Maybeσως γνωρίζετε το συναίσθημα. Έχετε αγοράσει μερικές υπέροχες νέες φωτογραφίες ή τις έχετε πάρει στην υπαίθρια αγορά και θέλετε να βάψετε τους τοίχους σας με αυτές. Απλώς σφυροκοπάς μερικά καρφιά πάνω του και … ω άντρα! Έχουν ήδη υπάρξει αντιαισθητικές ρωγμές και τρύπες, αλλά ακόμα δεν υπάρχει πραγματικό κράτημα για τις εικόνες. Το κρέμασμα εικόνων δεν χρειάζεται απαραίτητα να γίνει με διάτρηση ή καρφιά. Μπορεί να γίνει πολύ εύκολα και γρήγορα, και μόνο με κόλληση. Το πώς λειτουργεί ένας κομψός σχεδιασμός τοίχου με αυτόν τον τρόπο φαίνεται παρακάτω. Θα βρείτε επίσης μερικές καλές, πρακτικές συμβουλές και κόλπα εκεί.

Κρεμάστε φωτογραφίες στο υπνοδωμάτιο

κομψή διακόσμηση τοίχου κλείστε φωτογραφίες χωρίς τρύπημα

Κλείστε φωτογραφίες, που γίνονται εύκολα!

Ειδικά όταν πρόκειται για τοίχους από οπλισμένο σκυρόδεμα ή εκείνους σε ένα παλιό κτίριο, τα καρφιά και οι γεωτρήσεις πρέπει να αποφεύγονται. Για αυτό, οι ξύλινες κατασκευές, γυψοσανίδα ή τοιχοποιία είναι πιο κατάλληλες. Αλλά αν δεν θέλετε απολύτως να κάνετε τρύπες στους ήδη βαμμένους τοίχους ή στους τοίχους σας, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα πρακτικό συγκολλητικό σύστημα από την αρχή.

Αυτό καθιστά εξαιρετικά εύκολο και γρήγορο να κλείσετε τις φωτογραφίες και να τις αφαιρέσετε ή να τις ανταλλάξετε με άλλους όπως θέλετε.

Κλείστε φωτογραφίες με κολλητικά νύχια ή κολλητικά άγκιστρα

κρεμάστε εικόνες χωρίς διάτρηση με καρφιά κόλλας

Χρειάζεσαι:

  • Κολλητικά νύχια (από Tesa, Command, κ.λπ.)
  • Πνευματικό επίπεδο
  • κυβερνήτης
  • μολύβι
  • Χαρτοταινία
  • Χάρτινο κουτί και ψαλίδι (προαιρετικά)

Και είναι τόσο εύκολο:

Ανάλογα με τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή, μπορεί να υπάρχουν μικρές διαφορές, αλλά η αρχή είναι πάντα η ίδια. Καθαρίστε πρώτα τον τοίχο με ένα μαλακό πανί και λίγο οινόπνευμα έτσι ώστε να είναι απαλλαγμένο από σκόνη και λίπη. Σχεδιάστε ελαφριές γραμμές με τη βοήθεια χάρακα, μολυβιού ή ταινίας κάλυψης ως οδηγού για την ευθυγράμμιση της εικόνας. Βγάλτε ένα κολλώδες καρφί από το κουτί ξεκινώντας με την κολλητική ταινία. Ξεκολλήστε την προστατευτική μεμβράνη στην πρώτη σελίδα και μετά κολλήστε τη λωρίδα στον τοίχο. Η μπλε πλευρά πρέπει πάντα να δείχνει προς τον τοίχο, προς τα κάτω. Πιέστε σταθερά με τους αντίχειρές σας για περίπου 5 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια αφαιρέστε τη δεύτερη προστατευτική μεμβράνη. Μπορείτε ήδη να κολλήσετε το πλαστικό μέρος, το πραγματικό κολλητικό καρφί, και να το πιέσετε ξανά σταθερά για 5 έως 30 δευτερόλεπτα. Πλήρης! Τώρα μπορείτε να στερεώσετε όλα τα καρφιά κόλλας που χρειάζεστε στον τοίχο με αυτόν τον τρόπο και να κρεμάσετε τις φωτογραφίες σας.

Για φωτογραφίες που είναι μεγαλύτερες από 40 cm, μπορείτε να συνδέσετε δύο αγκύλες στο επάνω άκρο

διακόσμηση τοίχου σαλονιού κρεμάστε εικόνες χωρίς διάτρηση

Τέτοια συγκολλητικά συστήματα μπορούν συχνά να μεταφέρουν έως και 2 κιλά ανά σημείο και μπορούν ακόμη και να μετακινηθούν εάν είναι επιθυμητό. Με αυτόν τον τρόπο, οι βαρύτερες εικόνες μπορούν επίσης να αναρτηθούν με μεγαλύτερη ακρίβεια. Τα κολλητικά νύχια μπορούν επίσης να αφαιρεθούν ξανά εύκολα χωρίς να καταστραφεί ο τοίχος. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταινίες συναρμολόγησης διπλής όψης. Αυτά είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για καμβάδες με πλαίσια φορείων.

Μια υπέροχη συμβουλή: απλώστε πρώτα τις φωτογραφίες και τις φωτογραφίες σας στο πάτωμα

gallery-wall-diy-how-to-lay-out

Χρησιμοποιήστε πρότυπα εικόνας από χαρτί περιτυλίγματος ως σχέδιο για την οθόνη σας

κλείστε φωτογραφίες πρακτικές συμβουλές

Τι να κάνετε εάν οι εικόνες είναι πολύ μεγάλες και πολύ βαριές?

Τα κολλητικά νύχια και οι λωρίδες είναι αναμφίβολα ένα υπέροχο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν έχετε φωτογραφίες να κλείσετε. Ωστόσο, αυτά φτάνουν στο όριο τους όταν οι εικόνες είναι αρκετά μαζικές, όπως οι μεγάλες ελαιογραφίες. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει μάλλον να εργάζεστε με βίδες, πείρους και γάντζους ή να βασίζεστε σε άλλα συστήματα ανάρτησης. Ένα καλό παράδειγμα για αυτό είναι οι λεγόμενες ράγες γκαλερί, που ονομάζονται επίσης ράγες εικόνας. Αυτά είναι προσαρτημένα στο πάνω άκρο του τοίχου με διάτρηση, αλλά στη συνέχεια χρησιμοποιούνται για να κρεμάσουν σχοινιά ή σύρμα εικόνας και να αποτρέψουν εντελώς περαιτέρω θέματα διάτρησης. Μια τέτοια ανάρτηση φαίνεται αρκετά προσεγμένη και επαγγελματική.

Αυτό δίνει στο σπίτι σας μια ρομαντική πινελιά μουσείου

κρεμάστε εικόνες χωρίς διάτρηση με ράγα εικόνας

Επιπλέον συμβουλές:

Μπορείτε επίσης να ακουμπήσετε εικόνες στον τοίχο ή να τις τοποθετήσετε σε ένα παγκάκι, καβαλέτο ή ράφι. Μια άλλη πολύ πρωτότυπη και πρωτοποριακή παραλλαγή είναι να κρεμάσετε εικόνες με μαγνητικό χρώμα. Αυτό συμβαίνει επειδή περιέχει σωματίδια σιδήρου. Στη συνέχεια, οι ίδιες οι εικόνες έχουν ισχυρούς μαγνήτες στο πίσω μέρος. Ωστόσο, αυτή η ανάρτηση είναι κατάλληλη μόνο για μικρότερες και ελαφριές εικόνες και φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες δεν χρειάζεται πάντα να κλείνουν

εικόνες ιδέες διακόσμησης τοίχων χωρίς διάτρηση

Μερικές φορές ακόμη και η όμορφη πολυθρόνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση

διακοσμήστε με εικόνες ντεκό κρεβατοκάμαρας

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν άλλοι τρόποι για να κρεμάσετε εικόνες χωρίς καρφιά ή τρύπημα. Σκεφτείτε εκ των προτέρων πώς ακριβώς θέλετε να τακτοποιήσετε τις φωτογραφίες και τις φωτογραφίες σας και τολμήστε να το κάνετε. Καλή διασκέδαση κλείνοντας το και καλή τύχη!

Ένα επιδέξιο κρέμασμα της Πετρούπολης συνιστάται πάντα

κρεμάστε φωτογραφίες χωρίς διάτρηση κρεμαστή κρεβατοκάμαρα στο Πέτερσμπουργκ

petersburter κρεμαστές εικόνες κρέμονται χωρίς διάτρηση

Αλλά οι όμορφες εικόνες κόβουν επίσης μια καλή φιγούρα, συμμετρικά ή οριζόντια

αφηρημένες εικόνες kusnt για να κρεμαστούν χωρίς διάτρηση     Δημιουργήστε έναν τοίχο με εικόνα χωρίς διάτρηση

Φροντίστε να ακούτε το ένστικτό σας όταν κλείνετε φωτογραφίες!

κρεβατοκάμαρα σχεδιασμός τοίχου κρεμάστε εικόνες χωρίς διάτρηση    κρεμαστές εικόνες που έγιναν εύκολα κρεμασμένες στο Πέτερσμπουργκ

διακόσμηση τοίχου με εικόνες χωρίς διάτρηση  μινιμαλιστική διακόσμηση τοίχου με εικόνες   υπέροχη διακόσμηση τοίχου με φωτογραφίες κλείστε φωτογραφίες χωρίς τρύπημα  σχεδιασμός τοίχου κλείστε φωτογραφίες χωρίς τρύπημα