εκπέμπει καθαρότητα και καθαρότητα. Αλλά από την άλλη πλευρά, αυτό το χρώμα γίνεται αντιληπτό από πολλούς ως άκαμπτο, βαρετό και κρύο.

Ποιά είναι η διαφορά? Σίγουρα όχι μόνο από άποψη γεύσης. Το λευκό φαίνεται όμορφο χάρη στα σωστά υλικά. Ο τύπος του υφάσματος και η γυαλάδα του παίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο.

Ο λευκός χώρος προσφέρει επίσης πολλές δυνατότητες διακόσμησης: κανένα φόντο δεν θα ήταν πιο κατάλληλο για την παρουσίαση όμορφων αξεσουάρ.

Συνιστάται να προσθέσετε μερικά ζεστά ξύλινα στοιχεία σε ουδέτερες αποχρώσεις

λευκό χρώμα σε ξύλινο τοίχο μπανιέρας μπάνιου

Στην πρώτη εικόνα βλέπουμε ένα μινιμαλιστικό μπάνιο. Αυτό ξεπέρασε σαφώς τη δροσερή και θεσμική εμφάνιση. Εδώ ακριβώς η άκρη εκπληρώθηκε με την προσθήκη υπέροχων ξύλινων στοιχείων. Το δωμάτιο γίνεται πιο γήινο και φυσικό, έχει μια σπιτική και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Σας φαίνεται περίπλοκη αυτή η λύση; Τα ξύλινα πλακάκια μπορούν πλέον να βρεθούν σε διάφορες παραλλαγές στην αγορά.

λευκό χρώμα στο μπάνιο γκρι επιφάνειες πετσέτες μπάνιου

Στη δεύτερη εικόνα, το φιλόξενο βλέμμα επιτυγχάνεται μέσω της επιφάνειας και των πλακιδίων με πολύ ενδιαφέροντα μοτίβα. Δημιουργούν ένα οπτικό παιχνίδι με αυτό το μοντέρνο δωμάτιο με περιορισμένες χρωματικές αποχρώσεις.

Η ζεστή φύση της λευκής σκίασης κάνει την ατμόσφαιρα ιδιαίτερα ελκυστική

λευκό χρώμα στον καθρέφτη του μπάνιου γύρω από την αυλή του νεροχύτη

Οι λεπτομέρειες είναι θεμελιώδεις στο λευκό μπάνιο. Είναι ακριβώς αυτά που κάνουν τη διαφορά μεταξύ σκληρού και θαυμάσιου. Στο επόμενο παράδειγμα, η ενδιαφέρουσα εμφάνιση του μπάνιου προέρχεται από τους «πλωτούς» καθρέφτες και την μικρή όραση του νιπτήρα. Τα δροσερά αξεσουάρ και το υλικό συμπληρώνουν την εικόνα.

Έχετε μια υπέροχη θέα από το μπάνιο σας?

λευκό χρώμα στην μπανιέρα μπάνιου καθρέφτη τοίχου πλυσίματος ντουλαπιών

 Οι πιθανότητες είναι ότι θα το εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αν διατηρούσατε την εσωτερική διακόσμηση απλή.

Ταυτόχρονα, οι τονισμοί σε έντονα, ουσιαστικά χρώματα είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί μια τέτοια δραματική εμφάνιση

λευκό χρώμα στην μπανιέρα μπάνιου ξύλινα συρτάρια σκαμπό καρέκλα

Πώς βρίσκετε την αλληλεπίδραση του ξύλινου τοίχου και του λευκού τοίχου με τα πλακάκια δαπέδου σε αυτήν την εικόνα?

Το επόμενο μπάνιο δείχνει καθαρά λευκές πλευρές, ένα ενδιαφέρον σχέδιο οροφής

λευκό χρώμα στο μπάνιο μπανιέρα καμπίνα ντους γυάλινοι τοίχοι

 Έχει την εμφάνιση μιας πολυτελούς γκαλερί. Θέλετε να τονίσετε μερικά ενδιαφέροντα και ασυνήθιστα αρχιτεκτονικά στοιχεία; Μπορείτε να το πετύχετε μέσα από την παλέτα των λευκών και ουδέτερων χρωμάτων.

Θέλετε το πιο όμορφο λευκό μπάνιο για το σπίτι σας?

λευκό χρώμα σε νιπτήρα μπανιέρας μπάνιου κρεμαστή λάμπα

 Έχετε την επιλογή μεταξύ της μινιμαλιστικής και της σύγχρονης προσέγγισης. Μερικά παραδοσιακά στοιχεία θα ήταν επίσης ακριβώς εκεί. Τώρα μπορείτε επίσης να σκεφτείτε μερικές έγχρωμες προφορές. Πώς θα προτιμούσατε να σχεδιάσετε το λευκό μπάνιο σας;?

  Μικρό μπάνιο με παραδοσιακή επίπλωσηλευκό χρώμα στο ξύλινο δάπεδο μπανιέρας μπάνιου

Λευκό μπάνιο – εγκατάσταση Feng Shui

λευκό χρώμα στο νιπτήρα καθρέφτη τοίχου μπανιέρας μπάνιου    Σμαραγδένια πράσινα πλακάκια τοίχου – τολμηρές πινελιές στο λευκό μπάνιολευκό χρώμα στην μπανιέρα μπανιέρα ψηφιδωτό πλακάκι τοίχο πράσινο    Κομψή ατμόσφαιρα σε λευκά – μαύρα πλακάκια δαπέδουλευκά χρώματα πλακάκια βρύσης μπανιέρας μπάνιουΣτρογγυλός νεροχύτης – καλάθια από άχυρο και πετσέτες μπάνιου     λευκό χρώμα νεροχύτη μπάνιου γύρω από ψάθινες πετσέτες καλαθιού