Στα μέσα του καλοκαιριού, η Ciara εξέπληξε τους θαυμαστές της αλλάζοντας γρήγορα την εμφάνισή της. Έτσι, έδειξε επίσης μια πολύ δημοφιλή τάση μεταξύ των γυναικείων χτενισμάτων αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι ένα κοντό μπομπ σε συνδυασμό με μοντέρνα χρώματα μαλλιών. Όπως και στην περίπτωσή της – μερικές αποχρώσεις του καφέ συνδυάζονται μεταξύ τους σε στυλ ombre. Αυτό είναι φυσικά μια πολύ έντονη αντίθεση με τις μακριές μπούκλες που είχε το αστέρι πριν. Ο τραγουδιστής επέλεξε ένα σύντομο και ταυτόχρονα ασύμμετρο bob. Πολλοί παρατηρητές πιστεύουν ότι μιμήθηκε το στιλ της Victoria Beckham από τη δεκαετία του 2000. Έτσι, θα μπορούσατε να πείτε ότι έχει αλλάξει από μια πολύ μοντέρνα σε ρετρό εμφάνιση.

Η Ciara δημοσίευσε αυτή και παρόμοιες εικόνες με το χτένισμα bob στο Instagram

στολή σε πορτοκαλί χρώμα ciara πολύ ωραίο

Η Ciara δημοσιοποίησε το νέο της look μέσα από το Instagram

Την περασμένη Παρασκευή, η Ciara έδειξε τη νέα της εμφάνιση στους θαυμαστές της με μια ανάρτηση στο Instagram. Τα λαμπερά ανταύγειά της σε διάφορες αποχρώσεις του καφέ τράβηξαν αμέσως την προσοχή των θαυμαστών της. Τα μπροστινά σκέλη είναι λίγο μακρύτερα και κουλουριασμένα προς τα μέσα.

  Η τρέχουσα εμφάνισή της είναι ένα αριστούργημα του σχεδιαστή μαλλιών César De Leön Ramirêz.  Όπως τονίζει ο ίδιος, το έργο του είναι επανειλημμένα εμπνευσμένο από χτενίσματα από τη δεκαετία του ’90 και τις αρχές του 21ου αιώνα.

Υπέροχη στολή και μοντέρνο χτένισμα

ciara bob - πολύ όμορφο

Τα χτενίσματα της Βικτόρια Μπέκαμ από τη δεκαετία του ’90 και τις αρχές του 21ου αιώνα

Όπως ήδη αναφέρθηκε, τα χτενίσματα της Βικτόρια Μπέκαμ από αυτήν την περίοδο είναι ένα πιθανό μοντέλο για την τρέχουσα εμφάνιση της Ciara. Wasταν επίσης η πιο διάσημη περίοδος της ομάδας Spice Girls. Εκείνη την εποχή, αυτό το χτένισμα έγινε εικονίδιο για τη Βικτώρια, γνωστή ως Posh Spice. Η συντόμευση του κούρεμά της ήταν αδύναμη. Αλλά η Βικτώρια σίγουρα δεν ήταν η μόνη που είχε τέτοιο κούρεμα εκείνη την εποχή.

Τα φυσικά μαλλιά της Ciara

ciara με μεγάλες μακριές μπούκλες

Τα μαλλιά Ciara φαίνονται υπέροχα με οποιοδήποτε χτένισμα

ciara - όμορφα μακριά μαλλιά

Η Βικτόρια Μπέκαμ είχε υπέροχα bob χτενίσματα ξανά και ξανά με τα χρόνια

Βικτόρια Μπέκαμ Μπομπ

Έχει χρησιμοποιήσει τον σχεδιαστή μαλλιών από την Ciara Vicroria ή άλλα πρότυπα?

ciara bob beckham