Δεν είναι μυστικό ότι τα μεγαλύτερα μάτια κάνουν μια δραματική εμφάνιση. Ωστόσο, εάν έχετε γενετικούς μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας, τότε καμία κρέμα ματιών ή τζελ ψύξης δεν μπορεί πραγματικά να αλλάξει την όψη των ματιών σας. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μακιγιάζ για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό σε λίγο χρόνο με προϊόντα μακιγιάζ που πιθανότατα έχετε ήδη στο συρτάρι σας.

Θα θέλατε να κάνετε τα μάτια σας μεγαλύτερα;?

Κάντε τα μάτια μεγαλύτερα tips Συμβουλές ομορφιάς

Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι με μεγαλύτερα μάτια θεωρούνται επίσης νεότεροι. Έτσι, εάν θέλετε να κάνετε μερικά χρόνια «ρεπό», αυτές οι απλές συμβουλές μακιγιάζ θα σας βοηθήσουν. Το σπουδαίο είναι ότι τα ψεύτικα μάτια που μοιάζουν με Μπάμπι είναι αρκετά εύκολα με το σωστό μακιγιάζ σε στρατηγικά σημεία.

Εδώ είναι οι απόλυτες συμβουλές μακιγιάζ ματιών για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα.

Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές μακιγιάζ και θα κάνετε τα μάτια σας μεγαλύτερα …

Συμβουλές μακιγιάζ για μεγαλύτερα μάτια

Είστε έτοιμοι να μεγεθύνετε οπτικά τα μάτια σας?

Κάντε τα μάτια μεγαλύτερα συμβουλές make up προϊόντων make up

Φωτίστε τη γραμμή νερού σας

Η τοποθέτηση της κάτω γραμμής του νερού με ένα eyeliner είναι ένα από τα πιο απλά κόλπα στη Βίβλο ομορφιάς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λευκό μολύβι ως επένδυση για να κάνετε τη δραματική διαφορά. Ωστόσο, προτείνουμε ένα μπεζ eyeliner, το οποίο φαίνεται πιο φυσικό και έχει το ίδιο αποτέλεσμα.

Το πρώτο βήμα είναι να γνωρίζεις καλά το μάτι

Κάντε τα μάτια μεγαλύτερες άκρες μακιγιάζ μέρη των ματιών

Επιπλέον συμβουλή: Το eyeliner δεν διαρκεί πολύ στην κάτω γραμμή του νερού – πιθανώς επειδή αναβοσβήνετε περίπου 1.500 φορές την ημέρα. Πάρτε λοιπόν το σκάφος σας μαζί σας και συνεχίστε να το εφαρμόζετε όποτε έχετε την ευκαιρία.

Μια ελαφρύτερη γραμμή νερού κάνει το μάτι να φαίνεται μεγαλύτερο

Μάτια μεγαλύτερα μακιγιάζ συμβουλές φυσική εμφάνιση

Εφαρμόστε highlighter

Το highlighter όχι μόνο ζωντανεύει τα ζυγωματικά σας, είναι επίσης ένα από τα καλύτερα κόλπα για να ανοίξετε τα μάτια σας. Χρησιμοποιήστε το στο τόξο των φρυδιών, στις εσωτερικές γωνίες των ματιών για να τα ανοίξετε και στο κέντρο του βλεφάρου για να τονίσετε τα μάτια σας.

Εφαρμόστε σκιά ματιών και βάλτε τα μάτια σας στο προσκήνιο

Κάντε τα μάτια μεγαλύτερες συμβουλές μακιγιάζ εφαρμόστε σκιά ματιών

Χρησιμοποιήστε το concealer στρατηγικά

Χρησιμοποιήστε ένα concealer στις εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες, οι οποίες είναι περιοχές που τείνουν να φαίνονται πιο σκούρες. Φέρνοντας φως σε αυτές τις περιοχές, φέρνετε τα μάτια μπροστά και τονίζετε το μέγεθός τους.

Καλύψτε τις σκοτεινές περιοχές των ματιών

Μάτια μεγαλύτερα make up tips concealer

Σηκώστε τις βλεφαρίδες σας

Όλοι γνωρίζουμε ότι η μάσκαρα κάνει τεράστια διαφορά στα μάτια μας. Φανταστείτε λοιπόν πόσο βομβιστικό μπορεί να φαίνεται το σωστό ζεύγος ψεύτικων βλεφαρίδων. Με ψεύτικες βλεφαρίδες, το να βρεις το σωστό στυλ για να κολακεύσεις το σχήμα του ματιού σου είναι ζωτικής σημασίας. Ανάλογα με το αν έχετε μάτια σε σχήμα αμυγδάλου, στρογγυλά, σε σχήμα κουκούλας ή βαθιά, κάθε μάτι χρειάζεται διαφορετικό σχήμα βλεφαρίδων, διαφορετικά διατρέχετε τον κίνδυνο να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μικρότερα.

Η μάσκαρα δεν πρέπει να υποτιμάται

Μάτια μεγαλύτερες συμβουλές μακιγιάζ βλεφαρίδες

Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ψεύτικες βλεφαρίδες, τότε μια καλή μάσκαρα μαζί με ένα βλεφαρίδες θα σηκώσουν και θα ανοίξουν τα μάτια σας αμέσως. Μπορείτε επίσης να κάνετε ανόρθωση βλεφαρίδων στο τοπικό σας σαλόνι ομορφιάς. Πρόκειται για μια ημιμόνιμη θεραπεία ομορφιάς που δίνει στις βλεφαρίδες σας μια τρελή μπούκλα για περίπου έξι εβδομάδες.

Οι μακριές βλεφαρίδες ανοίγουν το μάτι

Μάτια μεγαλύτερα make up tips eyeliner

Μην ξεχνάτε τις κάτω βλεφαρίδες σας

Η εφαρμογή μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται ακόμη μεγαλύτερα. Για πιο απαλή εμφάνιση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καφέ ή ακόμη και χρωματιστή μάσκαρα. Ένα μικρό eyeliner στο εξωτερικό άκρο της κάτω γραμμής των βλεφαρίδων βοηθά επίσης στην επιμήκυνση των ματιών.

Εφαρμόστε μάσκαρα και στις κάτω βλεφαρίδες

Κάντε τα μάτια σας μεγαλύτερα Συμβουλές Σηκώστε τα μάτια σας

Ορίστε την πτυχή σας

Ανεξάρτητα από το αν στοχεύετε σε φυσική εμφάνιση ή καπνιστά μάτια, προσαρμόστε τη σκιά σας στο βλέμμα και ορίστε την πτυχή σας. Αν θέλετε γυμνό μακιγιάζ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ανοιχτή καφέ απόχρωση στην πτυχή του βλεφάρου, η οποία θα προσθέσει διάσταση στο μάτι. Εφαρμόστε αργά μακιγιάζ στη σκιά ματιών χρησιμοποιώντας ένα απαλό, αφράτο πινέλο για φυσική εμφάνιση. Σημειώστε ότι τα σκούρα βλέφαρα κάνουν τα μάτια να φαίνονται μικρότερα.

Έτσι αποκτάτε μια απαλή, φυσική εμφάνιση

Κάντε τα μάτια σας μεγαλύτερα Συμβουλές Μακιγιάζ σωστά

Πλαισιώστε το πρόσωπό σας

Τα περιποιημένα φρύδια είναι πολύ σημαντικά για την ισορροπία και την αρμονία του προσώπου, αλλά και για τονισμό των ματιών. Έτσι, η εύρεση του σωστού σχήματος φρυδιών για το σχήμα του προσώπου σας έχει μεγάλη σημασία.

Το σχήμα των φρυδιών σας παίζει επίσης ρόλο στο να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα

Τα μάτια μεγαλύτερα αποτελούν τα άκρα των φρυδιών

Κρύψτε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

Οι ανοιχτοί μαύροι κύκλοι όχι μόνο κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται πιο προσεκτικά, αλλά ανοίγουν και τα μάτια σας. Επιλέξτε ένα concealer που είναι ελαφρώς πιο ανοιχτό από το χρώμα του δέρματός σας. Or αν έχετε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι concealer ροδάκινου που εξισορροπεί τις μοβ αποχρώσεις. Απλώς εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα διαυγούς πούδρας κάτω από την περιοχή των ματιών μετά το concealer και αφήστε το να δράσει για τρία έως πέντε λεπτά. Στη συνέχεια, ξεσκονίστε το με ένα καθαρό, αφράτο πινέλο.

Αντίο, αντίο … μαύροι κύκλοι!

Τα μάτια μεγαλύτερες συμβουλές για μαύρους κύκλους

Μολύβι Ματιών

Το eyeliner μπορεί επίσης να βοηθήσει στη δημιουργία της ψευδαίσθησης μεγαλύτερων ματιών. Εάν έχετε μικρότερα μάτια, είναι προτιμότερο να αποφύγετε το βαρύ eyeliner στο πάνω βλέφαρο καθώς μπορεί να φαίνεται μικρότερο. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να σχεδιάσετε μια πολύ λεπτή γραμμή πάνω από τις βλεφαρίδες που επεκτείνει την επένδυση από το τελευταίο τρίτο των βλεφαρίδων προς τα έξω.

Με αυτά τα λίγα κόλπα και μακιγιάζ μπορείτε να κάνετε τα μάτια σας μόνοι σας

Κάντε τα μάτια μεγαλύτερα Συμβουλές Συμβουλές για το μακιγιάζ

Το κύριο πράγμα είναι ότι είστε ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα?

Κάντε τα μάτια μεγαλύτερες άκρες μακιγιάζ φωτίζουν την ίσαλο γραμμή