Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και ο δυνατός ήλιος μας υπενθυμίζει ότι πρέπει επίσης να προστατευτούμε από τις ακτίνες του ήλιου. Τα μάτια είναι ένα από τα 5 αισθητήρια μας όργανα και επομένως ένα σημαντικό μέρος του σώματός μας. Για να έχουμε καλή όραση, πρέπει να φροντίζουμε καλά τα μάτια μας. Με αυτή την έννοια, τα γυαλιά ηλίου δεν είναι απλώς ένα αξεσουάρ μόδας, είναι επίσης σημαντική προστασία από τον ήλιο για τα μάτια. Ευτυχώς, η υγεία και η μόδα μπορούν να συμβαδίσουν. Τα γυαλιά ηλίου σχεδιαστών είναι υψηλής ποιότητας και συμβαδίζουν με τις τρέχουσες τάσεις της μόδας.

Αν θέλετε να προστατέψετε τα μάτια σας με ένα από τα γυαλιά ηλίου που κόβει την ανάσα για την άνοιξη / καλοκαίρι του 2019, πάρτε τα τρέχοντα μοντέλα κάτω από την κουκούλα και επιλέξτε τα σωστά γυαλιά ηλίου για το σχήμα του προσώπου σας σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Εάν είστε ο δημιουργικός τύπος, τότε σίγουρα θα απολαύσετε τις τάσεις στα σχεδιαστικά γυαλιά ηλίου 2019.

Ποια είναι τα τρέχοντα γυαλιά ηλίου σχεδιαστών για την σεζόν άνοιξη / καλοκαίρι 2019

Οι τάσεις των σχεδιαστών γυαλιών ηλίου άνοιξη καλοκαίρι 2019 διαμορφώνουν τις χρωματικές τάσεις

Τα πιο καυτά μοντέλα του 2019 περιλαμβάνουν τα γυαλιά ηλίου ασπίδας, με σπορ και πιο κλασικό σχεδιασμό. Το σχήμα και το χρώμα των γυαλιών μπορεί να είναι σχετικά διαφορετικά.

Είναι αξιοσημείωτο ότι τα γυαλιά ηλίου aviator που ήταν τόσο δημοφιλή τα προηγούμενα χρόνια λείπουν αυτή τη σεζόν. Αλλά τα γυαλιά ηλίου και τα τριγωνικά γυαλιά ηλίου εξακολουθούν να είναι πολύ δημοφιλή.

Συνολικά, τα τρέχοντα γυαλιά ηλίου σχεδιαστών φαίνονται φουτουριστικά, καινοτόμα και κομψά, αν και υπάρχουν μερικές ακόμα ρετρό επιλογές.

Τρέχουσες τάσεις και εντυπωσιακά μοντέλα

Σχέδια γυαλιά ηλίου τάσεις άνοιξη καλοκαίρι 2019 Shield γυαλιά ηλίου σκούρα γυαλιά

1. Ασπίδα γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου ασπίδας είναι η καλύτερη προστασία γιατί καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος του προσώπου. Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι ότι δεν είναι διπλού πλαισίου όπως τα περισσότερα γυαλιά ηλίου, αλλά είναι κατασκευασμένα από ένα μεγάλο κομμάτι διαυγούς υλικού που καλύπτει και τα δύο μάτια και τη γέφυρα της μύτης.

Η πιο σπορ έκδοση των γυαλιών ηλίου ασπίδας διατίθεται από τη μάρκα Stella McCartney και χαρακτηρίζεται από αεροδυναμικό σχήμα, πολύχρωμους καθρέφτες φακούς και μόνο ένα επάνω πλαίσιο.

Γυαλιά ηλίου που κάθονται σαν ασπίδα

Designer Sunglasses Trends Spring Summer 2019 Shield Sunglasses

Τα υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου ασπίδας είναι επίσης στη μόδα αυτή τη σεζόν, με τις πιο ακραίες παραλλαγές να φαίνονται στα Marques ‘Alemeida, Rick Owens και Gucci. Στο Miu Miu, τα γυαλιά ηλίου ασπίδας χαρακτηρίζονται από ένα κόσμημα με φιόγκο στη μέση, ακριβώς πάνω από τη μύτη και λίγο περισσότερο bling-bling στα πλάγια. Άλλοι σχεδιαστές που παίζουν με τα γυαλιά ηλίου Shield είναι οι Loewe, Tod’s, Tom Ford και 3.1 Phillip Lim.

Τα υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου ασπίδας εξακολουθούν να είναι μοντέρνα

Οι τάσεις των σχεδιαστών γυαλιών ηλίου άνοιξη καλοκαίρι 2019 Shield παραλλαγές γυαλιών ηλίου

2. Σπορ γυαλιά ηλίου

Η μεγάλη επιστροφή των γυαλιών ηλίου ασπίδας έχει σημαντική επίδραση στις τάσεις των γυαλιών το καλοκαίρι 2019. Τόσο τα σπορ μοντέλα όσο και τα κομψά και εκλεκτά σχέδια επηρεάστηκαν από αυτό.

Σπορ γυαλιά ηλίου με υπερμεγέθη έμφαση ασπίδας κατασκευάστηκαν από τους Nicopanda, Every x Other, MSGM, Zadig & Παρουσιάστηκε ο Voltaire και ο 3.1 Phillip Lim. Υπήρχαν επίσης φουτουριστικά γυαλιά ηλίου στο βουνό, τα οποία είναι ιδανικά για χειμερινή χρήση.

Η Courreges παρουσιάζει γυαλιά ηλίου που συνδυάζουν τρεις τάσεις σε μία εμφάνιση – ασπίδα, επίπεδη κορυφή και σπορ τόνους.

Γυαλιά ηλίου σχεδιαστών για σπορ γυναίκες και γυναίκες που ασχολούνται με τη μόδα

Σχεδιαστικά γυαλιά ηλίου τάσεις άνοιξη καλοκαίρι 2019 σπορ γυαλιά ηλίου

Υπερμεγέθη και σπορ

Σχέδια γυαλιών ηλίου τάσεις άνοιξη καλοκαίρι 2019 μοντέλα σπορ γυαλιών ηλίου

3. Γυαλιά ηλίου με εφαρμογές glitter 

Τα κοσμήματα και τα στολίδια είναι ένα συνηθισμένο θέαμα στα γυαλιά ηλίου σχεδιαστών, αλλά αυτή τη σεζόν έχουν οδηγήσει τους σχεδιαστές στα άκρα.

Θα ήταν πραγματική έκπληξη αν η Ντόλτσε & Η Gabbana δεν θα είχε στείλει μοντέλα με τεράστια και κοσμημένα γυαλιά ηλίου στην πασαρέλα. Η ιταλική μάρκα υψηλής ραπτικής παρουσίασε γυαλιά ηλίου με χρυσά πλαίσια με τη μορφή του λογότυπου της μάρκας, καθώς και με πολλά άλλα πλαίσια διακοσμημένα με σχέδια χρυσού, μαργαριταριών και κοσμημάτων.

Ιδιαίτερα αξιοσημείωτα είναι τα γυαλιά ηλίου στο Givenchy, τα οποία απλά ξεχειλίζουν από αλυσίδες κοσμημάτων. Άλλα εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου για το 2019 είδαν στον διάδρομο η Prada και ο Jeremy Scott.

Γυαλιά ηλίου σαν κοσμήματα

Τάσεις τάσεων σχεδιαστών γυαλιών ηλίου άνοιξη καλοκαίρι 2019 glitter trend

4. Γυαλιά ηλίου με καρέ με σχέδια

Οι μάρκες που ξεχωρίζουν πραγματικά από το πλήθος με δείγματα υφάσματος είναι επίσης αυτές που έκαναν τάση τα αξιοσημείωτα μοτίβα και τις εκτυπώσεις στα γυαλιά ηλίου..

Φυσικά πρέπει να ξεκινήσουμε με το Moschino. Η μάρκα παρουσίασε διασκεδαστικά και δημιουργικά μοτίβα doodle σε κοστούμια και φορέματα και τα έχει μεταφέρει επιδέξια σε γυαλιά ηλίου.

Τα πουά είναι μια από τις τρέχουσες τάσεις και αυτό υλοποιήθηκε με αριστοτεχνία σε ασπρόμαυρο από τη Fendi.

Τα μοτίβα είναι δημοφιλή

Σχέδιο γυαλιών ηλίου τάσεις άνοιξη καλοκαίρι 2019 καρέ με μοτίβο

5. Γυαλιά ηλίου με roten πλαίσιο

Τα τριγωνικά γυαλιά ηλίου του Versace έχουν φωτεινό κόκκινο πλαίσιο που έρχεται σε αντίθεση με τους γαλάζιους φακούς. Το Salvatore Ferragamo αφορά πολύχρωμα πλαστικά πλαίσια, συμπεριλαμβανομένων κόκκινων πλαισίων και μαύρων γυαλιών.

Τα κόκκινα γυαλιά ηλίου που φορούσε ένα μοντέλο στην επίδειξη μόδας Sally Lapointe αποτελούνται από ένα ελαφρύ, διαφανές πλαστικό πλαίσιο με αντίστοιχα γυαλιά. Κόκκινα γυαλιά ηλίου με κόκκινους φακούς ήταν επίσης μέρος της συλλογής Every X Other.

Το κλασικό κόκκινο χρώμα δεν βγαίνει από τη μόδα

Σχέδια γυαλιών ηλίου τάσεις άνοιξη καλοκαίρι 2019 κόκκινο πλαίσιο

6. Designer γυαλιά ηλίου με τριγωνικούς φακούς

Αυτή τη σεζόν τα γυαλιά ηλίου σχεδιαστών με τριγωνικούς φακούς έχουν περισσότερο φουτουριστικό παρά ρετρό αποτέλεσμα. Τα μοντέλα είναι λεπτά και εκλεπτυσμένα, με ελαφρώς πρωτοποριακή εμφάνιση.

Η Burberry επέλεξε μια ιδιαίτερα μοναδική προσέγγιση αυτής της τάσης, με τα γυαλιά να έχουν ελαφρώς στρογγυλεμένη κορυφή και να τραβούνται προς τα κάτω, δίνοντας στα μοντέλα ένα κάπως θλιβερό αποτέλεσμα.

Ακριβώς το αντίθετο φαίνεται στο Marni, όπου τα τριγωνικά γυαλιά στρέφονται ελαφρώς προς τα πάνω, γεγονός που δίνει ένα υπερ-φουτουριστικό αποτέλεσμα. Οι Sally Lapointe και Saint Laurent έχουν επίσης σχεδιάσει τριγωνικά γυαλιά ηλίου για την άνοιξη του 2019 που αξίζει να αναφερθούν.

Τα τρίγωνα και άλλα γεωμετρικά σχήματα κερδίζουν δημοτικότητα 

Οι τάσεις των σχεδιαστών γυαλιών ηλίου άνοιξη καλοκαίρι 2019 τριγωνικά γυαλιά ηλίου

7η. Micro γυαλιά ηλίου

Ενώ τα υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου είναι ενθουσιασμένα, ορισμένα εξαιρετικά μικρά μοντέλα παλεύουν να κερδίσουν τη θέση τους και στη δημοφιλή λίστα. Τα στενά γυαλιά έμοιαζαν φουτουριστικά και έρχονται σε τριγωνικά και ορθογώνια σχήματα.

Τα μικρο γυαλιά ηλίου διατίθενται σε πολλά διαφορετικά στυλ. Μπορούν να είναι εξαιρετικά λεπτές και να φοριούνται άνετα στη μέση της μύτης.

Η Sally Lapointe παρουσιάζει εξαιρετικά επίπεδα, τριγωνικά γυαλιά ηλίου σε όλα τα είδη διασκεδαστικών χρωμάτων. Ο Courreges δείχνει επίσης μερικά εξαιρετικά επίπεδα γυαλιά ηλίου.

Όσο πιο στενό γίνεται

Σχέδια γυαλιών ηλίου τάσεις άνοιξη καλοκαίρι 2019 μικρο γυαλιά ηλίου

Εκτός από τα μοντέρνα φουτουριστικά λεπτά γυαλιά ηλίου, οι τρέχουσες τάσεις των γυαλιών δείχνουν επίσης ενδιαφέροντα σχήματα μικροσκοπικών γυαλιών ηλίου που είναι πιο διακοσμητικά από την προστασία των ματιών από τις ακτίνες του ήλιου.

Κάθε x Other και Saint Laurent παρουσιάζουν μια σειρά από μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου σε κάθε σχήμα, από σχήματα διαμαντιών έως ενδιαφέροντα σχέδια εμπνευσμένα από βροντές.

Στενό, γωνιακό και με μοτίβο

Σχέδια γυαλιών ηλίου τάσεις άνοιξη καλοκαίρι 2019 Μικρά γυαλιά ηλίου στενά μοντέλα

8. Γυαλιά ηλίου με μεγάλους τετράγωνους φακούς

Τα τετράγωνα γυαλιά ηλίου είναι τέλεια και διαχρονικά. Μπορείτε πάντα να φοράτε γυαλιά ηλίου με μεγάλους τετράγωνους φακούς όταν δεν υπάρχει μακιγιάζ και θα εξακολουθείτε να δείχνετε μόδα. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό το μοντέλο συνεχίζει να είναι στην τάση.

Η ερμηνεία του Christian Dior τράβηξε την προσοχή σχεδόν όλων των fashion bloggers. Άλλοι σχεδιαστές που έχουν παρουσιάσει μεγάλα τετράγωνα μοντέλα είναι τα Boss, Chanel, Burberry.

Τα μοντέρνα γυαλιά μπορούν επίσης να είναι μεγάλα και τετράγωνα

Σχέδια γυαλιών ηλίου τάσεις άνοιξη καλοκαίρι 2019 μεγάλα τετράγωνα πλαίσια

9. Μοναδικά σχήματα γυαλιών

Ορισμένα από τα γυαλιά ηλίου της θερινής περιόδου 2019 δεν ταιριάζουν σε καμία από τις τάσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω επειδή είναι τόσο καινοτόμα. Οι σχεδιαστές έπαιξαν επιδέξια και χαλαρά με όλα τα παραδοσιακά σχήματα γυαλιών και δημιούργησαν συναρπαστικές παραλλαγές που είναι δύσκολο να περιγραφούν. Απολαύστε τολμηρές δημιουργίες από μάρκες όπως Acne Studios, Saint Laurent, Emporio Armani, Dolce & Gabbana και Sportmax.

Ιδιόμορφες δημιουργίες για τολμηρούς λάτρεις της μόδας

Σχέδια γυαλιών ηλίου τάσεις άνοιξη καλοκαίρι 2019 εντυπωσιακά μοντέλα σχεδιαστών Σχεδιαστικά γυαλιά ηλίου τάσεις άνοιξη καλοκαίρι 2019 εντυπωσιακά μοντέλα Οι τάσεις των σχεδιαστών γυαλιών ηλίου άνοιξη καλοκαίρι 2019 εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου

10. Γυαλιά ηλίου σχεδιαστών με κλασικούς στρογγυλούς φακούς

Εάν οι αιχμηρές άκρες δεν είναι το θέμα σας, τότε μπορείτε να στραφείτε σε γυαλιά ηλίου με στρογγυλούς φακούς.

Ένα από τα πιο μαλακά στρογγυλά γυαλιά ηλίου στο Etro έχει λεπτό συρμάτινο πλαίσιο, σκοτεινούς, αλλά ακόμα διαφανείς και υπερμεγέθη στρογγυλούς φακούς. Τα γυαλιά με στρογγυλούς φακούς είναι επίσης πολύ δημοφιλή στο Elie Saab. Και στρογγυλεμένα μπλε γυαλιά εξέπεσαν από γυαλιά ηλίου χωρίς πλαίσιο στο Arthur Arbesser’s.

Το κλασικό στρογγυλό σχήμα είναι επίσης παρόν

Σχέδια γυαλιά ηλίου τάσεις άνοιξη καλοκαίρι 2019 στρογγυλά γυαλιά

Αυτές είναι οι 10 από τις τρέχουσες τάσεις της μόδας στα γυαλιά ηλίου σχεδιαστών για την σεζόν άνοιξη / καλοκαίρι 2019, αλλά αυτό δεν είναι όλο. Κολλήστε το και εξοικειωθείτε με τις επόμενες 10 τάσεις γυαλιών στο παρακάτω άρθρο μας.