Το όμορφο φθινόπωρο είναι εδώ και τώρα θέλουμε να εξερευνήσουμε και να απολαύσουμε όλες τις πτυχές της αλλαγής στη ζωή μας. Στη μόδα καθώς και σε όλους τους τομείς της ζωής μας, θέλουμε να μάθουμε πώς μπορούμε να βιώσουμε αυτή τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό το άρθρο αφορά όλες τις αναδυόμενες τάσεις στα γυναικεία χτενίσματα. Έχουμε δώσει ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά, τα οποία είναι ιδιαίτερα θηλυκά και ταυτόχρονα απλά.

Υπάρχουν πολλά υπέροχα χτενίσματα πλεξούδας για σπορ εμφάνιση

Δείτε πίσω χτενίσματα κυρίες

Γυναικεία χτενίσματα στο στυλ των 80s και 90s

Αυτή τη φθινοπωρινή σεζόν μπορείτε να επιστρέψετε στο ρετρό στυλ. Για παράδειγμα, το πρόσωπο που καλύπτεται εν μέρει από κτυπήματα θεωρείται ιδιαίτερα μοντέρνο. Οι αλογοουρές και τα αξεσουάρ στα μαλλιά είναι επίσης πολύ δημοφιλή αυτή τη στιγμή. Αλλά εδώ καταλήγει στις μικρές λεπτομέρειες. Πρέπει να διατηρήσετε ένα ορισμένο ποσό νεωτερικότητας για να καταλήξετε να φαίνεστε σύγχρονοι.

Με τα πόνι που καλύπτουν την πλευρά του προσώπου, για παράδειγμα, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε πολύ στυλάτο. Τα αξεσουάρ θα πρέπει να είναι πολύ πιο απλά και πιο μινιμαλιστικά σε σύγκριση με τα πρωτότυπα από το 80s και 90s Κοίτα. Μπορείτε λοιπόν να αναφερθείτε στα κοσμήματα εκείνης της εποχής, αλλά σε καμία περίπτωση να μην φαίνεστε παράξενα και σαν να μεταφέρθηκαν εδώ από άλλη εποχή.

Τα μακριά χρωματιστά σκέλη παραμένουν επίκαιρα

Χρωματιστά σκέλη χτενίσματα γυναικών

Οι πλεξούδες είναι μοντέρνες, αλλά κοιτάξτε πώς!

Οι πλεξούδες είναι ποικίλες και ιδιαίτερα πρακτικές. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που επέστρεψαν εδώ και μερικές σεζόν. Ταιριάζουν ιδιαίτερα με τη νοσταλγική φθινοπωρινή περίοδο. Κυριαρχούν μεταξύ των γυναικείων χτενισμάτων και το 2019. Ας ρίξουμε όμως μια πιο προσεκτική ματιά σε ποιες είναι οι ιδιαίτερα δημοφιλείς παραλλαγές. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της συλλογής Prada στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, κάποιος βίωσε ιδιαίτερα κομψές παραλλαγές που έμοιαζαν να είναι εμπνευσμένες από τη σειρά Adams. Δηλαδή, τα μαλλιά ήταν χωρισμένα στη μέση και υπήρχαν δύο πλευρικές, κομψές, συμμετρικές πλεξούδες. Τα μοντέλα Max Mara έχουν δείξει μια σπορ εκδοχή. Αυτό συνήθως σημαίνει χωρίς χωρίστρα και πλεξούδα τοποθετημένη στη μέση ή ελαφρώς στο πλάι στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Οι πλεξούδες βρέθηκαν επίσης στα γυναικεία χτενίσματα της Ulla Johnson. Με αυτήν την παραλλαγή, τα μαλλιά χωρίζονται στο πλάι και έχετε πάλι δύο μακριές πλεξούδες.

Βλέπουμε τα χτενίσματα αλογοουράς σε πολλές τρέχουσες παραλλαγές 

Hairstyles γυναίκες - μια μεγάλη αλογοουρά

Επεκτάσεις σε έντονα χρώματα

Αυτή η τάση ξεκίνησε πραγματικά το καλοκαίρι. Η επιδίωξη περισσότερης θηλυκότητας συνδυάστηκε με τον εκκεντρισμό και την αγάπη για το εξωτικό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τις μακρές επεκτάσεις που έχουμε δει παντού στα θερινά θέρετρα υγείας. Αλλά ξαφνιαστήκαμε όταν είδαμε ότι ήταν και στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Προφανώς, παραμένουν παρόντες ως φθινοπωρινή τάση. Το είδαμε στα μοντέλα του Felix Klein. Ας δούμε αν οι χρωματιστές προεκτάσεις θα διακοσμήσουν και τη χειμερινή περίοδο.

Τα αξεσουάρ μαλλιών μεγάλου μεγέθους είναι πολύ επίκαιρα

Χτενίσματα γυναικεία κοσμήματα πλεξούδα

Κοσμήματα από πολύτιμους λίθους

Αυτή η τάση δεν ισχύει φυσικά για κάθε μέρα. Αλλά το χειμώνα δεν λείπουν οι επίσημες υποθέσεις. Τα Χριστούγεννα δεν φαίνονται τόσο μακριά και μετά έρχεται η παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και ίσως η μία ή η άλλη ρομαντική γιορτή του χειμώνα θα μπορούσε να είναι μια αφορμή για να φορέσετε τέτοια αξεσουάρ μαλλιών.

Υπάρχουν και τα μινιμαλιστικά αξεσουάρ μαλλιών

Χτενίσματα γυναικεία κοσμήματα στο πλάι

Κοσμήματα ευγενών μετάλλων με τη μορφή αλυσίδων και κορδελών

Θέλετε να διατηρήσετε τη μεταλλική λάμψη στα μαλλιά σας εκτός ειδικών περιστάσεων; Σε αυτή την περίπτωση, αυτή η τάση είναι για εσάς. Οι λωρίδες μαλλιών που μοιάζουν με αλυσίδες ή αλυσίδες που μπλέκονται με αλογοουρές και πλεξούδες είναι μια μοντέρνα συστροφή για το πώς να διακοσμήσετε τα μαλλιά σας. Επιπλέον, σας επιτρέπει να τα διατηρείτε σε ένα καλό χτένισμα. Επίσης είδαμε πολλά κοσμήματα με διαφορετικές πλεξούδες στα βάθρα της μόδας. Ο Sam McNeil έκανε πραγματικές συνθέσεις από αυτές για το Channel. Κάτι παρόμοιο ζήσαμε με τον Oscar de la Renta και τον Cristiano Serrano. Αυτό κάνει τα γυναικεία χτενίσματα να λάμπουν το φθινόπωρο. Συνολικά, μπορούμε να πούμε ότι τα κοσμήματα στα μαλλιά στα γυναικεία χτενίσματα θα φανούν εντελώς πολύ μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Αυτό ισχύει τόσο για τα πολύ λεπτά κομμάτια, όσο και για αυτά σε υπερμεγέθη και υπερβολικές ποσότητες. Θα μπορούσατε να επιλέξετε και τα δύο.

Άλλη μια έμπνευση για γυναικεία χτενίσματα με κοσμήματα

Στολίδια λαχανικά κοσμήματα χτενίσματα γυναίκες

Συνδυασμοί διαφορετικών χρωμάτων και χτενισμάτων

Το trend trend 6, στο οποίο φτάσαμε τώρα, είναι συνδυασμοί διαφορετικών χρωμάτων και υφών. Μια αλογοουρά των 90s και δύο, ενδεχομένως αντίθετα, χρώματα θα ήταν η ιδανική λύση αν θέλετε να φτιάξετε τη διάθεσή σας το φθινόπωρο. Συνδυάστε ίσια μαλλιά στις φτέρνες και κυματιστές προεκτάσεις. Με την ευκαιρία, θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χρώματα για να εμπνέετε τακτικά διαφορετικά υπέροχα στυλ με τα μαλλιά σας.

Συνδυάστε διαφορετικά χρώματα στα μαλλιά σας

πολύ ανοιχτό ξανθά χτενίσματα κυρίες

Δημιουργική χρήση των ήδη γνωστών χτενισμάτων – αλογοουρά και καρφιτσωμένα μαλλιά

Οι αλογοουρές και τα αλογοουρά μαλλιά είναι από καιρό κλασικό. Τα βιώνουμε σε ιδιαίτερα διαφορετικές παραλλαγές ανάμεσα στα φθινοπωρινά γυναικεία χτενίσματα. Όσον αφορά τις αλογοουρές, αναζητήστε ασύμμετρες παραλλαγές ή ενδιαφέροντα μπερδέματα. Πειραματίζεστε με διαφορετικά ύψη προσέγγισης. Με τα καρφιτσωμένα χτενίσματα, αφήνετε ελεύθερα διαφορετικά σκέλη. Αφενός, αυτό καθιστά την εμφάνιση πιο πρωτότυπη και, αφετέρου, σας επιτρέπει να τονίσετε το πρόσωπό σας με διαφορετικούς τρόπους. Τα μοντέλα Zadig & Ο Voltaire και ο Dion Lee έχουν δείξει διαφορετικά γυναικεία χτενίσματα αυτού του τύπου.

Έχουμε αναφέρει αρκετές φορές την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και είναι φυσιολογικό γιατί τα βλέμματα όλων των σύγχρονων λάτρων είναι επί του παρόντος καρφωμένα σε αυτήν. Πολλές από τις εικόνες σχετίζονται επίσης με αυτό. Σας ευχόμαστε πολλή διασκέδαση και έμπνευση ενώ κάνετε κύλιση προς τα κάτω!

Τα γυναικεία χτενίσματα που εμπνεύστηκαν από την οικογένεια Adams είναι επίσης επίκαιρα 

Ξανθιά ιδέα γυναικείων χτενισμάτων

Η χωρίστρα μπορεί να τοποθετηθεί στο πλάι 

Χτενίσματα κυρίες υπέροχο πρόσωπο

Είναι επίκαιρο να συνδυάσετε διαφορετικές υφές

Χτενίσματα γυναίκες κυματιστά και ίσια

Η περίσσεια κοσμημάτων φέτος δεν ανήκει μόνο στα μαλλιά

Χτενίσματα γυναικεία κοσμήματα πλεξούδα

Τα πόνι όπως αυτά από τη δεκαετία του ’80 είναι εξίσου επίκαιρα

Hairstyles κυρίες ένα ξανθό πόνι

Πολλές υπερμεγέθεις αλυσίδες συγκρατούν τα χτενίσματα μαζί

Χτένισμα γυναικεία μεταλλική κορδέλα

Χτενίσματα γυναικεία κοσμήματα μαλλιά

Μπορείτε επίσης να ποντάρετε σε αυτό το είδος ρετρό κοσμήματος

Hairstyles κυρίες μεγάλη μπάντα

σγουρά μαλλιά χτενίσματα κυρίες

Τα αξεσουάρ μαλλιών θα κάνουν τα γυναικεία χτενίσματα να λάμπουν το φθινόπωρο

Αλογοουρά ιδέα Hairstyles Κυρίες

Or μπορείτε να έχετε μαζί σας την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα 

πολύ ωραία μπούκλες χτενίσματα κυρίες