Το κουλούρι – αυτό το κλασικό χτένισμα άλλαξε με την πάροδο του χρόνου και εξακολουθεί να είναι συναρπαστικά όμορφο μέχρι σήμερα. Και τώρα το έχουμε ακόμη και δύο φορές. Τα Space buns είναι η πιο καυτή τάση χτενίσματος για το καλοκαίρι του 2021. Αυτό μάλλον δεν είναι εντελώς καινούργιο, επειδή τα εικονίδια της δεκαετίας του ’90 όπως τα Spice Girls και η Marusha το έχουν ήδη δείξει με ευχαρίστηση. Τώρα όμως ο διπλός κότσος βιώνει την απόλυτη επιστροφή του και εντυπωσιάζει με την καθημερινότητα και την παιχνιδιάρικη κομψότητά του ταυτόχρονα. Ευτυχώς, το δροσερό χτένισμα είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο να μιμηθεί και ταιριάζει με κάθε στυλ μόδας. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι τα κουλούρια του διαστήματος είναι αρκετά ευέλικτα στο στυλ. Φαίνονται απίστευτα κομψά τόσο κομψά και λαμπερά όσο και ακατάστατα ή πλεκτά. Άλλοι προτιμούν να φορούν το χτένισμα με μισάνοιχτα μαλλιά, σε άλλους αρέσει να το τοποθετούν αναιδώς στο πίσω μέρος του κεφαλιού και άλλοι λατρεύουν τα λεγόμενα ψωμάκια μακαρόν. Αυτά είναι πολύ κομψά και κάπως διατηρημένα στο κάτω μέρος του κεφαλιού και έχουν ιδιαίτερα θηλυκό αποτέλεσμα.

Διαστημικά τσουρέκια – Η τάση των μαλλιών για το 2021

τα ακατάστατα κουλούρια του χώρου φαίνονται μοντέρνα χτένισμα 2021

Πολλοί συνδέουν την προέλευση των διαστημικών κουλουριών με το μοναδικό χτένισμα της πριγκίπισσας Leia (Carrie Fisher) από την λατρευτική ταινία Star Wars. Πράγματι, τα μικρά ζυμαρικά μαλλιών στα αριστερά και τα δεξιά του κεφαλιού θυμίζουν το χτένισμα της δημοφιλούς ηρωίδας επιστημονικής φαντασίας. Τα κουλούρια διπλής όψης είναι ιδιαίτερα κατάλληλα ως χτένισμα για καρναβάλι ή λαμπερό καλοκαιρινό φεστιβάλ, όπως το Coachella.

Τα κουλούρια διαστήματος μπορούν να γίνουν ακόμη πιο ονειρικά και υπερβολικά με λάμψη και επιπλέον αξεσουάρ μαλλιών.

Διαμορφώστε ένα υπέροχο χτένισμα με κουκούλα με glitter gel

καρναβαλική τάση χτένισμα 2021 διαστημικά τσουρέκια

Τα πολλά άλλα πλεονεκτήματα των διπλών κουλουριών είναι προφανή. Φαίνονται πολύ πρωτότυπα και μοντέρνα, δένουν όμορφα ενοχλητικά σκέλη και εξασφαλίζουν πιο ευχάριστη φρεσκάδα το καλοκαίρι. Τα κουλούρια διαστήματος είναι ευέλικτα και μπορούν να διακοσμηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χρειάζεστε μόνο μερικά εργαλεία όπως βούρτσα μαλλιών, χτένα, γραβάτες μαλλιών και φουρκέτες (μπομπί καρφίτσες) καθώς και λακ μαλλιών. Ακόμα και οι απόλυτοι αρχάριοι και οι γυναίκες που δεν είναι ιδιαίτερα ειδικευμένες στο κομμωτήριο μπορούν να υλοποιήσουν το υπέροχο “space look” με λίγες μόνο κινήσεις. Θα σας δείξουμε παρακάτω πόσο εύκολο και γρήγορο είναι και θα σας δώσουμε άφθονη έμπνευση για το χτένισμα στις εικόνες.

Διαστημικά κουλούρια – βασικές οδηγίες

δροσερά κουλούρια ακατάστατα κουτσομπολιά

Χρειάζεσαι:

  • βούρτσα μαλλιών
  • χτένα
  • Γραβάτες μαλλιών
  • φουρκέτες
  • Σπρέι μαλλιών

Και κάπως έτσι γίνεται:

  • Αρχικά, χτενίστε τα μαλλιά με τη βούρτσα και χωρίστε τα στη μέση με ένα μεσαίο μέρος. Προαιρετικά, μπορείτε φυσικά να δημιουργήσετε επίσης ένα ζιγκ -ζαγκ χωρισμό ή παρόμοιο. σχεδιάζω.
  • Κρατήστε τα μαλλιά μαζί από κάθε πλευρά και δέστε τα σε μια αλογοουρά με ελαστικό μαλλιών.
  • Περιστρέψτε τις πλεξούδες η μία μετά την άλλη και στις δύο πλευρές προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και στη συνέχεια τυλίξτε τις γύρω από το ελαστικό μαλλιών.
  • Ασφαλίστε τις κουλουριασμένες μπομπί με καρφίτσες και ψεκάστε τις με λακ μαλλιών. πλήρης!

υπόδειξη: Φτιάξτε κάθε αλογοουρά ακριβώς εκεί που θέλετε τα διαστημικά τσουρέκια αργότερα.

Φτιάξτε τα δικά σας πλεκτά κενά κουλούρια

κομψό μοντέρνο χτένισμα πλεκτά κουλούρια χώρου

Τα ακατάστατα ψωμάκια είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και είναι πάντα κατάλληλα ως καθημερινό χτένισμα. Αλλά μερικές φορές μπορεί να θέλετε να φανείτε λίγο πιο κομψό και λεπτό. Αν πάλι δεν θέλετε να κάνετε χωρίς τα μοντέρνα διαστημικά τσουρέκια, μπορείτε να τα πλέξετε. Απλώς ακολουθήστε τις βασικές οδηγίες και πλέξτε τις αλογοουρές όμορφα και προσεκτικά. Στη συνέχεια, τυλίξτε τα γύρω από τις γραβάτες των μαλλιών και στερεώστε τα ξανά με καρφίτσες. Για ακόμη πιο ομαλή εμφάνιση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορό ισιώματος μαλλιών και τζελ μαλλιών.

Το χτένισμα με γαλλικές πλεξούδες στο πίσω μέρος του κεφαλιού φαίνεται λίγο πιο παιχνιδιάρικο και πιο ροκ

πλεκτά διαστημικά κουλούρια trending χτένισμα

Τα κουλούρια μισού χώρου προσθέτουν μια ρομαντική πινελιά στα μαλλιά σας

Φτιάξτε μόνοι σας κουλούρια μισού χώρου

Αν θέλετε να κάνετε το χτένισμα της τάσης λίγο πιο θηλυκό, μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά μισάνοιχτα. Τόσο η ακατάστατη όσο και η πλεγμένη έκδοση των διαστημικών κουλουριών φαίνονται πολύ ωραία. Συνεχίστε ξανά όπως περιγράφεται παραπάνω στις βασικές οδηγίες. Η μόνη διαφορά εδώ είναι ότι όταν δένεις τα μαλλιά σου, χρησιμοποιείς μόνο τα πάνω τμήματα. Για ακόμα πιο ρομαντικό αποτέλεσμα, μπορείτε να αφήσετε μερικά σκέλη ελεύθερα μπροστά.

Το απόλυτο νυφικό χτένισμα για νύφες που αναζητούν κάτι το συνηθισμένο

space buns μακριά ξανθά μαλλιά νυφικό χτένισμα

Εδώ μπορείτε να δείτε τις αναλυτικές οδηγίες στο βίντεο:

Αντλήστε ακόμη περισσότερη έμπνευση από τις άλλες εμφανίσεις παρακάτω και προσπαθήστε να βάλετε μόνη σας το μοντέρνο χτένισμα. Ακατάστατο, μακαρόν, μισό κουλούρι ή πλεκτό – υπάρχει πάντα το σωστό για κάθε στυλ και γούστο.

Απλά κουλούρια ανοιχτού χώρου και το καλοκαίρι μπορεί να έρθει!

φεστιβάλ trend hairstyle 2021 διαστημικά τσουρέκια

Τα ασορτί γυαλιά ηλίου θα ενισχύουν πάντα το χτένισμά σας

μισά διαστημικά κουλούρια ακατάστατα κουτάβια

Τα μαλλιά Ombré φαίνονται ακόμη πιο υπερβολικά με αυτόν τον τρόπο

εξωφρενικά διαστημικά κουλούρια ombre μακριά μαλλιά ροζ

Τα κουλούρια του διαστήματος είναι απλά απαραίτητα σε θεματικά πάρτι, φεστιβάλ ή καρναβάλια

φτιάξτε μόνοι σας φεστιβαλικά κουλούρια

χτένισμα τάση 2021 πλεκτά διαστημικά τσουρέκια

ακατάστατα κουλούρια με διπλό κουλούρι

Παρέχουν όμως αυτό το σίγουρο στην καθημερινή ζωή ή ακόμα και στο γραφείο

χτένισμα τάση 2021 διαστημικά κουλούριαμισό κενό κουλούρια μακριά μαλλιάπλεγμένα ακατάστατα κουλούρια χώρου μισάνοιχτα μαλλιάπλεκτά διαστημικά κουλούρια καλοκαιρινό χτένισμαπλεκτά διαστημικά κουλούριαφτιάξτε μόνοι σας κουλούρια μισού χώρουακατάστατα κουλούρια χώρου κοντά και μακριά μαλλιάφτιάξτε μόνοι σας ακατάστατα διαστημικά κουλούριαακατάστατο διαστημικό κουλούρι trend χτένισμα 2021ακατάστατα διαστημικά κουλούριαακατάστατα και πλεκτά διαστημικά κουλούριακαλοκαιρινός χώρος φεστιβάλ φτιάξτε μόνοι σας κουλούριακαλοκαιρινό χτένισμα 2021 ακατάστατα διαστημικά τσουρέκιαspace buns καθημερινή τάση χτένισμα 2021space buns κομψό νυφικό χτένισμαspace buns festival hairstyle 2021διαστημικά κουλούρια φεστιβάλ χτενίσματαspace buns festival trend trend hairstyle 2021trend buns hairstyle trend 2021διαστημικά κουλούρια πλεκτά χτένισμα τάσης 2021space buns μισά διπλά κουλούρια σγουρά μαλλιάtrending χτενίσματα 2021 space buns backδιαστημικά κουλούρια σγουρά μαλλιάΤα διαστημικά κουλούρια φαίνονται το 2021Τα διαστημικά κουλούρια φαίνονται το 2021space buns ακατάστατο νυφικό χτένισμαδιαστημικά κουλούρια ακατάστατο διπλό κουλούριtrend χτενίσματα 2021 φεστιβάλ διαστημικά κουλούρια