Η λατρευτική κωμική σειρά “Friends” γιόρτασε την 25η επέτειό της το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η Courteney Cox και η Lisa Kudrow ήταν μαζί με την ευκαιρία. Συναντήθηκαν στο Charlie Puth’s, αλλά όλοι οι άλλοι έλειψαν. Η Jennifer Aniston, ο Matt LeBlanc, ο Matthew Perry και ο David Schwimmer δεν ήταν εκεί.

Ο Τσάρλι, η Λίζα και η Κόρτνεϊ μαζί σε μια φωτογραφία στο Instagram

διασημότητα ειδήσεις φίλοι επανασύνδεση Χόλιγουντ

Οι φίλοι είναι 25 ετών!

Το “Friends” έκλεισε τα 25 το περασμένο Σαββατοκύριακο. Οι θαυμαστές της δημοφιλούς κωμωδίας γιόρτασαν την επέτειό της στα κοινωνικά μέσα. Εκεί μίλησαν για τα αγαπημένα τους επεισόδια και οργανώθηκαν παιχνίδια κουίζ για διάφορες εκδηλώσεις από αυτά.

Με αυτόν τον τρόπο, τόσο οι ηθοποιοί όσο και οι θαυμαστές μπόρεσαν να αποδείξουν ότι είναι πράγματι οι μεγαλύτεροι θαυμαστές αυτής της κωμωδίας. Φυσικά, οι θαυμαστές χρησιμοποίησαν επίσης αυτήν την ευκαιρία για να καλέσουν τους ηθοποιούς για ένα νέο επεισόδιο.

“Friends Reuinion” στις φλόγες!

επανένωση φίλων - celebs hollywood Courtney Cox

Η Courteney Cox και η Lisa Kudrow γιόρτασαν μαζί

Φέτος υπήρξαν πολλές νοσταλγικές συναντήσεις μεταξύ όλων ή σχεδόν όλων των ηθοποιών των «Φίλων», για τις οποίες επίσης αναφερθήκαμε. Τα γενέθλια της Courteney Cox και της Jennifer Aniston είναι καλά παραδείγματα αυτού. Όλοι εκτός από τον Μάθιου Πέρι συμμετείχαν επίσης σε ένα κοινό σόου και ήταν πολύ χαρούμενοι για τον εαυτό τους και τους θαυμαστές. Εξαιτίας αυτού, είναι σαφές ότι οι ηθοποιοί στέκονται ο ένας στον άλλο και μέσω της κωμωδίας έχουν κάνει μεγάλη φιλία και στη ζωή. Αλλά ταυτόχρονα είναι φυσικά πολύ αφοσιωμένοι και είναι δύσκολο να τους συναντήσεις όλους ταυτόχρονα. Η Monika και η Phoebe, η ηθοποιός Courteney Cox και η Lisa Kudrow, είχαν χρόνο ο ένας για τον άλλον αυτό το Σαββατοκύριακο. Αυτό είναι επίσης πολύ ωραίο, φυσικά, και δείχνει ότι οι ξεχωριστοί διάσημοι από αυτήν την κωμική σειρά είναι επίσης καλοί φίλοι στην πραγματική ζωή.

Ο Charlie Puth ήταν παρών στη ζεστή συνάντηση των δύο ηθοποιών από τους Friends 

φίλοι επανένωση Χόλιγουντ Τσάρλι Πουτ

Ποια ήταν η μικρή συνάντηση;?

Ποια ήταν η μικρή συνάντηση των ηθοποιών Φίλων Courteney Cox και Lisa Kudrow; Είχαν δείπνο μαζί στην παρέα του τραγουδιστή Τσάρλι Πουθ και οι τρεις τους σίγουρα τράβηξαν την προσοχή των δημοσιογράφων και των θαυμαστών. Η Courteney Cox τράβηξε μια υπέροχη φωτογραφία στο Instagram αναρτήθηκε. Έγραψε: “Προσπαθώντας να παραμείνω ψύχραιμη σε όλη αυτή τη ζέστη # 25”. Λίζα μοιράστηκε επίσης μια εικόνα του δείπνου. Έγραψε: «Είμαστε τόσο χαρούμενοι που γιορτάζουμε και καίμε στις φλόγες».

Και πάλι τα τρία χαρούμενα πρόσωπα

φίλοι επανασύνδεση ηθοποιός του Χόλιγουντ Λίζα Κάντροου

Μέχρι σήμερα, οι θαυμαστές ελπίζουν σε νέες σειρές της κωμικής σειράς με τους ίδιους ηθοποιούς

φίλοι επανένωση ειδήσεις διασημοτήτων

Οι «Φίλοι» συναντήθηκαν πολλές φορές φέτος 

επανένωση φίλων ηθοποιών του Χόλιγουντ