Το Akashic Record είναι μια συλλογή από όλα τα ανθρώπινα γεγονότα, σκέψεις, λέξεις, συναισθήματα και προθέσεις που έχουν συμβεί στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Είναι μια καταγραφή του ταξιδιού κάθε ψυχής στο άπειρο και υπάρχουν σε ένα μη φυσικό επίπεδο.

Τι είναι το Akashic Record?

Οι Akashic Records διαβάζουν τους δίσκους Akashic

Γνωστό και ως “Βιβλίο της ζωής”

Τι είναι το Akashic Records Ανάγνωση συμβουλών Akashic Records

Τι είναι έτσι κι αλλιώς το Akashic Record?

Κατά τη γνώμη των οπαδών του θεοσοφικού πνευματικού κινήματος, που ξεκίνησε τον 19ο αιώνα, όλες οι σκέψεις, τα γεγονότα και οι γνώσεις από όλη την ανθρώπινη ιστορία συνοψίζονται σε μια τεράστια κοσμική συλλογή, το λεγόμενο Ακάσιο Χρονικό. Μερικές φορές αυτό αναφέρεται και ως «Βιβλίο της Ζωής». Ωστόσο, αυτή η συλλογή σοφίας θεωρείται κάτι περισσότερο από μια συλλογή αποθηκευμένων πληροφοριών. Μάλλον, αυτά τα αρχεία μπορούν να θεωρηθούν ως ένας οδηγός που μπορεί να επηρεάσει τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις πεποιθήσεις μας.

Ο καθένας μπορεί να διαβάσει το Akashic Records

Συμβουλές ανάγνωσης Akashic Record

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα Akashic Records αποτελούνται από την ενέργεια που αποτελεί τα πάντα στο σύμπαν, στο χώρο και στο χρόνο. Αυτή η ενέργεια ονομάζεται Akasha, ένας συνδυασμός της σανσκριτικής λέξης ākāśa, που σημαίνει κρυμμένος ή μυστικός χώρος, με τη ρίζα λέξη kāś, που σημαίνει απλώς “να είσαι”.

Πιστεύεται ότι όλες αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται στο αιθερικό επίπεδο. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα Akashic Records είναι προσβάσιμα σε όλους, αν και υπάρχουν κάποιες σχολές σκέψης που δηλώνουν ότι κάποιος πρέπει να εκπαιδευτεί ειδικά για να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτήν την καθολική πηγή σοφίας.

Ανοίξτε τη συνείδησή σας για να διαβάσετε το Akashic Record

Τι είναι οι συμβουλές ανάγνωσης Akashic Record

Είναι αξιοσημείωτο ότι, σύμφωνα με τους περισσότερους επαγγελματίες, τα Akashic Records είναι απολύτως αντικειμενικά και αμερόληπτα. Δεν επικεντρώνονται στην ηθική ή στην επισήμανση των πραγμάτων ως καλών ή κακών, για παράδειγμα.

Όλες οι πιθανές πληροφορίες υπάρχουν σε μη φυσικό επίπεδο

Τι είναι το Akashic Records Reading Akashic Records

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία Akashic?

Πολλοί άνθρωποι σήμερα προσελκύονται από το Akashic Record ως ένα ισχυρό εργαλείο για προσωπική ανάπτυξη και αυτοέκφραση.

Η πρόσβαση στο Αρχείο Ακάσι μπορεί να γίνει μέσω προσευχής, διαλογισμού, διαισθητικής μελέτης και εργασίας με πνευματικούς οδηγούς. Υπάρχουν μερικά απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα Akashic Records.

Η ανάγνωση των Akashic Records είναι ένα δώρο που μπορεί να αναπτυχθεί

Ο καθένας μπορεί να διαβάσει το Akashic Records

Να είστε ξεκάθαροι για το τι θέλετε να μάθετε. Είναι λίγο σαν να επισκέπτεστε ένα βιβλιοπωλείο – απλώς περιηγείστε ή υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τίτλος που αναζητάτε; Διευκρινίστε την πρόθεσή σας – απλώς θέλετε να εξερευνήσετε, ενδιαφέρεστε να μάθετε για την προηγούμενη ζωή σας ή ελπίζετε να μιλήσετε σε ανερχόμενους δασκάλους?

Έχετε σαφείς προθέσεις!

Διαβάστε τα Akashic Records, χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές

Δεν υπάρχει κανένας σωστός τρόπος πρόσβασης στα Akashic Records. Οι περισσότεροι προσεύχονται ή διαλογίζονται. Επιλέξτε τη μέθοδο που λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Όταν φτάσετε σε αυτήν τη συγκεκριμένη κατάσταση, ανοίγετε τον εαυτό σας στις πληροφορίες που πρόκειται να λάβετε. Μπορεί να δείτε σχήματα ή σχήματα ή γραπτές λέξεις ή να ακούσετε φωνές που μιλούν. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι πρόκειται για επαφή με αγγέλους ή πνευματικούς οδηγούς.

Ο διαλογισμός αποδεικνύεται μια πύλη εισόδου στο Akashic Chronicle

Το Akashic Records διάβασε το βιβλίο της ζωής

Καθώς διαβάζετε τα Akashic Records, μπορείτε να γράψετε αναδρομικά όλα όσα είδατε, αισθανθήκατε ή ακούσατε. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ανατρέξετε ξανά στις πληροφορίες αργότερα. Σε γενικές γραμμές, συμφωνείται ότι τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται κάνοντας πολλαπλές ασκήσεις.

Το “Η πρακτική κάνει τέλειο” ισχύει επίσης εδώ

Ποιος μπορεί να διαβάσει συμβουλές Akashic Records

Ο δάσκαλος Spiritual Intuition και Akashic Record Bhavya Gaur λέει ότι η πρόσβαση στον δίσκο μπορεί να μας βοηθήσει να θεραπευτούμε και να αναπτυχθούμε. Η ανάγνωση των Akashic Records δεν δίνει απάντηση στο τι πρέπει να κάνει κανείς, αλλά μάλλον μεταφέρει ακριβώς αυτήν την κατανόηση που χρειάζεται αυτή τη στιγμή για να προχωρήσει στη ζωή.

Κάντε ένα ακόμη βήμα στην πνευματική σας ανάπτυξη!

Akashic Records Διαβάστε Akashic Records