Αν το Halloween είναι το αγαπημένο σας φθινοπωρινό φεστιβάλ, έχουμε πολλές υπέροχες ιδέες για εσάς. Κυμαίνονται από γαστρονομικές προσφορές, περιλαμβάνουν πολλές διακοσμήσεις και χάρη σε αυτό το άρθρο – εξαιρετικά συναρπαστικές ταινίες αποκριών. Ειδικά αν είστε λάτρεις της φρίκης και της επιστημονικής φαντασίας, αυτό θα ήταν μια καλή αφορμή για να παρακολουθήσετε μερικές υπέροχες ταινίες με τη χαρά σας. Επιλέξαμε 20 υπέροχους τίτλους από το Netfix για εσάς. Μπορείτε να βρείτε τις πρώτες δέκα ιδέες στο πρώτο μας άρθρο σχετικά με το θέμα. Ακολουθούν άλλες δέκα μεγάλες προσφορές ταινιών!

Van Helsing – μία από τις καλές ταινίες τρόμου με ιστορικό υπόβαθρο

ταινίες αποκριών van helsing

Ταινίες αποκριών με μυστικιστικό θέμα – Van Helsing – 2004

Αν σας αρέσει να βλέπετε ταινίες αποκριών που είναι αρωματισμένες με λίγο μυστήριο, το Van Helsing θα ήταν το ιδανικό για εσάς. Ο Stephen Summers είναι ο σκηνοθέτης αυτής της ήδη κλασικής παραγωγής. Περιλαμβάνονται επίσης πολλές ιστορίες και προβληματισμοί σχετικά με αυτό.

Γιατί η πλοκή μας μεταφέρει από το Βατικανό στο στη γη του Δράκουλασ. Σίγουρα μια εξαιρετική ταινία για τους θεατές που τους αρέσει να αμφισβητούνται πνευματικά.

Το Scream είναι κατά κάποιο τρόπο πάντα στη λίστα με τις καλύτερες ταινίες του Halloween!

ταινίες αποκριών wes craven

Κραυγή – 1996

Ο επόμενος τίτλος ταινίας στη λίστα ταινιών για τις Απόκριες είναι επίσης ήδη πολύ γνωστός και ένα είδος κλασικού. Πρόκειται για το Scream του διάσημου σκηνοθέτη Wes Craven. Υπάρχουν πολλά επεισόδια αυτής της ταινίας και είναι αρκετά διαφορετικά. Όλοι τους όμως έχουν ένα κοινό – όχι μόνο είναι τρομακτικοί, αλλά θέτουν επίσης πολύ βαθιά ερωτήματα για την αμερικανική κοινωνία.

Έχετε ήδη δει αυτήν την ταινία τρόμου; Εάν όχι, τότε αυτό το φθινόπωρο μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε!

ταινίες αποκριών την περασμένη καλοκαιρινή ιδέα

Ξέρω τι κάνατε το περασμένο καλοκαίρι – 1997

Ξέρω ότι αυτό που κάνατε το περασμένο καλοκαίρι ήταν εμπνευσμένο από το Scream. Αυτή η ταινία είναι του 1997 και σκηνοθετείται από τον Jim Gillespie. Τη νύχτα της αποφοίτησής τους, οι έφηβοι προκαλούν ένα ατύχημα στο οποίο ένα άτομο σκοτώνεται. Έκπληκτοι, κρύβουν το σώμα. Είναι όμως το θύμα πραγματικά νεκρό και πώς αυτή η ιστορία θα αλλάξει τη ζωή σας στο εξής?

Ο ρομαντισμός θα μπορούσε επίσης να είναι παρών σε ταινίες τρόμου!

ταινίες αποκριών χωριό θέμα

Το χωριό – 2004

Αυτή η καλή ταινία τρόμου σκηνοθετείται από τον M. Night Shyamalan. Έκανε επίσης την ταινία “The Sixth sense”, την οποία επίσης θα παρουσιάσουμε στις επόμενες γραμμές. Πρόκειται για ένα χωριό που, με την πρώτη ματιά, φαίνεται να κάνει μια πολύ χαλαρή και απλή ζωή. Αλλά αυτό φαίνεται διαφορετικό όταν διαπιστώνετε ότι υπάρχουν τόσο φοβερά όντα στα δάση γύρω τους για τα οποία δεν τολμάτε καν να μιλήσετε. Ωστόσο, μια γενναία γυναίκα διασχίζει το δάσος για να σώσει τη ζωή του αγαπημένου της. Φρίκη και ρομαντισμός σε ένα; Θα ήταν αυτός ένας καλός συνδυασμός για την αποκριάτικη κινηματογραφική βραδιά σας ή όχι?

Η Λίζι Μπορντέν δολοφόνησε τους γονείς της; Μάθετε σε αυτήν την καλή ταινία τρόμου!

ταινίες αποκριών μεγάλη ιδέα ricchi

Η Λίζι Μπορντέν ανέλαβε το Τσεκούρι – 2004

Η επόμενη από τις ταινίες του Halloween είναι του 2004. Πρόκειται για μια εξαιρετική κινηματογραφική παραγωγή για όσους απολαμβάνουν να βλέπουν βιογραφικές ταινίες τρόμου και όχι εκείνες που βασίζονται αποκλειστικά σε μυθοπλασία και φαντασία. Η Λίζι Μπορντέν είναι μια ιστορική προσωπικότητα που σχετίζεται με μία από τις πιο διάσημες διπλές ανθρωποκτονίες στην ιστορία των ΗΠΑ. Λέγεται ότι σκότωσε τον πατέρα και τη θετή μητέρα της. Η Λίζι αρχικά ήταν ύποπτη και μετά αθωώθηκε. Wasταν όμως πραγματικά η σωστή απόφαση εκ μέρους των αρχών; Δείτε πώς απαντάται αυτή η ερώτηση στην ταινία του σκηνοθέτη Nick Gomez!

Μια πραγματικά αιματηρή ταινία τρόμου, αλλά έχει και μερικές αστείες στιγμές

ταινίες αποκριών

Μην το σκοτώσεις – 2017

Ο διευθυντής της εταιρείας είναι ο Mike Mendez και αυτή είναι μια από τις καλές ταινίες τρόμου του 2017. Εδώ η κωμωδία και ο τρόμος είναι συνυφασμένα σε πολλά μέρη – μια ιδέα που όχι μόνο σας φέρνει φρίκη, αλλά και ενθάρρυνση εγκαίρως για το Helloween. Αλλά το σενάριο είναι τρομακτικό – ένας περιπλανώμενος δαίμονας μετατρέπει ένα μικρό χωριό σε λουτρό αίματος – δεν μπορούν όλοι να το παρακολουθήσουν.

Υπάρχουν μερικές καλές ταινίες τρόμου με ζωντανές κούκλες. Εδώ είναι ένα!

θεματικές σχολές ταινίες αποκριών

Το αγόρι – 2016

Το Boy είναι μία από τις νεότερες αμερικανικές κινηματογραφικές παραγωγές που θα θέλαμε να σας προτείνουμε μέσα από τη λίστα ταινιών για τις Απόκριες. Ο σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο William Brent Bell. Μια οικογένεια που έχει χάσει τον γιο της προσπαθεί να τον αντικαταστήσει με μια κούκλα. Για αυτό προσλαμβάνουν ακόμη και μπέιμπι σίτερ. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, αποδεικνύεται ότι αυτή η κούκλα – Το αγόρι, είναι ζωντανή. Και διαπράττει δολοφονίες …

Το να μιλάς για τη μετά θάνατον ζωή μπορεί να είναι ανατριχιαστικό, όπως δείχνουν μερικές καλές ταινίες τρόμου

ταινίες παραγωγής αποκριών Willis

Η Έκτη Αίσθηση – “Η Έκτη Αίσθηση”

Η έκτη αίσθηση είναι περισσότερο μια ταινία τρόμου για όσους βρίσκουν ανατριχιαστικές ιστορίες ζωής στο Jeseits. Στην πραγματικότητα, το θέμα εδώ είναι να εξετάσουμε το βαθμό στον οποίο μπορεί κανείς να εμπιστευτεί τις ορθολογικές αντιλήψεις και ιδέες του. Διάσημος ψυχολόγος περιποιείται ένα αγόρι που πιστεύει ότι μπορεί να μιλήσει με τους νεκρούς. Στο τέλος, αποδεικνύεται ότι το αγόρι λέει στην πραγματικότητα την αλήθεια. Ο ψυχολόγος πέθανε πρόσφατα και είναι δουλειά του «ασθενούς» του να του το θυμίσει και να του μάθει πώς να το αντιμετωπίζει.

Πηγαίνοντας στη σφαίρα των νεκρών για να σταματήσει ένας δαίμονας; Συμβαίνει σε αυτήν την ταινία!

η ιδέα των ταινιών τρόμου για τις αποκριές των αποκριών

Οι Φοβιστές – Lord of the Spirits 1996

Κάπως έτσι έγινε πολύ σοβαρό και πολύ ανατριχιαστικό ταυτόχρονα στη λίστα ταινιών τρόμου … Έτσι θέλουμε να παραθέσουμε εδώ κάτι που τελειώνει λίγο πιο αισιόδοξα. Η ταινία The Frighteners αφορά τη σκόπιμη και συνειδητή διέλευση των ορίων μεταξύ αυτού και του άλλου κόσμου. Πρόκειται για ένα άτομο που έχει αναπτύξει αυτό το ταλέντο και θέλει να το χρησιμοποιήσει για να σώσει ανθρώπινες ζωές που κινδυνεύουν από ένα κακό πνεύμα.

Τι μπορεί να συμβεί σε μια βιολογικά δηλητηριασμένη περιοχή?

ταινίες αποκριών τρέχουσες ιδέες

Εκμηδένιση – 2018

Τέλος, έχουμε μια πολύ επίκαιρη ιδέα ότι θα μπορούσατε πραγματικά να βγείτε από το σπίτι σας για το Helloween και να σας πάμε στον κινηματογράφο! Έτσι, απομακρυνόμαστε λίγο από το θέμα Netfix! Είναι η ταινία Annihiliation από εκείνη τη χρονιά. Βασίζεται στο πρώτο βιβλίο του μυθιστορήματος τριών μερών του Jeff Van der Meer και είναι το ομώνυμο μυθιστόρημα του συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Alex Garland. Για να καταλάβει τι συνέβη στον σύζυγό της, επισκέφτηκε αυτό που είναι γνωστό ως Περιοχή Χ. Είναι η μόνη επιζών και ως τέτοια πρέπει να απαντήσει τι πραγματικά συνέβη εκεί.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και πολλές υπέροχες βραδιές ταινιών!