Αισθάνεστε μερικές φορές ότι τα μοντέρνα κουρέματα δεν ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σας; Or μήπως αναρωτιέστε αν το νευρικό κούρεμα του συναδέλφου σας θα φανεί καλό και στο στενό σας πρόσωπο; Μην ανησυχείτε! Υπάρχουν πολλά μοντέρνα χτενίσματα για στενά πρόσωπα που θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε σε μια στιγμή. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και βρείτε το σωστό χτένισμα για το σχήμα και το μέγεθος του προσώπου σας.

Χτενίσματα για στενά πρόσωπα

Hairstyles for Throw Faces Hair Trends 2021

Υπάρχουν πολλά κομψά κουρέματα που είναι ιδανικά για ένα λεπτό πρόσωπο. Δες τα παρακάτω χτενίσματα για λεπτά πρόσωπα για να ξέρεις ακριβώς τι να ζητήσεις την επόμενη φορά που θα επισκεφτείς τον κομμωτή σου.

Πώς να επιλέξετε το σωστό κούρεμα για το πρόσωπό σας

Κούρεμα για στενά πρόσωπα Τάσεις μαλλιών 2021 Κοντό χτένισμα

Τρέχοντα κουρέματα που θα κολακεύουν το λεπτό σας πρόσωπο

Χτενίσματα για στενά πρόσωπα Τάσεις μαλλιών 2021 Στρώματα χτενίσματος

Ποιο είναι το σχήμα του προσώπου σας?

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που καθορίζουν το τέλειο κούρεμα, συμπεριλαμβανομένου του σχήματος του προσώπου σας.

Ο τρόπος που κόβετε και χτενίζετε τα μαλλιά σας μπορεί να τονίσει τα χαρακτηριστικά σας, το σχήμα του προσώπου και τη συνολική εμφάνιση, γι ‘αυτό και το να κάνετε το σωστό κόψιμο για το πρόσωπό σας είναι τόσο σημαντικό. Γενικά, τα σχήματα του προσώπου μπορούν να περιγραφούν ως οβάλ, στρογγυλά, σε σχήμα καρδιάς ή τετράγωνα. Πρόσφατα, προστέθηκαν νέα σχήματα, όπως δράκοι, ορθογώνια, σακούλες κάτω από τα μάτια, επτάγωνο και μακρόστενο.

Αν δεν είστε σίγουροι για το σχήμα του προσώπου σας, δείτε αυτό αντικείμενα στο.

Προσδιορίστε το σχήμα του προσώπου σας

Χτενίσματα για στενά πρόσωπα σε σχήματα προσώπου

Επιλέγοντας ένα κούρεμα με βάση το σχήμα του προσώπου

Πριν εξετάσουμε τα καλύτερα χτενίσματα για στενά πρόσωπα, είναι καλή ιδέα να περιορίσετε τις επιλογές σας με βάση το σχήμα του προσώπου σας.

Για παράδειγμα, αν έχετε μακρύ πρόσωπο, ένα μακρύτερο κούρεμα σας κάνει κακό. Ωστόσο, αν δοκιμάσετε ένα πιο κοντό χτένισμα με λίγο περισσότερο όγκο, το πρόσωπό σας θα φαίνεται πιο στρογγυλό.

Ταιριαστά χτενίσματα για γωνιακά πρόσωπα

Χτενίσματα για στενά πρόσωπα Σχήμα προσώπου υπήρχε

Υπάρχουν επίσης ορισμένα σχήματα προσώπου που φαίνονται υπέροχα με κτυπήματα, όπως πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς και πιο μακριά, και άλλα που δεν φαίνονται τόσο κολακευτικά με κτυπήματα όσο ένα τετράγωνο πρόσωπο.

Αφού καθορίσετε το σχήμα του προσώπου σας και το σωστό γενικό στυλ, μπορείτε να προσεγγίσετε την τέλεια εμφάνιση λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος του προσώπου, την υφή των μαλλιών και τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Ένα παράδειγμα προσώπου σε σχήμα καρδιάς

Χτενίσματα για στενά πρόσωπα Σχήμα προσώπου καρδιά

Χτενίσματα για στενά πρόσωπα

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα κουρέματα όταν έχετε στενό πρόσωπο.

Το pixie

Γενικά, τα στενά πρόσωπα και τα σύντομα κουρέματα συνδυάζονται σαν μπισκότα και γάλα. Το μικρότερο μήκος δίνει έμφαση στο μέγεθος, τη γραμμή του σαγονιού και τα συνολικά χαρακτηριστικά για πιο απαλό και στρογγυλό βλέμμα στο πρόσωπο.

Το pixie cut δεν βγαίνει από τη μόδα

Χτενίσματα για στενά πρόσωπα Τάσεις μαλλιών Ασύμμετρο κούρεμα

Υπάρχουν αρκετές παραλλαγές σε αυτό το κούρεμα, όπως το shaggy pixie που έχει περισσότερο όγκο στην κορυφή. Το pixie cut είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και είναι σχετικά εύκολο στη συντήρηση χωρίς τη χρήση πολλών προϊόντων μαλλιών.

Φαίνεται από όλες τις πλευρές

Χτενίσματα για στενά πρόσωπα Pixie Hair Trends

Σκούπισε πόνι

Ένα χτένισμα πόνι φαίνεται πολύ καλό σε ένα στενό πρόσωπο! Ένα σύντομο κούρεμα λοιπόν με κτυπήματα είναι το κατάλληλο κούρεμα για όποιον έχει στενό πρόσωπο.

Τα σγουρά κτυπήματα συνήθως ταιριάζουν καλύτερα με ίσια ή ελαφρώς κυματιστά μαλλιά, αλλά μερικές φορές θα μπορούσαν να ταιριάζουν και με σγουρά χτενίσματα.

Τα κτυπήματα είναι πολύ μοντέρνα αυτή τη στιγμή

Χτενίσματα για στενά πρόσωπα Τάσεις μαλλιών Long Bangs

Ένα καθολικό κούρεμα

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό είναι ένα βλέμμα που λειτουργεί σε στενά πρόσωπα, μεγάλα πρόσωπα και σχεδόν οποιοδήποτε σχήμα προσώπου!

Το καθολικό κούρεμα έχει μήκος ακριβώς πάνω από τους ώμους που λειτουργεί τόσο για ίσια όσο και για σγουρά μαλλιά. Μερικές φορές αναφέρεται ως το κομμάτι “έπαινος”.

Αυτό το κόψιμο μπορεί εύκολα να διακοσμηθεί με πιστολάκι, επίπεδο σίδερο ή σίδερο για μπούκλες.

Με πλευρική χωρίστρα

Χτενίσματα για στενά πρόσωπα σε σχήμα προσώπου σε σχήμα καρδιάς

Ασύμμετρο μπομπ

Αυτή είναι μια μοντέρνα εμφάνιση που είναι ιδανική για ένα λεπτό πρόσωπο. Ένα ασύμμετρο bob είναι ένα άλλο σύντομο κούρεμα που έχει κοντά, πολυεπίπεδα σκέλη που είναι άνισα (ή ασύμμετρα).

Αυτό το χτένισμα λειτουργεί τόσο για σγουρά όσο και για ίσια μαλλιά.

Έτσι δημιουργείτε ένα εντυπωσιακό βλέμμα

Χτενίσματα για στενά πρόσωπα Τάσεις μαλλιών Κοντό κούρεμα Bob

Ένα μακρύ χτένισμα με κύματα

Αν έχετε στενό πρόσωπο αλλά δεν σας ενδιαφέρει ένα κοντό κούρεμα, σκεφτείτε να φορέσετε τα μαλλιά σας πιο μακριά και σε κύματα. Αυτό είναι φυσικά λίγο πιο εύκολο αν τα μαλλιά σας είναι ήδη κυματιστά. Αλλά μπορεί επίσης να λειτουργήσει κάνοντας μπούκλες στα ίσια μαλλιά σε απαλά κύματα.

Μια ρομαντική εμφάνιση

Χτενίσματα για στενά πρόσωπα Τάσεις μαλλιών Μακριά κύματα μαλλιών

Το πρόσθετο πλεονέκτημα αυτής της κοπής είναι ότι μπορείτε επίσης να φορέσετε τα μαλλιά μέχρι τη μέση ή σε σφιχτό κότσο εάν θέλετε να αλλάξετε το στυλ.

Ένα updo με κτυπήματα

Χτενίσματα για στενά πρόσωπα Τάσεις μαλλιών μακρύ πόνυ χτένισμα καρφωμένο

Κούρεμα και υφή

Η υφή των μαλλιών σας παίζει επίσης ρόλο στον καθορισμό του κούρεμά σας. Τα πολύ λεπτά, ίσια μαλλιά λειτουργούν για ορισμένα χτενίσματα και τα χοντρά μπούκλες για άλλα.

Η υφή των μαλλιών μπορεί επίσης να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου, ειδικά στις γυναίκες. Πριν αποφασίσετε για το αγαπημένο σας κούρεμα, σκεφτείτε αν έχει αλλάξει η υφή των μαλλιών σας. Maybeσως θα πρέπει να σκεφτείτε μια εντελώς νέα εμφάνιση.

Τα λεπτά μαλλιά χρειάζονται λίγη περισσότερη συντήρηση

Χτενίσματα για στενά πρόσωπα Τάσεις μαλλιών Κοντό κούρεμα

Αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας?

Τώρα ξέρετε ότι το σχήμα, το μέγεθος και η υφή του προσώπου είναι όλα τα προαπαιτούμενα για ένα τέλειο κούρεμα.

Το τελευταίο σημείο που πρέπει να σκεφτείτε είναι πώς η συνολική προσωπικότητα και το στυλ σας μπορούν να επηρεάσουν το χτένισμά σας.

Εάν είστε φυσικά αθλητικοί ή έξω και πολύ, τότε επιλέξτε ένα εύκολο χτένισμα που μπορείτε να το φτιάξετε γρήγορα το πρωί ή στο γυμναστήριο. Αν σας αρέσει να ντύνεστε, δοκιμάστε ένα πιο τολμηρό και λιγότερο κλασικό κούρεμα.

Τα κτυπήματα κάνουν τη διαφορά

Χτενίσματα για στενά πρόσωπα Τάσεις μαλλιών Χτυπήματα

Τελικά

Έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για χτενίσματα για λεπτά πρόσωπα. Κλείστε ένα ραντεβού και κάντε τις τελικές ερωτήσεις του στυλίστα σας.

Ένα υπέροχο κούρεμα θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση που πρέπει να νιώθετε πάντα. Αδράξτε την ευκαιρία και αλλάξτε στυλ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μαλλιά και τις συμβουλές ομορφιάς, συνεχίστε να περιηγείστε εδώ μαζί μας.

Αφήστε τα παρακάτω παραδείγματα φωτογραφιών να σας εμπνεύσουν …

Χτενίσματα για στενά πρόσωπα Τάσεις μαλλιών 2021 ΔιασημότητεςΧτενίσματα για στενά πρόσωπα Τάσεις μαλλιών Bob Hairstyle Χτενίσματα για στενά πρόσωπα Τάσεις μαλλιών Κούρεμα μπούκλες ώμου μήκους ώμου Χτενίσματα για στενά πρόσωπα Τάσεις μαλλιών Κούρεμα μήκους ώμου Χτενίσματα για στενά πρόσωπα Τάσεις μαλλιών Long Bob Glasses Χτενίσματα για στενά πρόσωπα Τάσεις μαλλιών Long Bob Hairstyle Χτενίσματα για στενά πρόσωπα Τάσεις μαλλιών Long Bob Χτενίσματα για στενά πρόσωπα Τάσεις μαλλιών Pixie κούρεμαΧτενίσματα για στενά πρόσωπα Τάσεις μαλλιών Pixie Bangs Waves Χτενίσματα για στενά πρόσωπα Τάσεις μαλλιών Pixie Cut Χτενίσματα για στενά πρόσωπα Τάσεις μαλλιών Μήκος ώμου Χτένισμα κύματα Χτενίσματα για στενά πρόσωπα Τάσεις μαλλιών Μήκος ώμου Χτένισμα Χτενίσματα για στενά πρόσωπα Hairstyles για στενά πρόσωπα Τάσεις μαλλιών