Τι γνωρίζετε ήδη για τον «έξυπνο τρόπο ζωής»?

Μπορεί το σπίτι σας να σκεφτεί; Τα έξυπνα οικιακά συστήματα το καθιστούν ήδη δυνατό. Η έξυπνη ζωή είναι στα χείλη όλων εδώ και αρκετό καιρό. Ένα χτύπημα του δακτύλου είναι αρκετό για να πραγματοποιήσετε σημαντικές δραστηριότητες και λειτουργίες εγκαίρως και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Όλα μπορούν να προγραμματιστούν και να σχεδιαστούν τέλεια σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Ο βέλτιστος αυτοματισμός στο σπίτι εξοικονομεί επίσης πολύτιμη ενέργεια. Αυτό μειώνει τον λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας κατά σχεδόν τριάντα τοις εκατό και φυσικά το όλο θέμα έχει πολύ θετική επίδραση στο περιβάλλον. Πολλά προγράμματα λογισμικού και εφαρμογές καθιστούν δυνατή τη ζωή σε ένα έξυπνο σπίτι. Φυσικά, θα πρέπει να ενημερωθείτε εκ των προτέρων και να λάβετε συμβουλές από έναν ειδικό σχετικά με το ποιες είναι δυνατές στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ερευνώντας το δίκτυο, συναντήσαμε τον έλεγχο κτιρίου tebis KNX Domovea. Αυτό το σύστημα έξυπνου σπιτιού μας εντυπωσίασε και μας έπεισε εξαρχής.

Ευφυής ζωή για έξυπνες αποφάσεις

έξυπνα συστήματα έξυπνων κατοικιών που εξοικονομούν ενέργεια

Αυτό είναι ένα καινοτόμο λογισμικό που σας βοηθά να έχετε πολλά πράγματα υπό έλεγχο στο σπίτι, ακόμα και όταν είστε εν κινήσει. Αυτό φροντίζει για αυτό Πύλη Domovea και φυσικά η ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή. Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε συμβατικό υπολογιστή, έχετε ένα tablet μπροστά σας ή χειρίζεστε το smartphone σας, μπορείτε πάντα με ασφάλεια και βολική ρύθμιση σημαντικών πραγμάτων στο σπίτι – τραβώντας περσίδες προς τα πάνω ή προς τα κάτω, χαμηλή θερμοκρασία, σβήσιμο των φώτων, πότισμα κήπος … η λίστα είναι ήδη μεγάλη.

Domovea – ο έξυπνος τύπος ελέγχου κτιρίου

έξυπνο ζωντανό λογισμικό έξυπνου σπιτιού φορητό υπολογιστή tablet αφής αφής

Χάρη στην οθόνη αφής Hager, έχετε τα πάντα με μια ματιά. Οι διαφορετικές επιλογές παρουσιάζονται διαισθητικά και επομένως επίσης φιλικές προς το χρήστη και απλές. Ακόμη και ο σχεδιασμός της οθόνης 8 ιντσών φαίνεται τόσο κομψός που μπορεί να ενσωματωθεί κομψά στο μοντέρνο εσωτερικό σας.

Εξαιρετικός σχεδιασμός και τεχνολογία υψηλής ποιότητας από την Hager

έξυπνη διαβίωση έξυπνη εφαρμογή οικιακής εφαρμογής με οθόνη αφής hager

Με το Domovea, μπορείτε ακόμη και να πραγματοποιήσετε ολόκληρες διαδικασίες με διαφορετικές ακολουθίες. Μπορείτε να επιλέξετε ορισμένα σενάρια για αυτό. Τι λέτε για το σενάριο του πάρτι, για παράδειγμα; Σε ένα πάρτι στον κήπο, το σύστημα άρδευσης φυσικά απενεργοποιείται και ο εξωτερικός φωτισμός ανάβει εγκαίρως. Ταυτόχρονα, το φως στο σπίτι είναι ελαφρώς σβηστό και τα υποβρύχια φώτα στην πισίνα ή στη λίμνη του κήπου ανάβουν το σούρουπο.

Παρακολουθήστε και βελτιστοποιήστε την κατανάλωση ενέργειας!

έξυπνο σύστημα έξυπνου συστήματος οικιακού λογισμικού hager panel αφής εξοικονομεί ηλεκτρική ενέργεια

Είστε ήδη περίεργοι; Μάθε περισσότερα εδώ.

Δείτε επίσης πώς μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το λογισμικό Domovea:

έξυπνο ζωντανό έξυπνο σπίτι εφαρμογή συστήματος smartphone κινητό τηλέφωνο

εφαρμογή λογισμικού έξυπνης διαβίωσης έξυπνου σπιτιού  έξυπνη διαβίωση έξυπνη οικιακή εφαρμογή λογισμικού tablet φορητό υπολογιστή smartphone