Το λευκό, το γκρι και πολλά άλλα τολμηρά χρώματα μας περιμένουν στη γωνία. Ετοιμαστείτε για μια νέα δεκαετία γεμάτη χρώματα και εντυπωσιακές αντιθέσεις! Εδώ είναι τα τρέχοντα χρώματα τοίχων για το 2021 …

Ποια είναι τα τρέχοντα χρώματα τοίχων το 2021?

Χρώματα τοίχου 2021 Trend χρώματα, τρέχουσες αποχρώσεις του πράσινου βρύου

Εάν έχετε μόλις αποφασίσει να βάψετε τους τοίχους στο σπίτι σας, τότε κάντε το σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις χρώματος. Η στροφή του χρόνου είναι η κατάλληλη στιγμή για ανανέωση. Αποχαιρετήστε λοιπόν τον χρόνο που πέρασε και αντλήστε νέα ενέργεια, βάφοντας ξανά τους τοίχους στο χώρο διαβίωσής σας.

Και εδώ μπαίνει το χρώμα. Μάθετε ποια χρώματα τοίχων είναι μοντέρνα το 2021 και δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα διαβίωσης!

Το Pantone Color Institute επέλεξε 2 χρώματα σε αντίθεση

Χρώματα τοίχου 2021 Χρώματα τάσης, τρέχουσες αποχρώσεις Pantone

Τα χρώματα των τοίχων που είναι ακόμα σε τάση

Οι ζωντανές τάσεις του 2020 μας έφεραν χρώματα όπως γκρι ουρανό και μαργαριτάρι που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με διαφορετικά διακοσμητικά στυλ – από το πιο κλασικό έως το μινιμαλιστικό, ρετρό ή βιομηχανικό στυλ.

Μια άλλη παλέτα χρωμάτων που θα είναι επίσης πολύ παρούσα το νέο έτος είναι αυτή των ουδέτερων και ανοιχτόχρωμων χρωμάτων όπως διάφορες αποχρώσεις του λευκού, του μπεζ ή του ανοιχτού γκρι. Και είναι αναμφισβήτητο ότι αυτοί οι τόνοι κάνουν τα δωμάτιά μας να φαίνονται ευρύχωρα και φωτεινά. Ως εκ τούτου, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι σε άνοδο και το 2021.

Τα χρώματα παίζουν σημαντικό ρόλο στην αντίληψη του χώρου

Χρώματα τοίχου 2021 Χρώματα τάσης, τρέχουσες αποχρώσεις, ουδέτερο μπεζ

Ωστόσο, για όσους προτιμούν να επιλέγουν έντονα και πρωτότυπα χρώματα, είναι διαθέσιμα χρώματα όπως το πράσινο της ελιάς και το μπλε του κοβαλτίου. Δεδομένου ότι πρόκειται για πολύ έντονα χρώματα, χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με πιο ουδέτερες αποχρώσεις.

Χρησιμοποιήστε αντιθέσεις!

Χρώματα τοίχου 2021 χρώματα τάσης τρέχουσες αποχρώσεις συνδυασμός χρωμάτων υπνοδωμάτιο

Χρώματα τοίχου 2021 – μπεζ

Το μπεζ είναι ένα τρέχον χρώμα τάσης. Αυτή η γήινη σκιά παρέχει περισσότερη φυσικότητα και δημιουργεί μια γήινη ατμόσφαιρα. Έτσι το μπεζ θα επιστρέψει το 2021 με περισσότερο σθένος και με διαφορετικές υφές.

Μπεζ ως φόντο

Χρώματα τοίχου 2021 χρώματα τάσης τρέχουσες αποχρώσεις μπεζ

Χρώματα τοίχου 2021 – σκούρο μπλε

Είναι ένα φρέσκο ​​και χαρούμενο χρώμα που προσαρμόζεται πολύ καλά σε δωμάτια σε ζεστά κλίματα. Μπορεί επίσης να συνδυαστεί αρκετά καλά με άλλα ουδέτερα χρώματα και δίνει στο εσωτερικό μια πινελιά προσωπικότητας και εκλεπτυσμένη ζεστασιά. Και όταν συνδυάζετε το χρώμα του τοίχου σκούρο μπλε με έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία σε ώχρες αποχρώσεις, το αποτέλεσμα είναι απλά συγκλονιστικό.

Βυθιστείτε στους βαθύς μπλε τόνους!

Χρώματα τοίχου 2021 χρώματα τάσης σκούρο μπλε τάσεις χρώματος

Χρώματα τοίχου 2021 – κοραλλί ή τερακότα αποχρώσεις

Οι αποχρώσεις του πορτοκαλί, του γήινου και του καφέ θα είναι πολύ παρούσες την εποχή του φθινοπώρου, αλλά μπορείτε ακόμα να τις χρησιμοποιήσετε την άνοιξη.

Έτσι δημιουργείτε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα

Χρώματα τοίχου 2021 χρώματα τάσης τρέχουσες αποχρώσεις ροζ

Οι παστέλ αποχρώσεις φαίνονται πολύ λεπτές

Χρώματα τοίχου 2021 Trend χρώματα, τρέχοντες συνδυασμοί χρωμάτων

Χρώματα τοίχου 2021 – πορτοκαλί

Το πορτοκαλί χρώμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ζωντανέψετε τη ζωντανή ατμόσφαιρα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα έντονο πορτοκαλί που είναι δυνατό και ζωντανό, ή μια παστέλ απόχρωση που είναι πιο λεπτή και προσθέτει μια καλοκαιρινή όψη στο εσωτερικό σας.

Το πορτοκαλί εκπέμπει ζεστασιά και ενέργεια

Χρώματα τοίχου 2021 Trend χρώματα, τρέχουσες αποχρώσεις του πορτοκαλί

Χρώματα τοίχου 2021 – πράσινο βρύα

Το πράσινο βρύα είναι ένα τρέχον και φυσικό χρώμα που ταιριάζει με οποιοδήποτε εσωτερικό στυλ. Σε συνδυασμό με ξύλο και φυσικές ίνες, το πράσινο του βρύου δημιουργεί μια ήρεμη και χαλαρή ατμόσφαιρα.

Οι πράσινοι τόνοι φέρνουν ηρεμία στο σαλόνι

Χρώματα τοίχου 2021 Trend χρώματα, τρέχουσες αποχρώσεις του πράσινου

Χρώματα τοίχου 2021 – ασημί αποχρώσεις χρώματος

Οι λαμπερές αποχρώσεις του χρώματος αποτελούν από καιρό ένα ζήτημα στο εσωτερικό σχέδιο. Τολμήστε να βάψετε έναν τοίχο με ασημί χρώμα και δώστε στον χώρο διαμονής σας μια κομψή και πρωτότυπη πινελιά.

Ασημί – μια τολμηρή επιλογή χρωμάτων

Χρώματα τοίχου 2021 χρώματα τάσης τρέχουσες αποχρώσεις ασημί χρώμα

Χρησιμοποιήστε μεταλλικές πινελιές

Χρώματα τοίχου 2021 ασημένια τάση χρώματα dresser διάδρομος

Χρώματα τοίχου 2021 – τιρκουάζ

Το τιρκουάζ είναι ένα φρέσκο ​​και χαρούμενο χρώμα που προσαρμόζεται πολύ καλά στο μεσογειακό στυλ ζωής. Αυτή η απόχρωση μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με ουδέτερα χρώματα και κάνει το δωμάτιο να φαίνεται ελκυστικό.

Τυρκουάζ και γκρι είναι ένας φρέσκος συνδυασμός χρωμάτων

Χρώματα τοίχου 2021 Trend χρώματα, τρέχουσες αποχρώσεις του τιρκουάζ

Χρώματα τοίχου 2021 – υπόλευκο

Το πιο απλό και παραδοσιακό από όλα τα χρώματα καταφέρνει να μεταφέρει αυτό το αίσθημα άνεσης και ηρεμίας που είναι χαρακτηριστικό για τα ήρεμα χρώματα. Το υπόλευκο φαίνεται πολύ πιο φυσικό από άλλες αποχρώσεις του λευκού.

Το λευκό δεν είναι πάντα λευκό

Χρώματα τοίχου 2021 Trend χρώματα ουδέτερες αποχρώσεις υπόλευκο

Χρώματα τοίχου 2021 – διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι

Για όσους θέλουν να συνεχίσουν να βασίζονται στο σκανδιναβικό και μινιμαλιστικό στυλ, το γκρι είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ φρέσκο ​​χρώμα με ασύγκριτη κομψότητα και στυλ.

Το γκρι μπορεί να είναι μια πολύ αρμονική απόχρωση

Χρώματα τοίχου 2021 Trend χρώματα, τρέχουσες αποχρώσεις του γκρι

Χρώματα τοίχου 2021 – μουστάρδα κίτρινο

Όπως είπα, παρά τα απαλά χρώματα και τους παστέλ τόνους, θα κάνουμε χώρο για τις πιο τολμηρές αποχρώσεις το 2021. Ανάμεσά τους θα υπάρχει επίσης κίτρινο μουστάρδα – ένας από τους αναμφισβήτητους πρωταγωνιστές αυτής της νέας δεκαετίας. Ωστόσο, η σκιά είναι τέλεια για να γεμίσει κάθε σπίτι με φως και ζωή.

Το Self yellow επιστρέφει στην τάση

Χρώματα τοίχου 2021 Trend χρώματα, τρέχουσες αποχρώσεις μουστάρδα κίτρινο

Απολαύστε τα παρακάτω παραδείγματα και αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί περαιτέρω!

Χρώματα τοίχου 2021 Χρώματα τάσης, τρέχουσες αποχρώσεις ροζ

Χρώματα τοίχου 2021 μπεζ χρώματα τάσης σκούρο μπλε τρέχουσες τάσεις χρώματος Χρώματα τοίχου 2021 Ανοιχτό ροζ τάση χρώματα τρέχουσες αποχρώσεις Χρώματα τοίχου 2021 χρώματα τάσης τρέχουσες τάσεις χρώματος σκούρο πράσινο Χρώματα τοίχου 2021 χρώματα τάσης τρέχουσες τάσεις χρώματος γκρι Χρώματα τοίχου 2021 χρώματα τάσης τρέχουσες ιδέες τάσεων χρώματος

Χρώματα τοίχου 2021 χρώματα τάσης τρέχουσες χρωματικές τάσεις ζωντανές αποχρώσεις Χρώματα τοίχου 2021 χρώματα τάσης τρέχουσες τάσεις χρωμάτων σαλόνι Χρώματα τοίχου 2021 χρώματα τάσης τρέχουσες τάσεις χρωμάτων Χρώματα τοίχου 2021 Χρώματα τάσης, τρέχουσες αποχρώσεις, τοίχος προφοράς Χρώματα τοίχου 2021 Τα χρώματα τάσης προσκαλούν τις τρέχουσες αποχρώσεις να λειτουργήσουν Χρώματα τοίχου 2021 Trend χρώματα λουτρών τρέχουσες αποχρώσεις Χρώματα τοίχου 2021 Trend χρώματα μπεζ Χρώματα τοίχου 2021 Χρώματα τάσης Χρωματικές τάσεις Μπεζ κρεμώδες Χρώματα τοίχου 2021 Χρώματα τάσης Χρώμα τάσεις ροζ και γκρι Χρώματα τοίχου 2021 χρώματα τάσης γκρι αποχρώσεις τρέχουσες αποχρώσεις Χρώματα τοίχου 2021 χρώματα τάσης ουδέτεροι τόνοι χρωματικές τάσεις