Ευτυχισμένη Ημέρα του Αγίου Πατρικίου – Σήμερα, 17 Μαρτίου, άνθρωποι σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν την Εθνική Ημέρα της Ιρλανδίας και οι πινακίδες είναι πράσινες. Από το Βερολίνο στη Νέα Υόρκη, τα διάσημα αξιοθέατα λάμπουν με πράσινο φως, τα ποτάμια χρωματίζονται πράσινα και ιδιαίτερα οι ευφορικοί υποστηρικτές φορούν αντίστοιχα πράσινα ρούχα.

Και εμείς θα θέλαμε να κάνουμε τη συμβολή μας στην Ημέρα του Αγίου Πατρικίου και να παρουσιάσουμε τα επτά αγαπημένα μας σχέδια τοίχου με πράσινο χρώμα.

Τριφύλλι τοίχο διακόσμηση τοίχου τριφύλλι πράσινο

Σχεδιασμός τοίχου: τριφύλλι

Το τετράφυλλο τριφύλλι είναι το σύμβολο της τύχης και επίσης φαίνεται όμορφο και αρμονικό. Στην Ιρλανδία λέγεται επίσης ότι το τριφύλλι προσελκύει νεράιδες. Σε κάθε περίπτωση, είναι σίγουρο ότι μπορείτε να φέρετε κάποια θετική ενέργεια στο σπίτι σας με τον υπέροχο σχεδιασμό.

πολυγωνικό τοίχο διακόσμηση τοίχου διακόσμηση ιδέες πράσινου σαλονιού

Σχεδιασμός τοίχου: Πολύγωνο

Το 2016, τόσο τα γεωμετρικά σχήματα όσο και τα φυσικά χρώματα είναι όλα στη μόδα. Αν και αυτό το μοτίβο δεν σχετίζεται άμεσα με την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, το πράσινο χρώμα σίγουρα διαδίδει μια καλή διάθεση και δίνει ζωή σε κάθε δωμάτιο.

σχεδιασμός τοίχου παιδικό δωμάτιο αχλάδι πράσινο

Σχεδιασμός τοίχου: αχλάδι

Τα πιτσιρίκια πρέπει επίσης να απολαμβάνουν την πράσινη joie de vivre στο σπίτι τους. Αυτός ο σχεδιασμός γλυκού αχλαδιού ταιριάζει στο δωμάτιο κάθε παιδιού και χαρίζει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

ginkgo biloba σχεδιασμός τοίχου λεπτή διακόσμηση τοίχου

Σχεδιασμός τοίχου: Ginkgo biloba

Το φύλλο ginkgo είναι σύμβολο δύναμης και ενέργειας. Αυτή η ιδιαίτερη φωτογραφία τραβήχτηκε από τον καλλιτέχνη Albert Koetsier, ο οποίος χρησιμοποιεί ακτινογραφία για να καταγράψει τις μοναδικές του εικόνες.

Τραπεζαρία μαργαρίτα σχεδιασμός τοίχου τραπεζαρία

Σχεδιασμός τοίχου: μαργαρίτα

Τα βοτανικά μοτίβα και τα σχέδια είναι αυτή τη στιγμή στη μόδα και οι μαργαρίτες είναι ακριβώς στην άνοιξη. Ακόμα κι αν ζείτε στη μεγάλη πόλη, αυτή η εικόνα φέρνει το λιβάδι από έξω ακριβώς στο σπίτι σας.

Μπέλφαστ σχεδιασμός τοίχου διακόσμηση σχεδιασμού τοίχου

Σχεδιασμός τοίχου: Ορίζοντας του Μπέλφαστ

Τι θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλο την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου από τον ορίζοντα του Μπέλφαστ; Η πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας είναι τόσο συναρπαστική και διαφορετική όσο το ίδιο το σχέδιο.

Μοντέρνος σχεδιασμός τοίχου στον ορίζοντα του Δουβλίνου

Σχεδιασμός τοίχου: Ορίζοντας του Δουβλίνου

Είστε περισσότερο λάτρεις του Δουβλίνου παρά του Μπέλφαστ; Κανένα πρόβλημα, το St. Patrick χρησιμοποιείται επίσης εδώ κάθε χρόνο. Η μοντέρνα εικόνα του καμβά σε στυλ street art είναι επίσης ένα πραγματικό βλέμμα.