Ο φουτουρισμός και η τεχνολογία κάνουν τη ζωή μας πιο πρακτική. Ωστόσο, είναι ταυτόχρονα μια μεγάλη γοητεία και έμπνευση και αυτό από μόνο του τα κάνει πολύ δημοφιλή. Είναι σε αρμονία με τη σημερινή μας στάση απέναντι στη ζωή και τη στάση μας απέναντι στη φύση. Οι σύγχρονοι άνθρωποι με υγιή στάση απέναντι στην τεχνολογία έχουν το καλύτερο και από τους δύο κόσμους – έχουν μια μοντέρνα, άνετη ζωή, αλλά δεν έχουν χάσει την επαφή με τη φύση και την απλότητά της. Είναι ακριβώς αυτή η στάση που θα διαμορφώσει τις τάσεις της μόδας του 2020 το καλοκαίρι, αν υποθέσουμε τι θα ανακαλύψουμε στη συλλογή θέρετρου της Camilla και του Marc.

Μπλε – το χρώμα της φύσης και της επιστήμης ταυτόχρονα

φαρδύ μπλε φόρεμα γυναικεία φορέματα

Απλότητα από τη φύση

Οι απλές γραμμές της συλλογής δεν τους απαλλάσσουν από την πρωτοτυπία τους. Αυτό οφείλεται στη φουτουριστική αίσθηση. Οι θηλυκές πτυχώσεις έχουν αντικατασταθεί από πρωτότυπα κοψίματα, τα οποία είναι επίσης πολύ θηλυκά, αλλά εξαιρετικά επίκαιρα. Τα αρχικά χρώματα μπορούν να βρεθούν σε αποχρώσεις που προκαλούν συσχέτιση με το ταξίδι στο διάστημα και το διάστημα.

Ταυτόχρονα, της σύγχρονης βιομηχανίας και των φυσικών τοπίων, που χαρακτηρίζονται από καθαρές γραμμές και ουδέτερα χρώματα. Έτσι η εμπειρία της φύσης συναντά οράματα για το μέλλον και την τεχνολογία.

Οι μελλοντικές τάσεις μόδας μοτίβου πιθανότατα θα μοιάζουν με αυτό

πολύχρωμες εκτυπώσεις - υπέροχα γυναικεία φορέματα

Εκτυπώσεις λουλουδιών 2020

Καλοκαίρι χωρίς λουλούδια ή άλλα φυτικά μοτίβα; Αυτό είναι πιθανώς αδιανόητο ακόμη και στο ευρύτερο όραμα του μέλλοντος. Αν συνδυάσετε αυτές τις εκτυπώσεις με μια μοντέρνα περικοπή, εμφανίζονται ξαφνικά πολύ επίκαιρες και υπερσύγχρονες. Το ίδιο ισχύει και για τη λαιμόκοψη στο πίσω μέρος. Η καθαρή γεωμετρία και τα μοντέρνα υφάσματα τονίζουν τη θηλυκότητα και τη νεωτερικότητα του μοντέλου ταυτόχρονα.

Οι πολυεπίπεδες εμφανίσεις με έντονα χρώματα θα διαμορφώσουν τις επερχόμενες τάσεις της μόδας

Γυναικεία φορέματα - υπέροχος κίτρινος και λευκός συνδυασμός

Η μοντέρνα πολυεπίπεδη εμφάνιση

Αν έχουμε τη διαίσθηση για νέες τάσεις της μόδας από Καμίλα και Μαρκ εμπιστοσύνη για το 2020, τότε θα βιώσουμε μια πολυεπίπεδη εμφάνιση στις νέες συλλογές θέρετρων. Η βάση είναι τα ανοιχτά χρώματα, τα οποία εγγυώνται μια ελαφριά εμφάνιση της εμφάνισης παρά τα πολλά διαφορετικά είδη ένδυσης. Οι μεγάλες τσέπες προσθέτουν ένα άλλο στρώμα. Τα κοσμήματα είναι παρωχημένα υπέρ μιας απρόσκοπτης γενικής εμφάνισης. Τα ψηλοτάκουνα είναι δημοφιλή για να τονίζουν τις επιμήκεις γραμμές των φορεμάτων. Κατά προτίμηση και χωρίς shcmuckless.

Ρετρό μοντέλα προσανατολισμένα προς το μέλλον – έτσι θα έμοιαζαν

Γυναικεία φορέματα - υπέροχο κοστούμι

Ρετρό και μοντέρνο ταλέντο ταυτόχρονα

Μπορείτε να συνδυάσετε το ρετρό και το φουτουριστικό στυλ; Σίγουρα, επειδή είναι ακριβώς αυτό που βιώνετε στο μοντέλο πάνω και κάτω από αυτό το κείμενο. Αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσω των καθαρών γραμμών και της ακραίας μείωσης των αξεσουάρ. Έτσι παίρνετε υπέροχα ρούχα, τόσο για την καθημερινή ζωή σε ένα πολυτελές θέρετρο υγείας, όσο και για ένα επαγγελματικό ταξίδι, κατά το οποίο θέλετε να δείξετε ένα υψηλό επίπεδο και ένα αξιοζήλευτο στυλ.

Κλασικά και προκλητικά μοντέλα που χαρακτηρίζονται από ευθείες γραμμές και γεωμετρικά κοψίματα

Γυναικεία φορέματα με νουτένιο φόρεμα

Τι άλλο μας λέει αυτή η συλλογή για το μέλλον?

Με λίγες εξαιρέσεις, κυριαρχούν τα μονόχρωμα χρώματα και τα μοτίβα στυλιζαρίζονται με μέτριο τρόπο. Οι συνδυασμοί αποχρώσεων, σχημάτων και γραμμών έχουν τα πρότυπά τους στη φύση. Ωστόσο, έχουν επιλεγεί έτσι ώστε να φαίνονται θηλυκά και φουτουριστικά ταυτόχρονα. Γι ‘αυτό το όλο πράγμα φαίνεται κάπως χαοτικό, αλλά φαίνεται να εναρμονίζεται με τη στάση μας απέναντι στη ζωή και το περιβάλλον. Ακούγεται πολύ θεωρητικό, αλλά στην πραγματικότητα μπορείτε να δείτε όλα αυτά τα μοντέλα εργασίας υπέροχα στα διάφορα ρούχα. Αυτό που είναι επίσης αξιοσημείωτο είναι τα υπερμεγέθη τοπ και η θέα στα ρούχα ως είδος κατασκευής ή γλυπτικής. Είναι προσανατολισμένο προς το μέλλον, αλλά ταυτόχρονα τονίζει υπέροχα τη γυναικεία σιλουέτα. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια καλοκαιρινή συλλογή, η απουσία λουριών και μοντέλων με στράπλες είναι ιδιαίτερα αισθητή. Για αυτό, η επιμήκυνση του σώματος αποτελεί υψηλή προτεραιότητα της συλλογής. Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε ποια από αυτά τα στοιχεία θα διαμορφώσουν τις τάσεις της μόδας στο μέλλον το 2020 και τι θα καθιερωθεί ως μοντέρνο κλασικό στη συνέχεια.

Πολλοί από τους συνδυασμούς χρωμάτων και γραμμών έχουν βρεθεί στη φύση

Γυναικεία φορέματα φαρδιά φούστα

Το αγαπημένο μας από τη συλλογή

Το παραπάνω μοντέλο είναι το αγαπημένο από αυτή τη συλλογή και συνδυάζει επίσης πολύ καλά τις ιδιότητες που μόλις αναφέραμε. Εδώ βρίσκουμε ένα υπερμεγέθη δερμάτινο τοπ με ογκώδη μανίκια. Τα κουμπιά μειώνονται στο ελάχιστο, αλλά ταυτόχρονα ξεχωρίζουν λόγω της λεπτής εμφάνισής τους. Η φούστα χαρακτηρίζεται επίσης από καθαρές γραμμές και δείχνει το χρώμα μιας μεγάλης ανατολής. Αυτό είναι πολύ κοντά στη φύση και προσανατολίζεται στο μέλλον ταυτόχρονα. Αυτή η συλλογή ακολουθεί επίσης τις συνήθεις γραμμές της μάρκας Camilla and Marc. Βιώνουμε μια έκδοση του κλασικού, η οποία ταυτόχρονα δείχνει μια έντονη γλυπτική εμφάνιση.

Μπορεί ακόμη και να δούμε τέτοια μοντέλα στο μέλλον

Γυναικεία φορέματα σε μπεζ στολή

Οι τάσεις της μόδας 2020 πιθανότατα θα φέρουν επίσης τέτοιες αντιθέσεις μαζί τους

Γυναικεία φορέματα σε δύο υπέροχα χρώματα

Πραγματικά γυναικεία μοντέλα και διάφανα γυναικεία φορέματα πιθανότατα δεν θα λείπουν ούτε αυτά

Γυναικεία φορέματα μακρύ ροζ - υπέροχη ιδέα

Οι γυναίκες φορούν κόκκινα ρούχα

Οι γυναίκες φορούν υπέροχα ρούχα

Κλασικό γυναικείο φόρεμα σε μοντέρνα ερμηνεία

Οι γυναίκες φορούν υπέροχη μαύρη ιδέα

Κίτρινη στολή - υπέροχα γυναικεία φορέματα

φωτεινή ιδέα ιεροτελεστία για γυναικεία φορέματα

Πολλά από τα μοντέλα γυναικείων φορεμάτων είναι αρκετά κλειστά

κόκκινη μόνωση για τα γυναικεία ρούχα

διαφανή γυναικεία φορέματα - έμπνευση

υπέροχες ιδέες για γυναικεία φορέματα

Μια άλλη φουτουριστική έκδοση γυναικείου κοστουμιού

υπέροχα γυναικεία φορέματα

Vintage εμφάνιση γυναικεία φορέματα

λευκά γυναικεία φορέματα

Τα φορέματα με σχέδια έχουν συχνά αντλήσει έμπνευση από φυσικά τοπία

υπέροχες ιδέες για μοτίβα γυναικεία φορέματα

λευκά γυναικεία φορέματα

υπέροχα γυναικεία φορέματα