Το παραδοσιακό λευκό χρώμα κυριαρχεί ξανά και ξανά στο Συλλογές γάμου, αλλά υπάρχει επίσης ποικιλία και μια τάση προς άλλες αποχρώσεις. Τα νυφικά 2017 είναι συχνά σε ροζ χρώμα. Αυτό το χρώμα έρχεται στη θέση του παστέλ μπλουζ και των ζωντανών πασχαλιών φέτος. Κυριάρχησαν τις τελευταίες σεζόν. Μέσα σε αυτό το χρώμα βιώνουμε διαφορετικές παραλλαγές που κυμαίνονται από πολύ ανοιχτό έως πολύ σκοτεινό.

Ροζ νυφικά 2017 – συχνά όμορφα διακοσμημένα

ένα από τα giambattista valli ροζ μπλε φορέματα 2017

Ροζ και προκλήσεις διαμορφώνουν νυφικά 2017

Με το ροζ, οι σχεδιαστές φαίνεται να θέλουν να διατηρήσουν τον ρομαντισμό πολλών προκλητικών μοντέλων. Το λεπτό χρώμα κάνει τα φορέματα με έμφαση στις υπερβολικές λαιμόκοτες να φαίνονται γοητευτικά και αθώα.

Δεν λείπουν οι προκλήσεις στο σχεδιασμό νυφικών 2017!

Τέτοιες είναι οι γοητευτικές, πολύ βαθιές λαιμόκοκες V. Αυτά κρύβονταν, αλλά μερικές φορές επίσης τονίζονταν, από καθαρά στοιχεία – πλεκτά μέσα ή ως αξεσουάρ.

Ρομαντικό νυφικό με γλιστρημένους ώμους

νυφικό naeem khan 2017

Ρομαντισμός και μυστικισμός

Εκτός από το ροζ χρώμα, οι πολλοί μανδύες – παιχνιδιάρικοι σε πτυχώσεις, σχήματα και μεγέθη – εξασφαλίζουν περισσότερο ρομαντισμό και μυστικισμό. Και μετά πάλι μια αισθησιακή πρόκληση – νυφικά με στοιχεία εσώρουχου. Επίσης ένα hip trend για νυφικά το 2017. Παρεμπιπτόντως, συνοδεύεται από μια άλλη πολύ πρακτική τάση. Πρόκειται για το συνδυασμό της νυφικής στολής από διάφορα μέρη. Αυτό καθιστά το όλο πράγμα πολύ πιο εύκολο να αποθηκευτεί και να φορεθεί.

Οι ελεύθεροι ώμοι καθορίζουν επίσης έντονα τη διάθεση στις συλλογές νυφικών για το 2017. Τα παραδοσιακά κοψίματα υιοθετούνται και ερμηνεύονται με σύγχρονο τρόπο, όπως με την Isabelle Armstrong. Βασίζεται στην επίδραση της ολίσθησης – μια πάντα εντυπωσιακή λύση για το νυφικό και το φόρεμα γενικότερα.

Μινιμαλιστική, αλλά και μυστικιστική γαμήλια εμφάνιση από τον Dior

νυφικό dior

Οι πιο διάσημοι σχεδιαστές και τα νυφικά τους σε ροζ χρώμα

Το 2017, μερικοί από τους πιο διάσημους οίκους σχεδιαστών δημιούργησαν υπέροχα μοντέλα νυφικών σε ροζ χρώμα. Τέτοια βλέπουμε στις συλλογές των Valentino, Dior, Giambattista Valli. Στα τέλη Ιανουαρίου, η επίδειξη μόδας Chanel Haute Couture S / S 17 στο Παρίσι της Lily-Rose Depp ολοκληρώθηκε με ένα ροζ νυφικό. Δημιουργήθηκε στο εξίσου μοντέρνο υφασμάτινο τούλι – μια συνεχής τάση στα νυφικά.

Τρέχοντα νυφικά 2017 από τη Lela

συλλογή νυφικών lela rose 2017

Ροζ στο πλαίσιο των τρεχουσών τάσεων του γάμου

Τα νυφικά σε ροζ χρώμα είναι ιδανικά μέρος άλλων τάσεων του γάμου για φέτος. Ξεκινάτε τη διακόσμηση με πολλές εφαρμογές του χρώματος Pantone Grennery. Το ροζ έρχεται από μόνο του σε αυτό το πλαίσιο.

Το boho στυλ συνεχίζει να επικρατεί – στη διακόσμηση αλλά και εν μέρει στα ρούχα. Το ροζ συμπληρώνει υπέροχα τη διάθεση και εδώ.

Μια τρέχουσα τάση είναι η κατανομή του φωτισμού σε κεντρικό ρόλο στη διακόσμηση. Αυτό δημιουργεί μια ρομαντική διάθεση που αντανακλάται υπέροχα σε ροζ νυφικά. Τα φρούτα, τα φυτά – τεχνητά ή αληθινά, είναι επίσης μια κυρίαρχη τάση και επίσης εξαιρετικά ρομαντικά.

Νυφικό Giambattista Vallis σε μοντέρνο μεταλλικό πράσινο φόντο

Νυφικό Lily Rose Depp_valli 2017

Επιλέξτε ροζ για την άνοιξη

Τα ροζ νυφικά είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για τη διάθεση στους γάμους την άνοιξη. Η ακόμα δροσερή διάθεση ζεσταίνεται από αυτήν την ευγένεια και τον ρομαντισμό. Επιπλέον, το χρώμα ταιριάζει υπέροχα με τους κομψά διακοσμημένους εσωτερικούς χώρους – και επιλέγουμε αυτό για το γαμήλιο πάρτι αυτή τη σεζόν. Αλλά μπορείτε επίσης να παντρευτείτε ροζ όλο το χρόνο – μόλις θέλετε να βάλετε το ρομαντισμό των παραμυθιών στο επίκεντρο του φεστιβάλ.

Νυφικό Christian Sirano με ροζ και λευκή φούστα σε πολλές αποχρώσεις

νυφικό χριστιανικού σιράνο 2017

Το νυφικό του Francesco Scognamiglio φαίνεται ελαφρύ και ευγενές ταυτόχρονα

νυφικό francesco scognamiglio

Η Haughton πέτυχε μια νεράιδα εμφάνιση με το ροζ

νυφικό haughton 2017

Το νυφικό της Ines di Santo δείχνει τη μοντέρνα λαιμόκοψη V

Νυφικό Ines di Santo 2017

Το Maids Dress Dress σε ροζ χρησιμοποιεί στοιχεία από εσώρουχα και μόδα του δρόμου

υπηρέτριες ντύνονται λουκά

Το φόρεμα της Romona Keveza φαίνεται αμέσως πολύ τολμηρό λόγω των φλογερών τόνων στο ροζ

Νυφικό Romona Keveza 2017

Φυσικές πινελιές και ροζ στοιχεία συνθέτουν τον χαρακτήρα αυτού του λευκού νυφικού!

νυφικό sabrina dahan με ροζ στοιχεία

Το κοριτσίστικο και πανέμορφο φόρεμα της Giambattista Valli είναι ιδανικό για πριγκίπισσες

vallis υπέροχο φόρεμα

Το Versace μαγεύει με το αισθησιακό παιχνίδι των πτυχών

μακρύ φόρεμα versace σε ροζ χρώμα