Οι τοίχοι και τα δάπεδα είναι κεντρικά στοιχεία σε κάθε σχεδιασμό δωματίου. Για το λόγο αυτό, αυτά κάνουν πάντα την πρώτη εντύπωση. Και όπως όλοι γνωρίζουμε, έχει μεγαλύτερη σημασία! Επομένως, θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά τις δυνατότητες σχεδιασμού τοίχων και δαπέδων! Και αν έχετε αποφασίσει για πλακάκια, ίσως αντλήσετε έμπνευση από τη συλλογή εικόνων μας! Γιατί εδώ έχουμε συλλέξει διαφορετικούς εσωτερικούς χώρους που έχουν ένα κοινό: το ρετρό look χάρη στα ρετρό πλακάκια ….

Ρετρό πλακάκια με χρωματιστά μοτίβα αρωματίζουν την λευκή κουζίνα

ρετρό πλακάκια σπίτι ιδέα κουζίνα όμορφο μοτίβο

Τα ρετρό πλακάκια με μια ματιά

Το ρετρό στυλ είναι πραγματικά δημοφιλές αυτές τις μέρες! Αλλά για να φέρετε μόνο μια ρετρό πινελιά στο δωμάτιο, δεν χρειάζεται να σκεφτείτε την επίπλωση από το Α έως το Ω σε ρετρό στυλ. Τα ρετρό πλακάκια είναι επίσης αρκετά καλά για να φέρουν μια τέτοια αίσθηση στην κουζίνα, το μπάνιο, το διάδρομο ή το σαλόνι. Γιατί τα ρετρό πλακάκια αποπνέουν τη δική τους γοητεία.

Είναι επίσης ανθεκτικά!

Είναι καλό όταν τα πλακάκια τοίχου και δαπέδου σε ένα δωμάτιο αντιστοιχούν όμορφα μεταξύ τους. Το μεγάλο πλεονέκτημα των ρετρό πλακιδίων είναι ότι μπορούν να συνδυαστούν με διαφορετικά υλικά. Έτσι, τα ρετρό πλακάκια τοίχου θα φαίνονται όμορφα και δίπλα σε ένα τσιμεντένιο πάτωμα! Θα μπορούσατε επίσης να δημιουργήσετε ένα διακοσμητικό χαλί πλακιδίων για να βελτιώσετε τη ρετρό εμφάνιση.

Η ανάμειξη μοτίβων ρετρό πλακιδίων φέρνει δυναμισμό στο δωμάτιο!

ρετρό πλακάκια μείγμα ρετρό μοτίβα πίσω τοίχου κουζίνας

Τα ρετρό πλακάκια του σήμερα είναι κεραμικά πλακίδια. Μικρά ή συμπαγή, αυτά αντιπροσωπεύουν εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις για ένα μοντέρνο και εντυπωσιακό σχεδιασμό δωματίου.Τα υπέροχα μοτίβα είναι μια τυπική στιλιστική συσκευή για ρετρό πλακάκια. Αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε αυτά να μην κυριαρχούν πολύ στο δωμάτιο. Μπορούν όμως να λειτουργήσουν και σε ένα χρώμα και διακριτικά. Εξαρτάται από τις προθέσεις σας!

Πλακάκια τοίχου κουζίνας, πλακάκια δαπέδου ή πλακάκια μπάνιου …

Κομψά ή λουλουδάτα στολίδια, έντονα χρώματα ή μια εμφάνιση συνονθύλευμα … Τα μοντέρνα ρετρό πλακάκια μπορούν να φαίνονται διαφορετικά. Προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα μοτίβων και, ανάλογα με την κατάσταση, φέρνουν την κατάλληλη αίσθηση του χώρου στο σπίτι. Έχετε λοιπόν διαφορετικές επιλογές για την κουζίνα, το μπάνιο ή το σαλόνι, για το διάδρομο. Χρησιμοποιώντας ρετρό πλακάκια τοίχου ή δαπέδου, σίγουρα μεταφέρετε τη νοσταλγία από παλιά στην ατμόσφαιρα … Αλλά αυτά ταιριάζουν εξίσου καλά σε μια εξοχική κουζίνα με έπιπλα από μασίφ ξύλο, όπως σε ένα κάπως μινιμαλιστικό σαλόνι.

Συντονίστε τον τοίχο και το πάτωμα

ρετρό πλακάκια ζεστές ιδέες σχεδιασμού κουζίνας έγχρωμα αρχεία

Μπορείτε να ενσωματώσετε τα ρετρό πλακάκια με διαφορετικούς τρόπους στην αντίστοιχη εσωτερική διακόσμηση. Ειδικά ο πίσω τοίχος της κουζίνας από ρετρό πλακάκια είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην κουζίνα. Το ρετρό μωσαϊκό, για παράδειγμα, ταιριάζει ιδιαίτερα εδώ. Τα ξύλινα έπιπλα στην κουζίνα και το μπάνιο τονίζουν καλύτερα την ομορφιά αυτών των πλακιδίων!

Το μπάνιο βιώνει επίσης μια μεγάλη ανανέωση με την προσθήκη πλακιδίων vintage στιλ! Τα πλακάκια του μπάνιου δεν είναι πλέον βαρετά! Ακόμα κι αν είναι σχεδιασμένα σε ρετρό στυλ, τα ρετρό πλακάκια μπάνιου του σήμερα δεν είναι καθόλου ντεμοντέ! Επωφεληθείτε από αυτό και δώστε στο μπάνιο σας μια εντελώς νέα εμφάνιση!

Φέρτε διάθεση στο μοντέρνο μπάνιο!

ρετρό πλακάκια χρωματιστά πλακάκια δαπέδου λευκά πλακάκια μπανιέρας λευκού τοίχου

Οι τοίχοι και τα πατώματα σε ρετρό εμφάνιση έχουν τη δική τους μοναδική εμφάνιση. Δημιουργήστε έναν ξεχωριστό εσωτερικό σχεδιασμό εξετάζοντας ρετρό πλακάκια για την κουζίνα, το χολ, το σαλόνι ή το μπάνιο!

Αντιστοιχίστε το πάτωμα πλακιδίων με την ταπετσαρία τοίχου

ρετρό πλακάκια πλακάκια δαπέδου φυτά μπάνιου λευκά είδη υγιεινής

Το φρέσκο ​​μπλε μοτίβο φέρνει μια αίσθηση καθαριότητας στο μπάνιο

ρετρό πλακάκια μπάνιο όμορφο μοτίβο μπλε λευκό

Σαλόνι σε στιλ σοφίτας με ρετρό πλακάκια δαπέδου; γιατί όχι?!

ρετρό πλακάκια κεραμικά πλακάκια δαπέδου ρετρό στυλ σαλόνι

Splashback κουζίνας σε στυλ συνονθύλευμα

ρετρό κουζίνα πλακάκια με τραπεζαρία όμορφο μοτίβο κουζίνα πίσω τοίχο

Ξεχωριστοί χώροι με διαφορετικό δάπεδο

ρετρό πλακάκια küchw συνονθύλευμα δαπέδου

Μωσαϊκό χαλί στη μέση του μπάνιου μαγνητίζει το μάτι

ρετρό πλακάκια μοντέρνες ιδέες μπάνιου ρετρό στοιχεία

ρετρό πλακάκια vintage πλακάκια δαπέδου μπάνιου

ρετρό πλακάκια ρετρό δάπεδο μπάνιου λευκό μαύρο

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

ρετρό πλακάκια ρετρό πλακάκια δαπέδου χρωματιστά υφάσματα τραπεζαρία

Ωραίο μπάνιο με vintage ατμόσφαιρα

ρετρό πλακάκια ρετρό πλακάκια δαπέδου πράσινες προθέσεις φυτών

ρετρό πλακάκια μπάνιο μικρό μπάνιο λευκά πλακάκια τοίχου

ρετρό πλακάκια κουζίνα πίσω τοίχο λευκές μαύρες χρωματιστές συσκευές

ρετρό πλακάκια σχεδιασμός κουζίνας χρωματιστός πίσω τοίχος κουζίνας

ρετρό πλακάκια vintage πλακάκια φυτά σχεδιασμού μπάνιου

Ανανεώστε το φωτεινό μπάνιο με φυτά

ρετρό πλακάκι δαπέδου μπάνιο ξύλινο μπάνιο ντουλάπι εργοστάσιο

ρετρό πλακάκια δαπέδου κουζίνα λευκό μαύρο