Athleisure style – για την τάση της μόδας και τους χρυσούς κανόνες της

Η πολυλειτουργικότητα κυριαρχεί στις τρέχουσες τάσεις της μόδας. Υπάρχει έλλειψη ελεύθερου χρόνου και θέλουμε να επενδύσουμε τους πόρους μας σε κάτι ουσιαστικό. Κανείς δεν μπορεί να είναι πλέον σκλάβος των τάσεων. Χρειαζόμαστε τέτοιες τάσεις για κάθε περίσταση – επαγγελματικά και αναψυκτικά, κάτι διαφορετικό για να φορέσουμε, πηγαίνοντας σιγά σιγά στο παρελθόν.

Πόσο συχνά ακυρώνετε μια συνάντηση με φίλους στην παμπ επειδή δεν σας άρεσε να εμφανίζεστε με κοστούμι; Για τον ίδιο λόγο, μπορεί να μην περπατάτε στη δουλειά ακόμα κι αν η δουλειά δεν είναι τόσο μακριά?

Or τι γίνεται: Τρέχετε στο γυμναστήριο ή στην πισίνα με αθλητικά ρούχα, προπονείστε για μια ώρα, αλλάζετε άλλα αθλητικά ρούχα και πηγαίνετε στη δουλειά έτσι; Αυτό θα ήταν πολύ πιο εύκολο από το να φορέσεις κοστούμι ή επίσημο φόρεμα. Γιατί απλά δεν είναι τόσο εύκολο να τα φροντίσεις όσο τα σπορ ρούχα.

Τρέχουσες τάσεις της μόδας – δεν έχετε διάθεση για κοστούμι; Λοιπόν … απλά περάστε σπορ στην πόλη!

τρέχουσες ιδέες για τις τάσεις της μόδας

Οι νέες τάσεις της μόδας μας φέρνουν όλο και πιο κοντά σε αυτές τις ευχές και το 2020 θα βιώσουμε ένα ακόμη υψηλό σημείο. Αυτό πιστεύουν πολλοί ειδικοί στη μόδα.

Ζούμε ήδη με αθλητικό τρόπο. Ο όρος είναι ένας συνδυασμός των όρων αθλητισμός και αναψυχή. Αναφέρεται σε ρούχα που είναι κατάλληλα τόσο για αναψυχή όσο και για καθημερινή χρήση στο γραφείο, καθώς και για αθλήματα.

Μερικοί προχωρούν ακόμη περισσότερο και φορούν μερικά ή όλα τα σπορ ρούχα ακόμη και σε επίσημες περιστάσεις.

Θα επικρατήσει αυτή η τάση της μόδας; Η πρόβλεψή μας είναι: Σίγουρα ναι! Γιατί οι σύγχρονοι άνθρωποι εκτιμούν τον ελεύθερο χρόνο τους και θέλουν να τον κερδίσουν περισσότερο για τον εαυτό τους.

Τα σπορ ρούχα είναι ενθουσιασμένα το 2020 και θα σας κρατήσουν φρέσκους και μοντέρνους

τρέχουσες τάσεις της μόδας νέα προοπτική

Αλλά η αλλαγή είναι πολύ ισχυρή και θα ήταν λιγότερο αγχωτικό για όλους τους ενδιαφερόμενους να το συνειδητοποιήσουν πιο αργά. Η γνώμη μας επίσης.

Οι παρακάτω χρυσοί κανόνες θα καταστήσουν δυνατή αυτήν τη μεταμόρφωση, αλλά θα σας κρατήσουν και στην ασφαλή πλευρά. Έτσι δεν αγχωνόμαστε με αρνητικές αντιδράσεις από συναδέλφους ή αφεντικά.

Τρέχουσες τάσεις της μόδας – επιλέξτε κατάλληλα ρούχα για την εποχή

οι τρέχουσες τάσεις της μόδας φαίνονται μοντέρνες

Υπάρχουν επίσης εποχές για παντελόνια τζόκινγκ. Αν φοράτε καλοκαιρινά παντελόνια το χειμώνα, φαίνεται γελοίο και ακατάλληλο. Μην το κάνετε αυτό ακόμα κι αν θα ήσασταν πιο άνετα. Το χειμώνα, οι ουδέτερες και σκούρες αποχρώσεις είναι μια ιδιαίτερα καλή λύση. Μαζί με τις μπότες, μπορούν να φαίνονται σαν κανονικά παντελόνια. Οπότε μπορεί να μην σε προσέξουν καθόλου.

Μείγμα λειτουργίας και μόδας

τρέχουσες τάσεις της μόδας νέα μόδα

Η σπορ μόδα έχει νόημα μόνο αν κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Αυτό είναι επίσης το κύριο επιχείρημα για το λανσάρισμα του Athleisere Style ανάμεσα στις τάσεις της μόδας. Επενδύστε σε φορέματα που είναι όμορφα και λειτουργικά.

Επιλέξτε αξεσουάρ που ταιριάζουν

τρέχουσες τάσεις της μόδας το νέο έτος

Μόνο με ένα κατάλληλο κόσμημα μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνισή σας από σπορ σε κατάλληλη για την καθημερινή ζωή. Μοντέρνες τσάντες, βραχιόλια ή ζώνες έχουν τέτοια δύναμη. Τέτοια πειράματα είναι απλά διασκεδαστικά και ζωντανεύουν πολλή απλότητα.

Τρέχουσες τάσεις της μόδας – κρατήστε μέσα σε ορισμένα όρια

νέα μόδα μέχρι σήμερα

Μπορείτε επίσης να πάτε στο εστιατόριο με υπέροχα σπορ ρούχα. Σίγουρα όμως δεν θέλεις να εμφανιστείς με αθλητικό σουτιέν, έτσι δεν είναι; Και τα παντελόνια θα ήταν καλύτερα από τα σορτς επίσης. Το δεύτερο δεν λειτουργεί …

Κολλήστε στα ουδέτερα χρώματα

τρέχουσες τάσεις της μόδας σπορ κομψό

Τα αθλητικά ρούχα έχουν πολλές πτυχές ή διακριτικά χαρακτηριστικά. Τα χρώματα και οι περικοπές είναι μέρος του. Αν θέλετε να είστε σίγουροι, επιλέξτε ουδέτερες αποχρώσεις. Έτσι έχετε περισσότερες επιλογές συνδυασμού και μπορείτε επίσης να αποκρύψετε τον σπορ χαρακτήρα, ας το πούμε έτσι. Γιατί μερικές φορές γίνεται απαραίτητο. Παρεμπιπτόντως, μπορείτε επίσης να επιτρέψετε στον εαυτό σας περισσότερη ελευθερία στο μοτίβο με ουδέτερα χρώματα.

Τρέχουσες τάσεις της μόδας – τι σημαίνει το αθλητικό στυλ;?

σπορ και στιλ κομψές τρέχουσες τάσεις της μόδας

Τα πλεονεκτήματα σε σχέση με τις άλλες τάσεις της μόδας είναι πολλά. Τα αθλητικά ρούχα πιο υγιεινά. Είμαστε πιο χαρούμενοι ντυμένοι με αθλητικό στυλ και επομένως πιο αποτελεσματικοί. Με αυτό μπορείτε να υποστηρίξετε ακριβώς τη στολή σας για το γραφείο μπροστά στους συναδέλφους και τα αφεντικά σας.

Για τις γυναίκες, αυτό το στυλ σημαίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση, νεανικότητα και κρύβει τα φυσικά μειονεκτήματα. Τα καλά, σπορ ρούχα μπορούν να το κάνουν αυτό, και πολύ καλά.

Τρέχουσες τάσεις της μόδας – ακολουθήστε τις συμβουλές μας για εκπληκτική εμφάνιση

τρέχουσες τάσεις της μόδας

Τρέχουσες τάσεις της μόδας – η μοντέρνα εμφάνιση 2020 

τρέχουσες τάσεις της μόδας γυναίκες άνοιξη

Ζούμε ήδη με αθλητικό τρόπο

σπορ κομψές τρέχουσες τάσεις της μόδας γυναίκες

Τρέχουσες τάσεις της μόδας – μπορείτε επίσης να πάτε στο εστιατόριο με υπέροχα σπορ ρούχα

τρέχουσες τάσεις της μόδας ενδιαφέρουσες ιδέες

Κατευθείαν στη δουλειά από το γυμναστήριο

τρέχουσες τάσεις της μόδας νέες ιδέες

Τρέχουσες τάσεις της μόδας – οι σύγχρονοι άνθρωποι εκτιμούν τον ελεύθερο χρόνο τους και θέλουν να κερδίσουν περισσότερο από αυτόν

τρέχουσες τάσεις της μόδας νέα εμφάνιση

Τα κατάλληλα ρούχα για την εποχή είναι απαραίτητα

ρούχα τρέχουσες τάσεις της μόδας

Τρέχουσες τάσεις της μόδας – όλοι θα ζηλέψουν το προσωπικό σας στυλ

συμβουλές για τις τρέχουσες τάσεις της μόδας

Τρέχουσες τάσεις της μόδας – με τις συμβουλές μας δεν θα κάνετε ποτέ λάθος

σπορ κομψές τρέχουσες τάσεις της μόδας

Για τις γυναίκες, αυτό το στυλ σημαίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση και νεανικότητα

αθλητικά γυναικεία ρούχα τρέχουσες τάσεις της μόδας

Τρέχουσες τάσεις της μόδας – μπορείτε να δείχνετε υπερβολικά και μοντέρνα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια

τρέχουσες τάσεις της μόδας γυναίκες 2020